320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tallinna FC Levadia

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    See tänane Levadia särk on ilmselt Eesti klubide aegade lahedaim särk.
    Nõustun!

    Kommentaar


      Kihvt mäng oli, pole midagi ette heita. Levadia keerutas palli rohkem kuid Flora oli rünnakul ohtlikum. Levadia vormid olid väga kaunid. Loomulikult see tüüp, kes ei saanud üldse üle Alliku soengust, lisas korraliku vunki ja poolhuumorit mängule juurde. Kas see muidu esimest korda, et staadionil olevalt ekraanilt tuleb ala NBA stiilis mäng, et kaamera osutab kellegile ja ta peab high five lööma kõrvalistujaga? Puhtjuhuslikult märkasin korra ekraani silmates. Muidu see jääb rahvale siis täitsa nägemata, kui ei tea vaadata?

      Kommentaar


        Levadia viis klubimaastiku taas pisut kõrgemale- Hulk saatis oma särgi Minu Unistuste Päeva raames. Väga kõva igaljuhul, tänud Feliciole ja tänud Levadia kontorile!

        Kommentaar


          Algselt postitas vanafänn Vaata postitust
          Levadia viis klubimaastiku taas pisut kõrgemale- Hulk saatis oma särgi Minu Unistuste Päeva raames. Väga kõva igaljuhul, tänud Feliciole ja tänud Levadia kontorile!
          Eks Brasiilia mängijad ongi kokkuhoidvad ja see pole mitte esimene kord. Omal ajal tervitas Douglas Costa toona Bayern Münchenis mänginud mees Tallinn CF-i, kus mängis ta Brasiilia tuttav/sjooma. Aga Hulki särk ikka next level jah ning selles, et Leva turundustiim head tööd teeb, ei kahtle keegi!

          Kommentaar


            Meenutuseks, et Klavan on toonud heategevuslikel eesmärkidel siia Coutinho särke, Firmino putsasid jne. Vahva värk igatahes, eriti kui seda tehakse üllal eesmärgil.

            Küll on viimane aeg igal eestlasest jalgpallisõbral kalendris märge ära teha, sest lisaks ägedale vastasseisule saab teha ka head.

            Järgmisel neljapäeval toimub samuti FCI Levadia - Flora vaheline Tallinna derbi. Seekord on päeva keskmeks heategevuslik mõtteviis - 50% piletitulust ning kogu oksjoni tulu läheb Minu Unistuste Päevale, kes aitab raskelt haigetel lastel täita oma unistusi.

            Kommentaar


              Martin Dorbeku särk ja Kontaveiti tennisekott ka veel juurde lisandunud.. Igaljuhul, kui on rahvast, kes ei ole veel mängu pärast soetanud pileteid siis rikaste rahakottide lehvitamist saab siiski näha! Ostke kõik pileteid ja paneme katla täis!

              Kommentaar

              Working...
              X