Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Kuressaare

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• PraS
    replied
    Algselt postitas Elari#3 Vaata postitust
    Oleks võinud ikka ära lüüa täna, teem küll, peame hakkama mängima, Florale, Sillamäele, Kaljule suudame värava lüüa ja Tammekale ei suuda. Nii need võidud ei tule. Aga noh punkt on punkt ja vedas, et sellegi saime . Aplaus välis-Tartu fännidele
    ära ole pahane. Lihalõikajatele peaks kõik suutma väravaid lüüa ju

Leave a comment:

• Elari#3
    replied
    Oleks võinud ikka ära lüüa täna, teem küll, peame hakkama mängima, Florale, Sillamäele, Kaljule suudame värava lüüa ja Tammekale ei suuda. Nii need võidud ei tule. Aga noh punkt on punkt ja vedas, et sellegi saime . Aplaus välis-Tartu fännidele

Leave a comment:

• dobermann
    replied
    täna jällegi raadios Kure jutud

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Võtame selle vajaliku võidu! Loodetavasti saavad kõik toetajad ka kohale tulla. Võiks ka kogunemise teha, või mis?

Leave a comment:

• 17
    replied

Kliki!

Leave a comment:

• nr24
    replied

Leave a comment:

• almar
    replied
    Good point .
    Aga tegelikult on nii, et räägite siin, et miks polnud Kure fänne kohal. Sorri, aga meil pole profitiimi taga, kes suure bussiga mängijad ja fännid peale võtab ning mängule toob. Kui hakkate siin Paide näitet tooma, siis parem ärge tooge, sest vahemaa Paide-Tallinn ja Kuressaare-Tallinna vahemaad on ikka väga erinevad.
    Mängust endast ei taha ma midagi rääkida, sõideti meist üle nagu teerulliga . Tiim peab ennast leidma, muidu läheb ikka väga raskeks . Muide, mind pani imestama uskumatult väike Kalju publikuarv. Ja mängu ajal oli ilm väga hea
    sry Elari, kuid mina ei käinud fännibussiga Kures, tulin üldse kohale Pärnumaalt ja tunnike (liialdades) helistamist siia-sinna, oli auto olemas. peab ka natuke ise mõtlema ja mitte kõike meeskonna ning fännibussi peale panustama. Kas teil keegi üldse uuris-puuris võimalust minna kaasa meeskonna bussiga või siis koos miskit kokku leppida....jne. Parimad mõtted tulevad ikka viimasel minutil

Leave a comment:

• Elari#3
    replied
    Algselt postitas Silver Vaata postitust
    Ma ei rääkinud praegu sellest, et kuidas rohkem rahvast staadionile saada vaid sellest, et Elari kui Kure üks suuremaid fänne laulis nutulaulu sel teemal, et pole raha, pole võimalusi Kure võõrsilmängudel käia.
    Küsimus on suhtumises ja tahtmises, mitte rahas.
    Mina olen praktiliselt kõikidel Kure mängudel kohal, ma rääkisin seda, et kõik ei saa niimoodi tulla mängudele. Palun seleta, mismoodi süsteemi muutma peaksime ? Ja nagu siin juba mainiti, siis raha on küll probleem, kõik ei käi veel tööl, kui seda üldse on veel kuskil . Silver, ma ei laula mingit nutulaulu, vaid räägin nii, nagu asi on

Leave a comment:

• WeThePeople
    replied
    Algselt postitas Silver Vaata postitust
    Ma ei rääkinud praegu sellest, et kuidas rohkem rahvast staadionile saada vaid sellest, et Elari kui Kure üks suuremaid fänne laulis nutulaulu sel teemal, et pole raha, pole võimalusi Kure võõrsilmängudel käia.

Kooliõpilase, nagu mina, puhul on asi siiski rahas.

Leave a comment:

• Silver
    replied

Leave a comment:

• nr24
    replied
    mis kuradi MEIL?
    ega fännid sellise asjaga tegelema ei pea, tule taevas appi :S
    klubi asi on antud asju orgunnida ( rohkem rahvast, fänne, jne jne edasi) ega fännid ei pea fänne juurde kuskilt tekitama.

Leave a comment:

• Silver
    replied
    Good point .
    Aga tegelikult on nii, et räägite siin, et miks polnud Kure fänne kohal. Sorri, aga meil pole profitiimi taga, kes suure bussiga mängijad ja fännid peale võtab ning mängule toob. Kui hakkate siin Paide näitet tooma, siis parem ärge tooge, sest vahemaa Paide-Tallinn ja Kuressaare-Tallinna vahemaad on ikka väga erinevad.
    Niu, niu, niu. Teil on ja meil ei ole. Selle asemel, et niisama vinduda oleksid võinud kogu seda süsteemi natukene paremini organiseerida. Selleks, et mänge külastada ei ole vaja mingit hullult suurt rahakukrut või teab mida transporti. Küsimus on pigem selles, kas sa viitsisid piisavalt vaeva näha. Kergem on alati käega lüüa ja tonti näha seal, kus seda pole. Kõik on kätte võtmise asi! Kui väga tahta, siis saab alati.

Leave a comment:

• almar
    replied
    Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
    Aadu ja Almar, mis te seletate, vedage ennast Kalju kodumängule kõigepealt kohale (adekvaatsena).
    Vedasin end isegi täiesti adekvaatsena kohale, kahjux küll teisex poolajax aint, mis oli tingitud erinevatest keerdkäikudest

Leave a comment:

• Elari#3
    replied
    Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
    Aadu ja Almar, mis te seletate, vedage ennast Kalju kodumängule kõigepealt kohale (adekvaatsena).
    Good point .
    Mängust endast ei taha ma midagi rääkida, sõideti meist üle nagu teerulliga . Tiim peab ennast leidma, muidu läheb ikka väga raskeks . Muide, mind pani imestama uskumatult väike Kalju publikuarv. Ja mängu ajal oli ilm väga hea

Leave a comment:

• PETSINHO
    replied

Leave a comment:

Working...
X