Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Kuressaare

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• MNa
    replied
    Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust
    Mis ninanipsust ja peksasaamise kartusest räägid? Maardu ütles selge sõnaga, et sportlikus mõttes tahaksid kindlasti Premmis mängida, kuid nad ei saanud vajalikku büd˛etti kokku.
    Tarvas ütles küll selgelt välja, et nemad ei taha kolakaid saada ja nad ei tule. Maardu tõepoolest tõi põhjuseks raha ja seda tuleb aktsepteerida, aga samas on Kure öelnud, et nad pm alles hakkavad lisasponsoreid otsima, st eelarve pole kaugeltki veel koos.

Leave a comment:

• Suvaline Jope
    replied
    Algselt postitas MNa Vaata postitust
    Ok, siia fooliumimaigulisele arutelule vahepalaks üks natuke igavam mõttekäik. Nimelt juhul kui Kure uuel aastal suudab hoiduda viimasest kohast ja haledatest peksasaamistest, siis on see ninanips ja tagantjärele mõttekoht Tarvale ja Maardule kes peksasaamishirmus kohast loobusid.
    Mis ninanipsust ja peksasaamise kartusest räägid? Maardu ütles selge sõnaga, et sportlikus mõttes tahaksid kindlasti Premmis mängida, kuid nad ei saanud vajalikku büdžetti kokku.

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Algselt postitas Kebab Vaata postitust
    Ok, aga kuidas seda seletad, et trikimehe roppusi sa välja ei too aga nasfali omi tood? Ikkagi topeltstandardid?

Väidan, et Florat ja Pohlakut kiitvad kommentaarid ei saa iilagi selliseid reaktsioone kui laitvad. Olge nende tase milline tahes.
    Pole täheldanud, et kasutaja trikimees kuskil kiunuks, et foorumis pole asjalikku arutelu ja minnakse kohe isiklikuks, samas teises teemas lampi kedagi pohlaku võmpa neelama saates

Leave a comment:

• trikimees
    replied
    Algselt postitas Kebab Vaata postitust
    Ok, aga kuidas seda seletad, et trikimehe roppusi sa välja ei too aga nasfali omi tood? Ikkagi topeltstandardid?

Väidan, et Florat ja Pohlakut kiitvad kommentaarid ei saa iilagi selliseid reaktsioone kui laitvad. Olge nende tase milline tahes.
    Vabandage, aga ma ei ropenda. Head uut aastat!

Leave a comment:

• MNa
    replied
    Ok, siia fooliumimaigulisele arutelule vahepalaks üks natuke igavam mõttekäik. Nimelt juhul kui Kure uuel aastal suudab hoiduda viimasest kohast ja haledatest peksasaamistest, siis on see ninanips ja tagantjärele mõttekoht Tarvale ja Maardule kes peksasaamishirmus kohast loobusid. Ok, Maardu lihtsalt ei viitsi vist viimaste hulgas hängida, aga Tarvas peaks siis küll üsna mõtlikult oma minekuotsused läbi mõtlema. Ehk siis näis kas Kure on julge jänes kes võib eelmainitud meeskondade silme ees šampat kulistada või on siiski peksukotiennustus vettpidav. Põnev.

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Ja sama kloun (Nasfal) kiunus mingi teema all, kuidas foorumis on tõsist ja asjalikku arutelu vähe, vanemad olijad suhtuvad liiga üleolevalt jne.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Sa võid oma emaga deali teha
    Ja sama kloun (Nasfal) kiunus mingi teema all, kuidas foorumis on tõsist ja asjalikku arutelu vähe, vanemad olijad suhtuvad liiga üleolevalt jne.

Leave a comment:

• trikimees
    replied
    Ega ma arvanudki et sa nõustud. Muidu ei maksa Levada palka sul juu

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas trikimees Vaata postitust
    Sa ei räägi liidust. Sa räägid aivarist ja pellest juskui nad susserdaks florale kulda ja omi taskutesse nutsu. Alusetult. Täpselt nagu mina su ema kohta lahmisin. Vabandan! Vabanda sa ka ja lõpetame fictionite kribamise! Deal?

Leave a comment:

• trikimees
    replied
    ma ei ütle sinukohta sõnagi, ma mainisin EJL, Pohlakut, sa otsid ise mingeid kontakte ja tood solvanguid sisse. Tahad näida nii intelligentse ja targana, siis püüa rohkem, sest hetkel oled sa täielik konn ju.
    Sa ei räägi liidust. Sa räägid aivarist ja pellest juskui nad susserdaks florale kulda ja omi taskutesse nutsu. Alusetult. Täpselt nagu mina su ema kohta lahmisin. Vabandan! Vabanda sa ka ja lõpetame fictionite kribamise! Deal?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Ega sa ka pole 😉 Täitsa rändom keyboard warrior.
    ma ei ütle sinukohta sõnagi, ma mainisin EJL, Pohlakut, sa otsid ise mingeid kontakte ja tood solvanguid sisse. Tahad näida nii intelligentse ja targana, siis püüa rohkem, sest hetkel oled sa täielik konn ju.

Leave a comment:

• trikimees
    replied
    No mida teksti.... sa **** ei ole mitte keegi, et sa tuled mulle ütlema mida ma teen või mitte.
    Ega sa ka pole 😉 Täitsa rändom keyboard warrior.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Kus kohast tuleb selline teooria? Kus kohast palun? Ma võin ka öelda, et su ema imeb viieka eest ja kümpsi eest lubab anaali. See on sama palju puusalt pakutud, aga teoreetiselt isegi tõenäolisem, kui see pask mida sa siin toodad. Lõpeta foorumi risustamine palun.
    No mida teksti.... sa **** ei ole mitte keegi, et sa tuled mulle ütlema mida ma teen või mitte.

Leave a comment:

• trikimees
    replied
    Kuressaares Pelled asjad ees hea Kuresaaarele EJL rahalisi toetusi jagada ja siis neid vaikselt välja pumbata. Maardu ja Tarvaga oleks see keerulisem old. Kuressaare sobib.
    Kus kohast tuleb selline teooria? Kus kohast palun? Ma võin ka öelda, et su ema imeb viieka eest ja kümpsi eest lubab anaali. See on sama palju puusalt pakutud, aga teoreetiselt isegi tõenäolisem, kui see pask mida sa siin toodad. Lõpeta foorumi risustamine palun.

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Kunagi oli midagi niisugust, et Viljandis mängisid Flora vanakesed ja Kuressaare oli sisuliselt Flora U21. Nüüdseks on enamus klubisid (lisaks veel Paide, Rakvere, Elva) isesesvunud. Kui Florat ja Kuressaaret ei seo muud kui varasemast jäänud sõbralikud suhted, siis on minu jaoks kõik OK. Veel võiks Pelle Pohlak aumees olla ja mõnda teise klubisse minna, aga see vist liig tahta?

Leave a comment:

Working...
X