Kuidagi väga läbi hammaste tundub, et on need Reimi vastused küsimustele "Miks ja mis juhtus?"
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Minu kindlad andmed ütlevad, et Levadia järgmiseks peatreeneriks saab Sergei Frantsev.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ott Järvela Vaata postitustMinu kindlad andmed ütlevad, et Levadia järgmiseks peatreeneriks saab Sergei Frantsev.
https://soccernet.ee/artikkel/levadi...ergei-frantsev
Kommentaar
-
Algselt postitas Siik Vaata postitustSee Frantsevi Eestisse nn. tagasi toomine tundub nagu ilusate, kuid olnud aegade tagasi soovimine. Selline nagu oli Morelli tagasi toomine ja nagu nüüd on Manucho tagasi toomine, mis mõlemad ei ole sama head kui algne, tagaigatsetud versioon.
Frantsev vähemalt teab kui sitt mängijate tase on ja kuidas üleüldse Eestis mängitakse. Tundub väheke kindlam variant kui välismaalt keegi tuua.Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ott Järvela Vaata postitustMinu kindlad andmed ütlevad, et Levadia järgmiseks peatreeneriks saab Sergei Frantsev.
https://soccernet.ee/artikkel/levadi...ergei-frantsev
Kommentaar
-
Algselt postitas tpx Vaata postitustLükkan selle väita ümber. Mul on kindlad andmed, Levadia neid ei kinnita, aga andmed on, et järgmiseks peatreeneriks saab Jumal!The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
isegi kui see on tõene, et frantsev tuleb, on see veidi katrin lustlik ajakirjanduslik vekslite edestamine oma lugejatele, ilma reaalseid ametlikke seisukohtasi omamata klubi poolt. lust ja the sun võivad seda lubada endale, sest noh, võivad, sest lugejad tahavadki kõmu. väga tiheda soccerenti lugejana igapäevaselt, ei soovi ma küll lugeda midagi mis võiks meenutada lusti ega the sun' i.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustisegi kui see on tõene, et frantsev tuleb, on see veidi katrin lustlik ajakirjanduslik vekslite edestamine oma lugejatele, ilma reaalseid ametlikke seisukohtasi omamata klubi poolt. lust ja the sun võivad seda lubada endale, sest noh, võivad, sest lugejad tahavadki kõmu. väga tiheda soccerenti lugejana igapäevaselt, ei soovi ma küll lugeda midagi mis võiks meenutada lusti ega the sun' i.
Kommentaar
-
Algselt postitas tudeng Vaata postitustMa samas täiesti vastupidisel arvamusel sinuga. "Kõlakad" on väga suur osa jalgpallist ka üldiselt, mida sa ikka loed siin järjest ainult mängude raporteid ja mängujärgseid intervjuusid. Sellel lool on kindel uudisväärtus. Vaata kasvõi kui mitu uudisteportaali on seda tsiteerinud. Usun, et pole päris naised saunas rääkisid allikas siin. Seega miks mitte avaldada päris uudis, mitte käia foorumis järjekordset kes-teab-see-teab postitust tegemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustjep, kõlakad ongi igapäevased, aga seal on ikka väga suur vahe, kas seda teeb soccerneti ajakirjanik, kelle idooliks on sid lowe the guardianis või seda teeb tudeng või sambaz. hetkel jätabki sellise clickbait staatuse meki külge vähemalt minu jaoks. aga eks loodame pareiko ei helista OJ ja ei saa bänni järgmistelt levadia kodumängudelt
Kommentaar
-
Kui Frantsevi nimi nii kiiresti pärast Reimi lahkumist üles on kerkinud, siis jääb mulje, et tegelikult on ta juba pikemat aega radaril olnud. Võib olla juba mõnda aega varuvariandina hoitud kui peaks minema nii nagu nüüdseks läinud on. Ehk juba mingid eelkõnelusedki peetud."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustTugevatele ja usaldusväärsetele allikatele tuginedes faktilist kinnitamist (antud kaasuses Frantsevi treeneriks asumise pressiteadet) veel leidmata lugude avaldamine ei ole clikcbait, vaid tavaline läänelik ajakirjandluslik praktika siiski.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustisegi kui see on tõene, et frantsev tuleb, on see veidi katrin lustlik ajakirjanduslik vekslite edestamine oma lugejatele, ilma reaalseid ametlikke seisukohtasi omamata klubi poolt. lust ja the sun võivad seda lubada endale, sest noh, võivad, sest lugejad tahavadki kõmu. väga tiheda soccerenti lugejana igapäevaselt, ei soovi ma küll lugeda midagi mis võiks meenutada lusti ega the sun' i.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar