Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Kuressaare
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Ennustamine on tänamatu tegevusAlgselt postitas 17 Vaata postitustCmooon! Jalad kõhu alt välja ja vuttvutt ennustamaaa!

Olen see kes olen
Kommentaar
-
Kõigile meeldetuletuseks, HOMME! on viimane päev ennustamiseks, kiirelt nüüd!Algselt postitas 17 Vaata postitust
Kommentaar
-
Koolikaaslasest sõber Carl ootab teda seal ees.Algselt postitas Warren Vaata postitustKuldar Kaljuste liikus siis hoopis Paidesse
Kommentaar
-
Mina ei näe selles küll mingisugust probleemi... Pigem vastupidi! Bürokraatiat ei salli vist keegi...Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustSkiperski mängib Kure eest?!
Kommentaar
-
mina otseselt ka mitte, kurele annab see kõvasti jõudu juurde :P Aga mis sai sellest et Meistri- ja Esiliiga turundusjuhil (vms ta oli) ei ole eetiline nendes liigades osaleda.Algselt postitas Kuno Vaata postitustMina ei näe selles küll mingisugust probleemi... Pigem vastupidi! Bürokraatiat ei salli vist keegi...Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Kes üldse ütles, et ei ole eetiline? Mis jura see on ma ei saa aruAlgselt postitas Jeti88 Vaata postitustmina otseselt ka mitte, kurele annab see kõvasti jõudu juurde :P Aga mis sai sellest et Meistri- ja Esiliiga turundusjuhil (vms ta oli) ei ole eetiline nendes liigades osaleda.
?
Keegi kuskil ütles ja kõik kaagutavad järgi... Mina ütlen, et on väga eetiline, kaagutage edasi nüüd
Kommentaar
-
hmmm, minu teada Dima ülesannetesse ju ei kuulu otsene turundustegevus? või eksin?Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustAga mis sai sellest et Meistri- ja Esiliiga turundusjuhil (vms ta oli) ei ole eetiline nendes liigades osaleda.
Kommentaar
-
jep, tegevjuht on ta ametinimetus siiski.Algselt postitas meesmuiste Vaata postitusthmmm, minu teada Dima ülesannetesse ju ei kuulu otsene turundustegevus? või eksin?Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar