Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Narva Transi parim mängija

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Narva Transi parim mängija\'

Originally posted by daywalker

Selline uudis siis: Üleeile Intertoto karikasarjas OFK Belgradile lisaajal 3:5 alla jäänud Narva Transile määrati tulemuseks loobumiskaotus, sest ta kasutas registreerimata mängijat Dmitri Fjodorovi, kes terve matši varumeeste pingil istus.
    ... täielik huumorikool mitte jalgpall...
    RummaBastards!

Kommentaar

Originally posted by jansa

Originally posted by daywalker

Selline uudis siis: Üleeile Intertoto karikasarjas OFK Belgradile lisaajal 3:5 alla jäänud Narva Transile määrati tulemuseks loobumiskaotus, sest ta kasutas registreerimata mängijat Dmitri Fjodorovi, kes terve matši varumeeste pingil istus.
      ... täielik huumorikool mitte jalgpall...
      Said eelmine aasta rootslaste käest ja kooli.
      Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.

Kommentaar

Täielik idiootsus, kurat isegi ei suuda õigeid mehi protokolli kanda - tase.Ma saaks aru, e6 tegemist oleks õlleliiga mänguga, aga Euroopa karikasari ... Mis siis veel oleks saanud kui oleks võit tulnud? Häbene silamd peast välja.

Kommentaar

Originally posted by van der Sarjas

Täielik idiootsus, kurat isegi ei suuda õigeid mehi protokolli kanda - tase.Ma saaks aru, e6 tegemist oleks õlleliiga mänguga, aga Euroopa karikasari ... Mis siis veel oleks saanud kui oleks võit tulnud? Häbene silamd peast välja.

Huvitav mis siis oleks saanud kui esimese mängu 3:- Narvale oleks kehtima jäänud?
          Oleks meeskonnad 3 päeva hiljem Arenale tagasi kupatatud penalte lööma või

Kommentaar

Registreerimata mängija eest sai Trans 2000 Shveitsi franki trahvi. Lisaks peavad nad UEFA-le maksma veel 1000 franki esimese mängu järgse protesti esitamise eest. Kokku peab Burdakov siis 3000 franki välja laduma. Sellised lood siis.

Kommentaar

Gruznov

Kommentaar

Muuseas nägin eile Flora-Transi mängu ajal Aleksander (Forest) Kulikut Transi jopes. Nii et palju õnne teile

Kommentaar

Kusjuures, seda ma ootasin, et millal see vend taas palliplatsile naaseb. Kuhugi mujale ta vast ei pressiks, seega Transi. Vene värk nagu ikka.

Kommentaar

no nii - nüüd peavad Flora fännid tulevikus alati vilistama, kui Arenal on vastamisi Flora ja Trans ning pall on Kuliku käes:P
                    minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Originally posted by PraS

no see on siililegi selge et eelmine aasta said käsu pärnu levadia mängijad et nyyd tuleb maardu levadiale kaotada......(mul on ka kontake levadiast kes seda ka kinnitavad)......
                      Kahjuks ma ei usu sind.Nende kahe meeskonna tase on väga erinev.Maardu Levadia on Eesti paremuselt 2 või 3 klubi aga Pärnu Levadia on väga halb klubi.

Kommentaar

Gruznov on parim.......

Kommentaar

Czork, sa oled tegija! oled kindlasti kõiki Transi mänge näinud, et nii raudkindel oled!

Kommentaar

Täna siis kell 13.00 ülitähtis kohtumine Levadiaga, mis otsustab 3. koha saatuse. Olen kahe käega Transi poolt, sest viimane aeg ükskord eestikatelt medal ka võtta, nii, et go Trans!

Kommentaar

Originally posted by Czork

Originally posted by PraS

no see on siililegi selge et eelmine aasta said käsu pärnu levadia mängijad et nyyd tuleb maardu levadiale kaotada......(mul on ka kontake levadiast kes seda ka kinnitavad)......
                              Kahjuks ma ei usu sind.Nende kahe meeskonna tase on väga erinev.Maardu Levadia on Eesti paremuselt 2 või 3 klubi aga Pärnu Levadia on väga halb klubi.
                              Esiteks olen ma sunnitud siinkohal mainima, et klubi nimega Pärnu Levadia OLI, enam ei ole. Teiseks ütleks paar sõna selle klubi klassi kohta: eelmase hooaja alguses oli meeskonna mäng üsnagi nigel, aga see paranes iga Meistriliiga mänguga. See käsuga kaotamise jutt võib ju isegi tõsi olla, kuid tegelikkuses rikuti Pärnu Levadia mäng ära Levadia juhtkonna poolt, kui keset hooaega, mil tulemused hakkasid just paranema, viidi parimad mängumehed üle Maardusse ja Tallinna Levadiasse.

Aga Narva Transi parimatest mängijatest ei ütle ma sõnagi!!!

Kommentaar

Originally posted by Zamora

Aga Narva Transi parimatest mängijatest ei ütle ma sõnagi!!!
                                polegi vaja ! kes sind kysib
                                ! ! ! E L A G U N A R V A T R A N S ! ! !

Kommentaar

Working...
                                X