Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Kuressaare

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ballack
    replied
    Kuressaare fännidele respect! Teete mängueelseid reklaamvideosid. Hetkel olen Kuressaares ja vastuvõtt on väga hea! Elagu Kuressaare!

Leave a comment:

• Elari#3
    replied
    Homse mängu video siis http://www.youtube.com/watch?v=aCXZEYmjsig
    Tulge omasid toetama!

Leave a comment:

• ppenu
    replied
    kure-kalev video

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
    juba pikemat aega pani ju Meistriliigaski hiljuti hattricki ikkagi endine kaitsja
    Seda ma vaatasingi, et iga mänguga järjest rohkem lööb.

Leave a comment:

• meesmuiste
    replied
    Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
    Skiperskil teine noorus?
    juba pikemat aega pani ju Meistriliigaski hiljuti hattricki ikkagi endine kaitsja

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Skiperskil teine noorus?

Leave a comment:

• Elari#3
    replied
    FC Kose - FC Kuressaare mängu video siis > http://www.youtube.com/watch?v=ipC6pUQSMGI

Leave a comment:

• Elari#3
    replied
    Idekas vöit, 4-1 siis Kalevi üle. Sellise mänguga Kalevil läheb ikka väga keeruliseks ML-i püsimajäämine :S. Aga Skipalt siis täna hätrikk ja Pukalt 1 lisaks. Aga kui palju võimalusi kasutamata jäi, oi, oi ,oi ,oi . Aga nüüd hea rahulik pikutada

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Algselt postitas Elari#3 Vaata postitust
    Jah, sul on õigus, aga mõte ka loeb midagi . Ja kui tahad ikka korralikku asja teha, ei saa 15min nüüd küll seda valmis! Ja see mulle korda ei lähegi, et programm teeb ära enamus tööst või et need ühes stiilis kõik on. Vähemalt on!. Nimetage klubi, kelle igaks kodumänguks video on olnud?
    Abja UTD
    ...............................märgid

Leave a comment:

• Elari#3
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    Nagu ma aru saan, siis pannakse see klipp mingi programmiga kokku (esimestel klippidel oli suisa aadress lõpus, kus need kokku pandud on), kusjuures mingit malli kasutades. st. vaevaks jääb vaidmalli valimine, logode ja meeskonna nimede lisamine. Kui pildid olemas, siis iga klipi tegemine üle 15minuti ei tohiks võtta, seega viitsimise taha asi jääda ei tohiks
    edit: ehk siis http://animoto.com/
    Jah, sul on õigus, aga mõte ka loeb midagi . Ja kui tahad ikka korralikku asja teha, ei saa 15min nüüd küll seda valmis! Ja see mulle korda ei lähegi, et programm teeb ära enamus tööst või et need ühes stiilis kõik on. Vähemalt on!. Nimetage klubi, kelle igaks kodumänguks video on olnud?

Leave a comment:

• kindral
    replied
    Pilte mängust: jktulevik.multiply.com

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
    Ahha Experdi kaupluses vähemasti, asi seegi
    Vaatasin pigem et peab ikka viitsimist olema pmst samasugust klippi niisama kuskil netis iga mängu eel kedrata aga siiski on jalgpallikaugemal inimisel seda võimalik mujal ka näha
    Nagu ma aru saan, siis pannakse see klipp mingi programmiga kokku (esimestel klippidel oli suisa aadress lõpus, kus need kokku pandud on), kusjuures mingit malli kasutades. st. vaevaks jääb vaidmalli valimine, logode ja meeskonna nimede lisamine. Kui pildid olemas, siis iga klipi tegemine üle 15minuti ei tohiks võtta, seega viitsimise taha asi jääda ei tohiks

edit: ehk siis http://animoto.com/

Leave a comment:

• Kaspy
    replied
    Algselt postitas Elari#3 Vaata postitust
    Praegu, nagu Vova nimetas, youtubes ja Kuressaare Experdi kaupluses.
    Ahha Experdi kaupluses vähemasti, asi seegi
    Vaatasin pigem et peab ikka viitsimist olema pmst samasugust klippi niisama kuskil netis iga mängu eel kedrata aga siiski on jalgpallikaugemal inimisel seda võimalik mujal ka näha

Leave a comment:

• Elari#3
    replied
    Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
    Kas need videod jooksevad kuskil reklaamina ka?
    Praegu, nagu Vova nimetas, youtubes ja Kuressaare Experdi kaupluses.

Leave a comment:

• Vova
    replied
    youtube-is

Leave a comment:

Working...
X