320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tallinna FC Levadia

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas North Vaata postitust
    Eestikeelsed aktiivsed Levadia fännid (välja arvatud billy t) ei eksisteeri, sellepärast pole eestikeelse foorumi ega kodulehekülje WGS's vaja.

    Sellise suhtumisega ei saagi eesti keelt kõnelevat fännirühmitust olema.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

    Kommentaar


      Algselt postitas Rein Vaata postitust
      Sellise suhtumisega ei saagi eesti keelt kõnelevat fännirühmitust olema.
      Mis see suhtumine siin aitab või ei aita?!
      Miks peaks WGS, kelle omavaheline suhtluskeel on vene keel, hakkama kõike igaks juhuks eesti keelde dubleerima?
      Varem olid kakskeelsed hüüded, samuti proovisime teha paralleelselt vene ja eesti keeles artikleid kodukale - poisid kirjutasid valmis ja mina tõlkisin eestikasse, kusjuures mu vene keele oskus on suhteliselt puudulik, mistõttu oli see päris aeganõudev töö. Arusaadavalt jäi see varsti unarusse, sest mingeid eestikeelseid fänne ega huvilisi ei tulnud kusagilt.
      Üleüldse on utoopiline loota, et eestlased tuleksid ühte kampa venelastega. Ka niisama üksikisiku liitumine mingi aktiivse rühmitusega, kus omasid ees pole, käib meil läbi raskuste. See pole lihtsalt eestlasele omane. Kui probleem oleks ainult Reinu poolt viidatud suhtumises või eestis-venes, siis kuidas selgitada seda, et ka teiste klubide puhtalt eestikeelsed fännirühmitused nii väiksed on.
      Mina arvan, et kui üldse peaks Levadiale eestikeelne fännirühmitus tekkima, siis tõenäoliselt tuleks see mingi sõpruskonna baasilt ja eraldiseisvana.
      kaks firmatorti, kast pepsit!

      Kommentaar


        Tegelikult on kindlasti fänne Levadial ka eestlaste seas. Pigem on hetkel vaja kaardistada nad ning asi käima tõmmata. Eestlastega ongi see asi, et asja käimatõmbamine on kuidagi raske - ükskõik mis projektiga tegu pole. Kõik justkui ootavad arglikult, kuni tuleb keegi ja teeb ära ning siis selle tegemise sõiduvees lasevad teised ka hea meelega liugu.

        Minu varasemad kogusemused ühishuviga grupi käimatõmbamisel takerduvad järgmiste asjade taha.

        1.Kaardistamine - kes on need ühishuvidega isikud, kuidas nendega ühendust saada
        2.Aktiivsuse kasvatamine - kuidas muuta kaardistatud inimesed aktiivseks ning kaasata grupi tegevusse
        3.Kuidas säilitada grupi tegevuse hoogu peale nö esimese hurraaa vaibumist. Kui asi oma uudsuse minetab, siis hakkavad inimesed ära vajuma ning tuleb leida mingi muu motivatsioon.

        Facebook on üsna hea lahendus. Kui klubi aitaks omalt poolt kaardistada isikuid (nt facebooki lehte likenud isikute nimekirja pakkumine), siis saaks sealt minna edasi ja võtta inimestega ühendust. See oleks see kaardistamise osa.

        Aktiivsuse kasvatamiseks on kindlasti iganädalane mängu ühisvaatamine ning tegevus foorumis (WGS foorum kakskeelseks või siis inglise keelseks). Alkoholi tarbimine teeb arvatavasti samuti head. Lisaks muud kokkusaamised - hooaja alustamine, hooaja lõpetamine, suvepäevad jne.

        Grupi huvi säilitamisel on jälle klubi vaja. Soodushinnaga särgid, mängupiletid, kohtumine meeskonnaga jm.

        NB: tegu on puusalt tulistades tehtud ettepanekutega. Ma pole teinud mingit süvaanalüüsi ega oma ehk tõesti reaalset pilti eestlaste osakaalust Levadia fännide seas ega Levadia enda soovi omada fänne. Just see viimane on hetkel küsitav, sest klubi pole minu arust fännide poole ühtegi sammu astunud. Mina nt ei saa isegi enam kirjutada Levadia facebooki lehele

        Kommentaar


          Imelise kindlusega pööratakse need rasked mängud lõpuks enda kasuks.

          Kommentaar


            Trans on ikka ulmeline ebastabiilne sats, üks hetk kaotavad ülikindlalt täiesti alavormis Florale ja paar päeva hiljem alistavad peaaegu liiga liidri.

            Kommentaar


              peaaegu ei loe....
              Invest In Africa

              Kommentaar


                Ega sellist survet, nagu II p.a Levadia näitas, väga Eesti liigast ei mäletagi. Muidugi imetlusväärne taaskord, kuidas raskest olukorrast välja tuldi läbi kahe väga ilusa värava. On lootust Hundi eksimust YT-s kah klikke kogumas näha?

                Kommentaar


                  Burdakovil on punkte vaja:

                  Pärast Levadia ja Transi mängu lõpuvilet oli Narva Transi president Nikolai Burdakov väga vihane ning tema emotsioonid olid suunatud kohtunike poole.

                  Kommentaar


                    Sattusin EPL-i eilset uudist Levadia - Trans mängust lugema, Aet Süvari sulest ja mis ma näen: uudise juures pilt ja pildi all kiri "Transi väravavaht Stanislav Pedõk ei suutnud mängu lisaminutitel enam meeskonda halvimast päästa ja kohtumise võit läks Levadiale."

                    Teagi nüüd, mida selle peale kosta...
                    "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

                    Kommentaar


                      Aet on transis, süvatransis ja ei suuda reaalsest aru saada hetkel. Veet Mano pidi homme ta transist välja tooma.

                      Kommentaar


                        Dr.Oolo avab ka kanalid ja siis on kõik jälle okei!
                        Invest In Africa

                        Kommentaar


                          90+ võiduvärav taaskord... mingu perse see jalgpall

                          Kommentaar


                            Täiesti uskumatu, kuidas Levadia neid mängulõppe enda kasuks pöörab. Veel 90.minutil oli Kalevi värav lähemal. Aga taas mingi 90+3 värav ja kolm sanga taskus jälle.

                            Kommentaar


                              Minutid, mil värav löödi, ei loe. Väravad loevad ja punktid tulevad.

                              Aga avades Soccerneti ja nähes seda uudist järjekordsest 90+3' väravast oli küll tunne. No nii ei saa rallit sõita, krt...

                              Kommentaar


                                Vaatasin kiirelt seni toimunud mänge, et palju siis punkte nii päästetud on. Levadia on löönud senistes mängudes 11 väravat pärast 80.mänguminutit. Eriti märkimisväärne on see, et neist koguni 10! on päästnud lõpuks võidu. Viimase kümne minutiga on mängudes päästetud kokku 21 punkti. Märkimisväärne! Hetkel Kalju kohta vaadata ei viitsinud, aga oleks huvitav teada, milline on nende sama näitaja.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X