Algselt postitas kesa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustKrt, vaatasin, et Paidel 20.das voorus sama lugu, 230 tõstetud 300-ks
Kaljul 16. voorus 197 ja uus number 216
Kuressaarel suisa tõstetud ametlikke numbreid veel ametlikukmaks 10. 13. 15. 17. ja 20. voorus.
Mis toimub?
Ja mis mõte sellel on, kokkuvõtteks tõusis PL publiku keskmine kogu taolise aktsiooni tagajärjel keskmiselt 3 inimest.
Naeruväärne!
Üks huiab ees, teised järele või on tegu organiseeritud huiamisega ...
Kommentaar
-
Samas peab tõdema, et ega härra Dmitri "meistriliiga tase on langenud" Kruglov küll teistest eriliselt üle ei olnud. Pigem jäi vähemalt mängu esimeses pooles suhteliselt nähtamatuks.
Aga üldpilt oli täna Leval hea ja kui nad peaksid samasuguse mänguga jätkama, siis saab teistel üsna raske olema nende liidripositsiooni ohustada. Kuid nagu näitas Tammeka mäng, siis.. see aasta pole midagi kindel!
Kommentaar
-
Kas Levadial ka mingi eesti keelt kõnelev fännirühmitus on? Kui vaatasin White Green Supportersi lehte (mililel hyperlink levadia kodukal suunab mingile vanale lehele, kuigi nähta on uus ja õige ), siis ei jäänud eriti midagi silma. On vist mingid inimesed kes tegid hurraaga kodulehe, on selle tänaseks jätnud unarusse juba, nad on kakskeelsed ja neil on vaid vene keelne foorum. Ühesõnaga nad on olemas, aga eriti sotti ei saanud ja ei aidanud ka koduleht.
Kommentaar
-
Algselt postitas realking Vaata postitustKas Levadial ka mingi eesti keelt kõnelev fännirühmitus on? Kui vaatasin White Green Supportersi lehte (mililel hyperlink levadia kodukal suunab mingile vanale lehele, kuigi nähta on uus ja õige ), siis ei jäänud eriti midagi silma. On vist mingid inimesed kes tegid hurraaga kodulehe, on selle tänaseks jätnud unarusse juba, nad on kakskeelsed ja neil on vaid vene keelne foorum. Ühesõnaga nad on olemas, aga eriti sotti ei saanud ja ei aidanud ka koduleht.FCLT.EU
----------------------------------------------------------------------
Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™
Kommentaar
-
Algselt postitas North Vaata postitustEestikeelsed aktiivsed Levadia fännid (välja arvatud billy t) ei eksisteeri, sellepärast pole eestikeelse foorumi ega kodulehekülje WGS's vaja.
Sellise suhtumisega ei saagi eesti keelt kõnelevat fännirühmitust olema.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSellise suhtumisega ei saagi eesti keelt kõnelevat fännirühmitust olema.
Miks peaks WGS, kelle omavaheline suhtluskeel on vene keel, hakkama kõike igaks juhuks eesti keelde dubleerima?
Varem olid kakskeelsed hüüded, samuti proovisime teha paralleelselt vene ja eesti keeles artikleid kodukale - poisid kirjutasid valmis ja mina tõlkisin eestikasse, kusjuures mu vene keele oskus on suhteliselt puudulik, mistõttu oli see päris aeganõudev töö. Arusaadavalt jäi see varsti unarusse, sest mingeid eestikeelseid fänne ega huvilisi ei tulnud kusagilt.
Üleüldse on utoopiline loota, et eestlased tuleksid ühte kampa venelastega. Ka niisama üksikisiku liitumine mingi aktiivse rühmitusega, kus omasid ees pole, käib meil läbi raskuste. See pole lihtsalt eestlasele omane. Kui probleem oleks ainult Reinu poolt viidatud suhtumises või eestis-venes, siis kuidas selgitada seda, et ka teiste klubide puhtalt eestikeelsed fännirühmitused nii väiksed on.
Mina arvan, et kui üldse peaks Levadiale eestikeelne fännirühmitus tekkima, siis tõenäoliselt tuleks see mingi sõpruskonna baasilt ja eraldiseisvana.kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Tegelikult on kindlasti fänne Levadial ka eestlaste seas. Pigem on hetkel vaja kaardistada nad ning asi käima tõmmata. Eestlastega ongi see asi, et asja käimatõmbamine on kuidagi raske - ükskõik mis projektiga tegu pole. Kõik justkui ootavad arglikult, kuni tuleb keegi ja teeb ära ning siis selle tegemise sõiduvees lasevad teised ka hea meelega liugu.
Minu varasemad kogusemused ühishuviga grupi käimatõmbamisel takerduvad järgmiste asjade taha.
1.Kaardistamine - kes on need ühishuvidega isikud, kuidas nendega ühendust saada
2.Aktiivsuse kasvatamine - kuidas muuta kaardistatud inimesed aktiivseks ning kaasata grupi tegevusse
3.Kuidas säilitada grupi tegevuse hoogu peale nö esimese hurraaa vaibumist. Kui asi oma uudsuse minetab, siis hakkavad inimesed ära vajuma ning tuleb leida mingi muu motivatsioon.
Facebook on üsna hea lahendus. Kui klubi aitaks omalt poolt kaardistada isikuid (nt facebooki lehte likenud isikute nimekirja pakkumine), siis saaks sealt minna edasi ja võtta inimestega ühendust. See oleks see kaardistamise osa.
Aktiivsuse kasvatamiseks on kindlasti iganädalane mängu ühisvaatamine ning tegevus foorumis (WGS foorum kakskeelseks või siis inglise keelseks). Alkoholi tarbimine teeb arvatavasti samuti head. Lisaks muud kokkusaamised - hooaja alustamine, hooaja lõpetamine, suvepäevad jne.
Grupi huvi säilitamisel on jälle klubi vaja. Soodushinnaga särgid, mängupiletid, kohtumine meeskonnaga jm.
NB: tegu on puusalt tulistades tehtud ettepanekutega. Ma pole teinud mingit süvaanalüüsi ega oma ehk tõesti reaalset pilti eestlaste osakaalust Levadia fännide seas ega Levadia enda soovi omada fänne. Just see viimane on hetkel küsitav, sest klubi pole minu arust fännide poole ühtegi sammu astunud. Mina nt ei saa isegi enam kirjutada Levadia facebooki lehele
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar