Algselt postitas urmar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustAntonovile läbi pole juba?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas urmar Vaata postitustVaatasin nimekirja, Raudsepp ka lahkumas või unustasid tema ära.
Kommentaar
-
Külaline
-
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustSain aru et kui ta tahab minna kellelgi selle vastu pole midagi... Hooaja alguses loodeti väga et teeb eduka hooaja, aga maandus pingile jne...armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Hunt tuleb kindlasti lisaks noort satsi tugevdama. Muidugi iseenesest mulle meeldis Sergei intervjuus eriti üks lause-
"Eestis räägivad, et 20-21 on veel noored mängijad... mul on hoopis teine arusaam. Ma arvan, et 17-18-aastane mängija peab juba valmis olema."
Jutt jumala õige, Pohlak võib selle jutu, et "mängija peaks arenema kuni 25 aastaseni Eesti liigas" omale sisse istuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustHunt tuleb kindlasti lisaks noort satsi tugevdama. Muidugi iseenesest mulle meeldis Sergei intervjuus eriti üks lause-
"Eestis räägivad, et 20-21 on veel noored mängijad... mul on hoopis teine arusaam. Ma arvan, et 17-18-aastane mängija peab juba valmis olema."
Jutt jumala õige, Pohlak võib selle jutu, et "mängija peaks arenema kuni 25 aastaseni Eesti liigas" omale sisse istuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustSain aru et kui ta tahab minna kellelgi selle vastu pole midagi... Hooaja alguses loodeti väga et teeb eduka hooaja, aga maandus pingile jne...
Ja pingile langes ta tõsise vigastuse tõttu millega 6 kuud eemal oli, vaikselt vormi kogudes pidi juba sõjaväkke minema, tasuks ikka enne kurssi viia ennast asjadega, mitte plähmida siin
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustHunt tuleb kindlasti lisaks noort satsi tugevdama. Muidugi iseenesest mulle meeldis Sergei intervjuus eriti üks lause-
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKas sellest tuleks aru saada nii, et Levadias hakkavad paljud 17-18 aastased pidevalt mängima? See oleks lausa samm edasi Flora noorte mängitamisest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustinfokildude kohaselt jäämas: Luts (kui välismaale ei lähe), Laitinen, Teever (kui karjääri ei lõpeta), Kruglov (onu V lemmik), Pikker, Artjunin, Subbotin, Peetson, Mutso, Antonov,Marin, Ojamaa (Hindrek), Pikk... Lisaks Tamme ja Saarts
Samas peale Roosnupu pole duublist kedagi võtta..... Aga ta oli juba ka esinduse eest platsil käimas....
Ah jaa - Ioan "Julm" Jakovlev
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar