Algselt postitas martkyeah
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Kahjuks pole satelliitantenni kasutusel. Tegelikult Tampere kaabeltelevisioonivorgus on ETV olemas tasulise kanalina, aga selle tellimine tooks mulle 274€(telemaks, kaablimaks, ETV kuutasu) lisakulu aasta pealt + televiisori ja digiboxi hankimine. Netistriimidega on siiamaani päris hästi hakkama saanud onneks.Algselt postitas Olympi Vaata postitustKui viitsid natukene nokitseda, siis näeb Siriuse (5.0E) pealt ka ETV'd, kahjuks on see aga VideoGuard kodeeringu allsigpicSupport your local football team.
Kommentaar
-
Eelmine kord näitas RTS ikka kogu mängu äraAlgselt postitas martkyeah Vaata postitustRTS'i pealt tuleb jälle esimene poolaeg... hea seegi.
Kommentaar
-
Aa. No väga tore siis. Mul oli vale informatsioon. Ise vaatasin teise poolaja mingisuguse vene kanali pealt...Algselt postitas lenc Vaata postitustEelmine kord näitas RTS ikka kogu mängu ära
sigpicSupport your local football team.
Kommentaar
-
mnjah, red starsi fännide laulu kõrval on see 3-4 venelase poolt kisatud LE-VA-DI-JA nagu kärbsesitta pulmatordiga võrrelda...
Kuidagi imelik on vaadata liigajalgpalli, eriti veel pärast seda kui koondise eest hääl kähedaks karjutud.
Istud seal vaikuses...
Kommentaar
-
NEWSFLASH!Algselt postitas nonoh Vaata postitustKuidagi imelik on vaadata liigajalgpalli, eriti veel pärast seda kui koondise eest hääl kähedaks karjutud.
Istud seal vaikuses...
Ära istu siis vaikuses.
Vot, sihuke idee.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
oleks see vaid nii kerge..Algselt postitas Martin Vaata postitustNEWSFLASH!
Ära istu siis vaikuses.
Vot, sihuke idee.
esiteks ei tea mina ÜHTEGI levadia fännilaulu.
teiseks - nagu näha on, rahvas ei tule kergesti kaasa
ja kolmandaks: ma pole mingi korralik Levadia fänn.
Kommentaar
-
Ma mõtlen, et ära mõtle negatiivseid mõtteid.Algselt postitas deadOK Vaata postitustMa mqtlen et Fc Levadia-Crvena Zvezda 1:2 vqi 0-2
Kommentaar
-
Täpselt, esialgu tuleb mõelda Fc Levadia 3-0 Crvena zvezda.Algselt postitas käbi Vaata postitustMa mõtlen, et ära mõtle negatiivseid mõtteid.Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Igatahes praegu annab piletilevi sellist infot ,et on saadaval.Algselt postitas $$$ Vaata postitustHomse mängu pileteid , kusagil eelmüügis ei ole eksole?FCF Forever
Kommentaar
-
http://soccernet.ee/news.php?id=16471 Soccernetis on üleval ülevaatlik jutt homse vastase ajaloost.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar