Algselt postitas vincent
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Külaline
-
Külaline
Kui aga tõtt rääkida siis väga õpetlik on see kaotus olnud - vähemalt nüüd kohe näha milliste jalkaaspektide kallal tuleb kõigil meeskondadel tööd teha et mängida nagu võrdne võrdsega kui vastaseks loositakse mingi hea klubi..... Seega pole midagi ekstrat juhtunud - natuke skoor jah üle määra suur, ent mäng on mäng..... Aga Kalju ja Silla ära vägistamisi ma küll vaadata ei soovi kuid mu armastus Eesti liiga vastu on jääv ja usun helgemasse tulevikku
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustKas Levadial nii palju pappi pole, et särkidele mängijate nimed trükkida?
Algselt postitas ericbana Vaata postitustPigem see valge vorm mingi suvaline varu versioon, mis siis ära retsiti selle reklaami pärast. Liigas mängivad nad ikka rohelises või mustas.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Lippude rääkimist, UEFA kohustas Levadia fännid see czari lipu kes tavaliselt näitavad mängul, ära võtma. Tegelt oli steward see kes võttis ära sest fännid ei reagerinud staadioni hääle pakkumisele et isegi ära võtma.
See on UEFA reeglite järgi.
Minu oma kommentaar: nagu ütlesin Flora fännide kurikuulsuse lipu kohta, jalgpallistaadion ei peaks näitama poliitilised lippud või midagi sama sugune. Kui UEFA kohustab, ja EJL on UEFA osa, siis ma ei näe miks samad lipud näitatakse kodumängudes. Ainult põhjus, keegi ei viitsi või ei taha sellega tegelema.
Kommentaar
-
http://jalgpall.ee/premium/layout-team.php?id=11
Aleksandr Dmitrijev tagasi Levadia ridadesse registreeritud või oligi juba enne seal?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar