Milles küsimus üldse?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas elx Vaata postitustUrmar on mingeid asju seletanud, see võib mingi uus mängija lihtsalt olla kelle nime veel süsteemis õigesti pole?
Zelinski võib hakata võileibu Castovannile vorpimaFC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustVend on lihtsalt regatud nii Leva U17 kui LevaIII aga LevaIII poleks ta tohtind regatud olla kui tahta teda Leva esinduse eest kasutada. Nii sain mina asjast aru.
Zelinski võib hakata võileibu Castovannile vorpima
Ericabana, ma ka alguses aru ei saanud aga Levadial oli täna karikamäng ning kui lähed vaatad selle mängu protokolli jalgpall.ee lehel, siis seal on Levadia eest platsil käinud keegi "registreerimata mängija 1".BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustUrmar on mingeid asju seletanud, see võib mingi uus mängija lihtsalt olla kelle nime veel süsteemis õigesti pole?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustTegemist on Levadia III võiskonna mängijaga, kes ei tohi tegelikult esinduse eest mängida.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKellele ma üldse selgitasin? Ma ise ei mäletagi.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustEi mäleta, see oli ammu.. ehk isegi eelmisel hooajal. Ja ehk polnud see sina vaid keegi muu aga samas.. kes siis veel?
Kommentaar
-
Täiesti arusaamatu, kuidas saavad sellised asjad üldse juhtuda. Kui mõni eelmise aasta kandmata karistus on kahe silma vahele jäänud, siis saab veel inimlikult aru, aga selline asi - seda tuleb vist pehmelt öeldes rumaluseks tituleerida."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustTäiesti arusaamatu, kuidas saavad sellised asjad üldse juhtuda. Kui mõni eelmise aasta kandmata karistus on kahe silma vahele jäänud, siis saab veel inimlikult aru, aga selline asi - seda tuleb vist pehmelt öeldes rumaluseks tituleerida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustKui mõni eelmise aasta kandmata karistus on kahe silma vahele jäänud, siis saab veel inimlikult aru, aga selline asi - seda tuleb vist pehmelt öeldes rumaluseks tituleerida.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar