Algselt postitas Kasper
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMõte on hea. Pakun järgmise hooaaja saatesse Rääbise. On meil veel seksikaid mängijaid? Kõhulihased on must have.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustHollandi meistriks tulek ei ole ka sittagi väärt?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustja Marco Tasaselearmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustNäiteks meil on ka siin staarfoorumlased, kes on aktiivsed välismaa alateemades, aga ei ole õrna aimu kes on Henrik Pürg ega Märten Kuusk näiteks, rääkimata Joonas Tammest muidugi. Tähelepanek soccerneti suvepäevadelt. Mis see ütleb, otsustage ise.
Kommentaar
-
Sind, plastic, keegi küll staarfoorumlaseks ei pidanud, võid noka kinni panna selles asjus.
Aga eks endalgi oli aasta tagasi täitsa ähmane nende teadmistega ja täiesti must oli pilt 2 tagasi. Nüüd võiks vist igast meistriliiga satsist 5 nime nimetada nii, et puus ka ei pöörle, varem tulnuks niipalju kokku!
Ei tea kuidas teid ainult aidata sunnikuid...ilu, see tuleb ikka inimese seest!"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99ausalt öeldes ei märganudki mingit staarfoorumlase viidet. sambaz avas kenastu ukse, millest oli mõnus läbi läbi astuda ja edasi minna no harm intended. nii et tõmba veidi oma tuure tagasi.
p.s. pool aega tuntakse muret, et miks keegi seda komöödiat vaatamas ei käi, teine pool aega aga kulub oma tsunftiga kõvatamisele. ärge nüüd selle saadud valgustuse käes päris pimedaks jääge."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Seda, kui palju on mängul personali ja mängijate sugulasi sõpru oskaks vastata mõne klubi inimene täpsemalt.
Aga facepalm to the max on minu meelest ka see, kui sa lased end häirida mõnest pröökavast foorumlasest. Ma pole veel staadionil kohanud inimest, kes mu külastuskordi lugema hakanuks. Pigem käratatakse foorumis peale kriitikale mis on stiilis "ma pole küll käinud premium liiga mängul aga võin kinnitada, et kõik on sitt".
Sõidan praegu muide Tammeka mängule ja mõtlen, et miks mind üldse huvitama peaks mis taustaga need inimesed täna sinna saabunud on? On seal nii väga vahet kas neiu tagareas on Tauno Tekko pruut või hoopis tudeng staadioni kõrvaltänavast? Kas härrad ees reas on Kevin Aloe onupojad või lihtsalt sõbrad Karlovast, kes mõtlesid, et teeks paar õlut ja vaataks kas tartlased panevad florakad ühe korra see hooaeg veel väristama? Miks ronida pühapäeva hommikul Pärnust 200km kaugusele võõrasse linna, kuigi telkapult kogu maailma tippjalkat täis oleva pildikastiga on käesirutuse kaugusel?
Sest, et jalgpall on emotsioon. Korduv ja samas kordumatu. Ja mulle väga ei lähe korda mis on nende teiste "kaaskannatajate" taust. On nad seal, kui murumeistri lapselapsed, U12-s mängiva lapse vanemad, kohaliku kogukonna spordihuvilised või lihtsalt haiged jalgpalli järgi.
Üks ei välista teist. Mitu tundi Unitedist võib rääkida sellegipoolest, kasvõi enne ja pärast koduliiga mängu. Välismaised sümpaatiad on ka kõige suurematel kohaliku jalka austajatel olemas. Kõik on (positiivse)mõttelaadi ja vaatenurga küsimus!"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
Kommentaar
-
Levadia on ilmselt sellega ka korralikult kaotanud, et nad Alekokile siirdusid. Noh, et Kadrioru staadion oli kenam ja ei jätnud nii kõledat muljet.
Mõnu, tänavu staadionil käinud 0,6ks mänguks, kuna ilm oli ilus ja mõtlesin, et näitan poisile, kuidas mängitakse. Maardu võitis Kalevit. Oli meeleolukas.
Kommentaar
-
Ma ei saa aru, miks sa lased puusalt? Mine näiteks Tammale ja vaata, kui palju on seal endisi mängijaid, pruute, sõpru, vanemaid ning noormängijaid. Olen kindel, et enamus algkoosseisu vendadel on mõni sugulane ja sõber mängu vaatamas. Välja arvatud siis välismängijatel. Kuigi isegi Slashevi(??) isa käib suht tihti mängu vaatamas. Peterburist.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Jep, Tartu tribka on tatte täis, kes ajavad suust päris naljakat iba. Olen isegi vahel mõelnud teha Twitteri konto nimega "shit tammeka fans say". Aga kohtume siis täna tammal. Võtsime maal ekstrakiiresti porgandi ära, et ikka mängule jõukaks.
Levadiast on kahju, et neil vähe fänne. Kujutan ette, et seos ka maardu premmi jõudmisega on maardukatel kellele pöialt hoida ja ei tunne enam vajadust Levadia mänge vaatamas käia.
Kommentaar
-
No näiteks siin pildil on koos kõik Viljandi mängijad koos oma emadega. Mai kuus toimunud mäng Floraga. Olin ise ka tunnistamas ja nägin ka mõnda papat, kõige kuulsam vast oma poja mängu jälgiv Helir-Valdor Seeder. Ja üks poisike kalpsas ringi särgiga "venna fänn", kah mingid sugulussideme kõrvad siit on vist paistmas...Ei saaks väita, et klubid selles vallas tööd ei teeks, iga asi võtab aega.
FC Kuressaare tänavuse hooaja rokkiv fänniseltskond koosneb ka paljuski mängijate tuttavatest ja Pärnu Vapruse mängudel käis näiteks suvel inimesi 50 km eemal asuvast Lihulast, sest 2 kohaliku poissi on end karude rivistusse mänginud.
Üldiselt on siililegi selge, et need ei ole teab mis hordid aga hordid ei külasta liigamänge nagunii. Samas näitavad numbrid selgelt tõusvat trendi ja eeldatavasti on lambi ants pealtvaatajatele lisaks tõusev ka sugulaste sõprade number."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99suht nilbe on tõsimeeli tulla kedagi "puusalt laskmises" süüdistama, ise räigelt demagoogitsedes ning võttes ühe erandnäite ja kandes selle üle tervikule. tegelt ka.
Arusaamatuks jääb ka, et mida sa ja sõpsid üritate mulle tõestada praegu muidu? Et tegelikult nii ei ole ja väljakul fännide ja klubiliikmete kaaslaste, sõprade ja sugulaste hordid? okei. väga tore. ma jään oma arvamuse juurde ja sul on vaba voli selle peale solvuda või mitte. mina vastasin lihtsalt küsimusele.
ja huvipärast siis igaks juhuks vaatasin mõnda protokolli siis pealtvaatajate suvalt valitud mängudel ja jään täielikult oma mõtte juurde. noh, näiteks vaatasin nõmme kaljut, aga... tõepoolest, nendega vist keegi väga nagunii sõber olla ei taha ka. Enne kui keegi panter infarkti saab, siis peegeldasin siin tagasi lihtsalt seda, mis siinsed rääkinud.
Kui sa ei taha meie jalgpalli vaatamas käia ära käi, aga ära hakka nagu viimane 13-aastane tiinekast tüdruk vabanduseks tooma, et aaaa teised ka ei käi ju.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar