Liitub Viljandiga
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Külaline
-
Pole treener ja ei näe trenne ja misiganes, aga Käos on jumala ok mängija, oleks võinud arvestada temaga tuleviku mõttes. Klubi on Jürgensoni toonud sinna ja Elhi on ka olemas, ilmselgelt nühid pinki edasi nii et arusaadav et pigem mängib Transis.
Levadial soovitaks tegelt Jürgensoni proovida lõhkuva pooliku peal. Kogemust palju ja ma arvan, et sarnaselt Möölile sarnaselt veab ilusasti välja. Elhi on paremkaitses põhimehena jumala ok.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMulle tundus just Käos jubekehvana see hooaeg. Mingites mängudes isegi üks halvemaid Transi ridades (tõsi häid mänge ka olnud).
Kommentaar
-
Peale Gando lahkusid ka Yurii Kolomoiets ja Nemanja Lakić-Pešic FCI Levadiast seoses töölepingu lõppemisega.
“Täname Yuriit ja Nemanjat FCI Levadia klubi ja meeskonna jaoks antud panuse eest ning soovime neile kõike head ja palju kordaminekuid edasisel jalgpalliteel,” sõnas FCI Levadia spordidirektor Sergei Pareiko.
Kommentaar
-
Suurim uudis selle juures on, et Levadias mängis keegi Lakis-Besic. Kes see veel oli?!
Ma arvan, et ei ole suur kaotus klubile.
Samas, kesiganes seal klubis värbamisi teeb, võiks sel aastal natukene põhjalikumalt oma tööd teha, soovituslikult siis vaadata natuke enamat kui vaid CV.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustSuurim uudis selle juures on, et Levadias mängis keegi Lakis-Besic. Kes see veel oli?!
Ma arvan, et ei ole suur kaotus klubile.
Samas, kesiganes seal klubis värbamisi teeb, võiks sel aastal natukene põhjalikumalt oma tööd teha, soovituslikult siis vaadata natuke enamat kui vaid CV.
Kommentaar
-
Nii, ma siis viskan ka oma sõna sisse.
Esiteks on Leva fännina veits kurb vaadata, kuidas Paide toob uksest-aknast mängijaid sisse. Küll aga, pange siia pin külge- Karl Andre Vallner mängib Levadias kaks väga head hooaega ning siis liigub Šveitsi/Saksamaa kõrgliiga madalama tabelipoole tiimi.
Tõi rõõmu näole too päev ja siiamaani buzzin, et seda tüüpi näha. (kurat, ostan vast tema nimega särgi isegi)
Kommentaar
-
Algselt postitas vanafänn Vaata postitustNii, ma siis viskan ka oma sõna sisse.
Esiteks on Leva fännina veits kurb vaadata, kuidas Paide toob uksest-aknast mängijaid sisse. Küll aga, pange siia pin külge- Karl Andre Vallner mängib Levadias kaks väga head hooaega ning siis liigub veitsi/Saksamaa kõrgliiga madalama tabelipoole tiimi.
Tõi rõõmu näole too päev ja siiamaani buzzin, et seda tüüpi näha. (kurat, ostan vast tema nimega särgi isegi)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar