Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Kuressaare
Collapse
X
-
Kuhu jäid siis Kure fännid, et Hiiu staadionile ei jõudnud. Kas paadid polnud töökorras, et üle lombi pääseda? Või olid liiga täis rahvast? Skyplusi päevadel olid siis vinge we, et mitte tulla korra mandrile ja kaasa elada korra ning siis kohe tagasi päevadele minna. Kuret kuulda ei olnud kohe kuidagi.
Leave a comment:
-
Tundub niiAlgselt postitas masturr Vaata postitustJu siis oled vähe käinud siis kui kalju ja kure meistriliiga kohale madistasid oli ka järjekord suht kindlasti
Leave a comment:
-
Ju siis oled vähe käinud siis kui kalju ja kure meistriliiga kohale madistasid oli ka järjekord suht kindlastiAlgselt postitas Elari#3 Vaata postitust270 jah kõlab suht uskumatult, sisemas olen ma muidugi kogu aeg sellist nr oodanud. Aga loodan, et see meie selle hooaja suurimaks publikuarvuks ei jää
ning ma polnud veel kunagi Linnastaadionil liiga mängu ajal piletijärjekorda näinud
. Aga tõesti mõnus mäng ja atmosfäär super, viik oleks õiglasem olnud, aga mis enam eietada :P. Mäng oli kohe kõvasti parem, Tammeka ja Tuleviku mänguga ei anna võrreldagi
.
Leave a comment:
-
Vaata avatari, saad aru.Algselt postitas nr24 Vaata postitustNagu teada saavad palju inimesed (klubi kõiksugu mängijad näiteks) tasuta sisse, keda oli päris palju, aga see selleks, milleks publiku arvu maha teha?
Leave a comment:
-
Pileteid osteti reaalselt 250, aga tasuta sissesaajaid oli ka, nii, et sellest see 270 kokku tuligi
Leave a comment:
-
Sissekäigu juures oli tegelt rohkem, palju tulid ja läksid
Nagu teada saavad palju inimesed (klubi kõiksugu mängijad näiteks) tasuta sisse, keda oli päris palju, aga see selleks, milleks publiku arvu maha teha?
Leave a comment:
-
Sissekäigu juures oli "paljud" 8 inimest. Nii, et väga niipalju ei olnud ikkaAlgselt postitas nr24 Vaata postitustmis 70 :P luged ei oska? ilusti oli 270 olemas, läbi käis isegi rohkem (kokku 300+, sest teisel poolajal enam piletit ei müüdud (said vist otsa) ja palju inimesed jälgisid sissepääsu juures.
) Kui pealtvaatajate arvu loendatakse müüdud piletite arvu järgi, siis on raske öelda palju tegelikult rahvast oli. Oleks isegi ehk 5 ostnud
Leave a comment:
-
mis 70 :P luged ei oska? ilusti oli 270 olemas, läbi käis isegi rohkem (kokku 300+, sest teisel poolajal enam piletit ei müüdud (said vist otsa) ja palju inimesed jälgisid sissepääsu juures.
Leave a comment:
-
270 jah kõlab suht uskumatult, sisemas olen ma muidugi kogu aeg sellist nr oodanud. Aga loodan, et see meie selle hooaja suurimaks publikuarvuks ei jää
ning ma polnud veel kunagi Linnastaadionil liiga mängu ajal piletijärjekorda näinud
. Aga tõesti mõnus mäng ja atmosfäär super, viik oleks õiglasem olnud, aga mis enam eietada :P. Mäng oli kohe kõvasti parem, Tammeka ja Tuleviku mänguga ei anna võrreldagi
.
Leave a comment:
-
Õnnitlen Kuret vägagi suurepärase publikunumbri puhul! 270 on korralik. Telepildist vilksamisi loendades võis märgata umbkaudu 70 inimest tribkal, kuhu ülejäänud 200 panite mängu jälgima?
Ülekande kvaliteet oli muidugi natuke kehva ja loendustulemus võib olla subjektiivne.
Leave a comment:
-
2 nädalat tagasi arvasin, et 128 on kure kodumängule normaalne publikuarv. Täna oli tribüünidel 270 inimest, mis on ülimalt positiivne ja latt on sellega ülejäänud hooajaks päris kõrgele aetud. Ma usun, et FCK kodumängude läbiaegade üks suuremaid publikunumbreid. Soe ilm ja Nõmme Kalju olid täna muidugi magnetid.
Kure mängis hästi, Kalju paremini aga millegi erilisega silma ei paistnud.
Leave a comment:
-
Supper atmosfäär tõepoolest! Kõik see sama rahvas ka järgmisel korral staadionile!
Aitäh Kalju fännidele, kes kamaluga koomikat tegid
Nõmme Kalju ogegansgpiagaingaisgnap1
Leave a comment:
-
Hea mäng. Kure üks parimaid sel hooajal, kaljul oli õnne ikka et ära tegid
Lõpus oleks pidanud veel üks penalt olema + veel üks kohtuniku kahtlane otsus. Seega jh, tänage õnnejumalat.
Profi meeskonnana üsna nigel partii kure vastu
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: