Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Kuressaare
Collapse
X
-
Vastus teemale \'FC Kuressaare\'
Naised saunas rääkisid, et ta olevat viimases mängus Merkuuri vastu ka liimis peaga olnud... Kes teab, kes teab... Igatahes ootaks kiiremas korras väravavahi vahetust.Algselt postitas Amadeus
nüüd on vähemalt arusaadav , miks teil peale Kerdi lahkumist niisugused sotid on tulnud.
Kommentaar
-
sa pead väga pro mängija olema, kui sa tahad kurelt mingi papi välja lunida. alver meil siin usinalt ostab veepudeleid ja spordijooki, millest raha kahjuks kohe mitte üle ei jääAlgselt postitas gamer
OT: Ostke mind... Aga jah, kui teil nii kehvad lood vv-dega siis kehva veits. Teise küti ajasite tüliga minema, nüüd olete lõhkise küna ees.
.
ja muide, kütt pole ära ajatud, vaid ta keeras ise jama kokku ning meeskond oli sunnitud talle ust näitama.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
kle 17
milleks sa selle siia üles panid ähh?
On sul nüüd parem olla, Kure foorumisse panid ka sina selle tõenäoliselt ülesse.
Kurel niigi sitad seisud.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Kas sa arvad, et rahvas ei ole Rolandi joomalembusest teadlik? Jan või keegi võiks lõpuks aru saama hakata, et sellist meest ei ole meistriliigasse vaja. Ja ma ei väida, et mul nüüd parem olla on. Ma saan ideaalselt aru, mis seisud Kurel on, aga ega see neid veel hullemaks muuta ei saa, sest hullem vist üldse olla ei saa.Algselt postitas hmf
kle 17
milleks sa selle siia üles panid ähh?
On sul nüüd parem olla, Kure foorumisse panid ka sina selle tõenäoliselt ülesse.
Kurel niigi sitad seisud.
Kommentaar
-
Kui see sulle nii väga hinge läks, siis ma võin ju selle postituse ära kustutada, ent see ei aita enam midagi. Ma võin kinnitada, et ma olen ennegi seda pilti näinud, et Kuressaare kodukale ma seda ei pannud.Algselt postitas hmf
ma ei ole mingi kõntsa, ma olen lihtsalt üks sörve mängija ja kure fänn.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar