Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
no aga lihtsalt näen ma seda et pole mõtet mõni esituse põhjal koondisesse võtta........ja kas Kolotseil ka kodakondus on?
aga jah näe yx tubli trans poiss ongi juba koondises kuigi seda u-21-s
m6tlesin ja m6ltesin ,kuid ega sellseid m2ngijaid seal vsit polegi.
hahaahahahaha- Transis pole Gruznovi - hahahaahah. kas sa yldse eesti jalgpallist midagi tead? :P :P :P
ma pidasin silmas seda et transis pole head m2ngijat.ma ei m6tlenud mitte gruznovi vaid lihtsalt seal pole häid mängijaid.tunnistan ausalt ei tea transi meestest midagi
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
m6tlesin ja m6ltesin ,kuid ega sellseid m2ngijaid seal vsit polegi.
hahaahahahaha- Transis pole Gruznovi - hahahaahah. kas sa yldse eesti jalgpallist midagi tead? :P :P :P
ma pidasin silmas seda et transis pole head m2ngijat.ma ei m6tlenud mitte gruznovi vaid lihtsalt seal pole häid mängijaid.tunnistan ausalt ei tea transi meestest midagi
Kui sa ei tea Transi meestest midagi, siis kuidas sa oskad öelda, et seal pole ühtegi head mängijat?
Trans on norm võistkond ja võiks sel aastal medali ära võtta.
Originally posted by kaala
Kolotsei on kahtlemata hea kaitsja, ent mõelge nüüd loogiliselt, kelle asemele te ta koondisse võtaksite. Vasakkaitsjad on hetkel Urmas Rooba ja Erko Saviauk... Kuigi viimane on sel hooajal alla keskmise mänginud, pole ta Kolotseist vist nõrgem?
Kommentaar