Rio Ave FC (Portugali kuues). Juhul kui ime õnnestub täide viia.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNoh, kaks korda söötu anda, korra andis kaitsjale survet, mistõttu see söötis ise palli Antonovile löögile, aga ikka on häda. Kui tal vahel midagi valesti ei läheks, siis ta vaevalt Levadias enam mängiks.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMa loodan, et koondisetreenerid ka mängu nägid ja said aru, et see, et Lutsu ei saa kasutada tema kaitseomaduste puudumise tõttu, ei päde absoluutselt.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustÜks asi millest ma aru hästi ei saa on see, et miks Daniil Ratnikov ka minema löödi. Asjaosaliste kommentaaridest on läbi käinud, et see oli juba algselt kokkulepe, et kui papa koos pojaga tuleb, siis lahkuvad samuti koos. Minu meelest veider kokkulepe. Miks nad nii kokku siduda? Ma küll ei tea tagamiad ja meeskonna sisekliima asju, aga Daniil Ratnikov on küll tänavu platsil pigem hea mulje jätnud. Levadias oleks mängulises mõttes mitu venda enne teda minea lüüa (Gatagov näiteks). Eriti kui arvestades, et Marinit ja Peetsoni pikemat aega ei ole, siis olnuks Daniili jäämine juba pingi mõttes mõistlik. Eesti tasemel on tegu siiski korraliku mängijaga. Kui just suvel mitut sarnase tasemega mängijat juurde ei tooda.
Aga nagu juba ütlesin, siis kõiki tagamaid ei tea. Vb ei sobinud Daniil sisekliima mõttes meeskonda.
ei tea jah, aga Daniil on ikka papaga koos rännanud
2011: Daniil Ratnikov Tallinna Kalevisse?
endine noortekoondise poolkaitsja on mänginud isa käe all ka FC TVMK-s, Tartu Tammekas ja Maag Tammekas ning Narva TransisGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Drogba Vaata postitustTäitsa ootamatu uudis, et Kauber Levadiasse siirdus. Nüüd saab siis kolmes kõrgliigas mänginud mees end lõpuks Eestis proovile panna. Ehk kujuneb temast isegi Levadia suurim väravakütt.
Sama võiks ka Liivak teha, näeks ka tema taseme ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust98% ütles mulle Andres Vaher koridoris, et mäng on kindel ka Delfi TV-s.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMina ei tea, ma ainult kommenteerin.
Kommentaar
-
(€) Wisla, HJK, Lechi ja Slavia alistanud eurosarjavõlur Igor Prins: kaitse on põhiline, avantüristlikku jalgpalli mu meeskonnad ei mängi
Kommentaar
-
Lutsu üle väga hea meel, aga esinduse reaalne koosseis on nüüd siis hetkel selline:
vv: Lepmets, Pikker
k: Gando, Morozov, Ojamaa, Podholjuzin, Tabi
pk: Antonov, Kaljumäe, Kobzar, Mirantšuk, Raudsepp
r: Gatagov, Hunt, Kauber
Ehk 13 väljakumängijat. Mõni vigastus, mõni mängukeeld... Ja PL kogemusega meestest on võtta veel ainult Aru ja Koger. Noored hakkavad loodetavasti korralikult minuteid saama.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustLutsu üle väga hea meel, aga esinduse reaalne koosseis on nüüd siis hetkel selline:
vv: Lepmets, Pikker
k: Gando, Morozov, Ojamaa, Podholjuzin, Tabi
pk: Antonov, Kaljumäe, Kobzar, Mirantšuk, Raudsepp
r: Gatagov, Hunt, Kauber
Ehk 13 väljakumängijat. Mõni vigastus, mõni mängukeeld... Ja PL kogemusega meestest on võtta veel ainult Aru ja Koger. Noored hakkavad loodetavasti korralikult minuteid saama.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar