Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
!!!Ja nüüdseks on juba salliraha koos!!! Suured suured suured tänud päkapikule!
Palju salle plaanis teha on ja mis see hind tuleb? Äkki teen ka tagasihoidliku panuse Kure fännida ponnistustele.
Algatuseks oli plaan teha miinimumkogus, ehk 24 tükki. Hinnaks kujuneks sel juhul 2800 krooni. Ühe salli hind 99.- ning ühekordne programmeerimistasu 400.- Nii kirjutas Kunn igatahes mulle
Palju salle plaanis teha on ja mis see hind tuleb? Äkki teen ka tagasihoidliku panuse Kure fännida ponnistustele.
Algatuseks oli plaan teha miinimumkogus, ehk 24 tükki. Hinnaks kujuneks sel juhul 2800 krooni. Ühe salli hind 99.- ning ühekordne programmeerimistasu 400.- Nii kirjutas Kunn igatahes mulle
a kust seda nagu tellida saab...ma arvan et tahtjaid oleks rohkem kui 24.
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Hiidlane Eerik Erk ja FC Flora Järvamaast nooruke Aiko Urbla.
kust selline inf?
Helistasin president Priit Penule ning need olid tema sõnad. Sallide koha pealt niipalju, et arvatavasti tulevad staadioni väravas müüki, kus praegu särkegi müüakse Fakk mul on hea tuju!
No kui teada annate, millal ja kust neid saab, siis olen käsi.
Algselt postitas tank
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
Hiidlane Eerik Erk ja FC Flora Järvamaast nooruke Aiko Urbla.
Aiko Orgla ikka mitte Urbla.
Irw, peale silmade on mul ka kõrvad korrast ära Vahet pole, hea uudis ikka
Seda küll, noortekoondise väravavaht ikkagi.
noortekoondis noortekoondiseks, FCF Järva-Jaani ikkagi
Tänu Vikile on paljud Järvamaa poisid koondises.
Oma tööd tuleb ju haipida.
Samas Aiko tubli väravavaht, kuid U20 mängus tundus veidi ebakindlana(ju oli närv sees).
Kommentaar