Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Kuressaare

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• almar
    replied
    jh, aga järgmine saare mäng lähme juba päev varem kohale ja siis pühap tagasi.

Leave a comment:

• almar
    replied
    Kuhu jäid siis Kure fännid, et Hiiu staadionile ei jõudnud. Kas paadid polnud töökorras, et üle lombi pääseda? Või olid liiga täis rahvast? Skyplusi päevadel olid siis vinge we, et mitte tulla korra mandrile ja kaasa elada korra ning siis kohe tagasi päevadele minna. Kuret kuulda ei olnud kohe kuidagi.

Leave a comment:

• Elari#3
    replied
    Algselt postitas masturr Vaata postitust
    Ju siis oled vähe käinud siis kui kalju ja kure meistriliiga kohale madistasid oli ka järjekord suht kindlasti
    Tundub nii

Leave a comment:

• masturr
    replied
    Algselt postitas Elari#3 Vaata postitust
    270 jah kõlab suht uskumatult, sisemas olen ma muidugi kogu aeg sellist nr oodanud. Aga loodan, et see meie selle hooaja suurimaks publikuarvuks ei jää ning ma polnud veel kunagi Linnastaadionil liiga mängu ajal piletijärjekorda näinud . Aga tõesti mõnus mäng ja atmosfäär super, viik oleks õiglasem olnud, aga mis enam eietada :P. Mäng oli kohe kõvasti parem, Tammeka ja Tuleviku mänguga ei anna võrreldagi .
    Ju siis oled vähe käinud siis kui kalju ja kure meistriliiga kohale madistasid oli ka järjekord suht kindlasti

Leave a comment:

• 17
    replied
    Algselt postitas nr24 Vaata postitust
    Nagu teada saavad palju inimesed (klubi kõiksugu mängijad näiteks) tasuta sisse, keda oli päris palju, aga see selleks, milleks publiku arvu maha teha?
    Vaata avatari, saad aru.

Leave a comment:

• Elari#3
    replied
    Pileteid osteti reaalselt 250, aga tasuta sissesaajaid oli ka, nii, et sellest see 270 kokku tuligi

Leave a comment:

• nr24
    replied
    Sissekäigu juures oli tegelt rohkem, palju tulid ja läksid
    Nagu teada saavad palju inimesed (klubi kõiksugu mängijad näiteks) tasuta sisse, keda oli päris palju, aga see selleks, milleks publiku arvu maha teha?

Leave a comment:

• Pennal
    replied
    Algselt postitas nr24 Vaata postitust
    mis 70 :P luged ei oska? ilusti oli 270 olemas, läbi käis isegi rohkem (kokku 300+, sest teisel poolajal enam piletit ei müüdud (said vist otsa) ja palju inimesed jälgisid sissepääsu juures.
    Sissekäigu juures oli "paljud" 8 inimest. Nii, et väga niipalju ei olnud ikka ) Kui pealtvaatajate arvu loendatakse müüdud piletite arvu järgi, siis on raske öelda palju tegelikult rahvast oli. Oleks isegi ehk 5 ostnud

Leave a comment:

• nr24
    replied
    mis 70 :P luged ei oska? ilusti oli 270 olemas, läbi käis isegi rohkem (kokku 300+, sest teisel poolajal enam piletit ei müüdud (said vist otsa) ja palju inimesed jälgisid sissepääsu juures.

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Järgmine kord teeme selle Arsenali laulu ka ära

Leave a comment:

• Elari#3
    replied
    270 jah kõlab suht uskumatult, sisemas olen ma muidugi kogu aeg sellist nr oodanud. Aga loodan, et see meie selle hooaja suurimaks publikuarvuks ei jää ning ma polnud veel kunagi Linnastaadionil liiga mängu ajal piletijärjekorda näinud . Aga tõesti mõnus mäng ja atmosfäär super, viik oleks õiglasem olnud, aga mis enam eietada :P. Mäng oli kohe kõvasti parem, Tammeka ja Tuleviku mänguga ei anna võrreldagi .

Leave a comment:

• PETSINHO
    replied
    Õnnitlen Kuret vägagi suurepärase publikunumbri puhul! 270 on korralik. Telepildist vilksamisi loendades võis märgata umbkaudu 70 inimest tribkal, kuhu ülejäänud 200 panite mängu jälgima?

Ülekande kvaliteet oli muidugi natuke kehva ja loendustulemus võib olla subjektiivne.

Leave a comment:

• Stauf
    replied
    2 nädalat tagasi arvasin, et 128 on kure kodumängule normaalne publikuarv. Täna oli tribüünidel 270 inimest, mis on ülimalt positiivne ja latt on sellega ülejäänud hooajaks päris kõrgele aetud. Ma usun, et FCK kodumängude läbiaegade üks suuremaid publikunumbreid. Soe ilm ja Nõmme Kalju olid täna muidugi magnetid.

Kure mängis hästi, Kalju paremini aga millegi erilisega silma ei paistnud.

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Supper atmosfäär tõepoolest! Kõik see sama rahvas ka järgmisel korral staadionile!

Aitäh Kalju fännidele, kes kamaluga koomikat tegid Nõmme Kalju ogegansgpiagaingaisgnap1

Leave a comment:

• nr24
    replied
    Hea mäng. Kure üks parimaid sel hooajal, kaljul oli õnne ikka et ära tegid
    Lõpus oleks pidanud veel üks penalt olema + veel üks kohtuniku kahtlane otsus. Seega jh, tänage õnnejumalat. Profi meeskonnana üsna nigel partii kure vastu

Leave a comment:

Working...
X