320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Kuressaare

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Paide peaks ka mõne reeglitesse tuhnima otsima, punkti summad oleks kohe kõrgemad

    Kommentaar


      mind hoopis huviab,millal toimuvad muutused kullanõudleja treeneritepingil,aga nüüd sillamäe foorumisse ilkuma
      Invest In Africa

      Kommentaar


        Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
        Kas EJL -is on spetsiaalne inimene selleks palgatud,kes kogu aeg neid pisivigu otsib ,et siis tagumise otsa meeskondi aidata ja mudast välja tirida ?
        Paras tobedus muidugi aga ,mis teha kui reeglid on sellised.Mina küll nii karmilt neid punkte ära ei võtaks vaid piirduks mingi hoiatuse või trahviga.
        Just reegleid tuleb jälgida ja nii kummaline, kui see ka võib tunduda, aga Eestis on spordihuvilisi, kes teevad statistikat igasuguste liigade kohta.

        Näiteks pruukis mul laupäevase reaalajaülekande ajal sisestada Dudarevi vahetus, kui sain telefonikõne asjatundjalt, kes väitis, et teda huvitab igasugune korrektne spordistatistika. Et olla kursis Eesti jalgpalli tippliigades toimuvaga ja teades peaaegu peast reglementi, salvestas ta pärast ML registreerimisaja lõppu oma arvutisse kõikide meeskondade koosseisud, kaasa arvatud duublid ja noortemeeskonad, kust võivad tulla mängijad Meistriliigasse.

        Nüüd on see ju lihtne, kuna registreerimisel kajastub regatu koheselt internetis.

        Ja nüüd nähes Dudarevi, avastas ta, et 11. märtsi seisuga teda seal ei olnud. Pärast seda vaatasin asja üle ja nii oligi. Jäi vaid oodata ametlikku protokolli.

        Muide ka kevadel tuli Paponovi juhtumi kohta esmane teave kõrvaltvaatajatelt. Juhendi kahetimõistmise tõttu ei saanud Levadia tol korral karistada, sest EJL eesmärk ei ole iga hinna eest karistada ning juhul, kui rikkujal on tõsiseltvõetavaid argumente oma kaitseks, siis karistust ei järgne.

        Kokkuvõttes see, et meil vutis vähe vaatajaid on ei tähenda seda, et igasuguseid huvilisi pole.

        Kommentaar


          Seda ma tean väga hästi ,et meil on häid statistikuid ja vaatlejaid .
          Lihtsalt see tundub kuidagi tähenärimisena .Kured said vastu nokka nii ,et plagises ja mingi Dudarevi mängimine ei mõjutanud seda tulemust .
          Küll oleks tore ,kui EJL kõigis asjus nii täpne ja pedantne oleks
          FCF Forever

          Kommentaar


            Kus alles veab ikka Kurel

            Kommentaar


              Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
              Seda ma tean väga hästi ,et meil on häid statistikuid ja vaatlejaid .
              Lihtsalt see tundub kuidagi tähenärimisena .Kured said vastu nokka nii ,et plagises ja mingi Dudarevi mängimine ei mõjutanud seda tulemust .
              Küll oleks tore ,kui EJL kõigis asjus nii täpne ja pedantne oleks
              Kunn, selleks ongi reeglid. Kes on pädev hindama seda, kas kellegi osalemine mängus oli määrav või mitte? Jah, praegu sai Kuressaare 6:0 kaotuse, aga kui oleks saanud 1:0 või 2:0? Neid olukordi ei saa ju eraldi hinnata.

              Kui reeglid oleks "hindamiseks", siis võiks panna ju mängima ükskõik kelle (näiteks Flora eest jookseb väljakule Levadia mängija või Flora eest tuleb platsile Andres Oper, sest ta on puhkusel ja tahab siin mängida) ja öelda pärast, et see ei mõjutanud tulemust. Silkab see suvaline mees 10 minutit, ei mõjuta kuidagi tulemust ja ongi kõik hästi? Milleks me siis üldse registreerime mängijaid või reeglites kokku lepime? Võistlused seisavadki koos selle najal, et ei Flora, Levadia, Sillamäe, Transi, Kuressaare ega kellegi teise presidendil ei ole võimalik tulla ja midagi enda kasuks tõlgendada - juhend on kõigile sama.

              Öelda, et keegi otsib mingeid mooduseid tulemuse tühistamiseks, on täiesti absurdne. Seda saaks öelda siis, kui oleks tegemist reeglite tõlgendamisega, aga ei ole - siin pole midagi tõlgendada. Seejuures on ju teada, et olukorras, kus juhendit annab tõlgendada, tehakse see tõlgendus klubi kasuks (Levadia ja Paponov on hea näide - kui oleks keegi tahtnud "aidata väiksemaid võistkondi", siis oleks ju võinud tulemuse tühistada).

              Sellises olukorras ei ole midagi teha - klubi peab olema tähelepanelikum, sest reeglites pole midagi segast ega arusaamatut, eriti lihtne on see reegel, et mees, kes tahab Meistriliigas mängida, peab olema õigel ajal registreeritud. Siit lihtsamaks on raske minna

              Kommentaar


                Kui võitev meeskond patustab reeglitega siis loomulik ,et nad kaotavad punktid aga see on ebanormaalne,et need saab omale meeskond kes pea asjalikud vaid saunasi saab.Kure koht on kahjuks esiliigas aga sellise porno tõttu võite isegi püsima jääda.aga kõik me teame ,et kurel on eriline koht aivari südames
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

                Kommentaar


                  sinu koht on kinnistes raviasutustes
                  Algselt postitas JT8055
                  Olge aktiivsemad!

                  Kommentaar


                    Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
                    sinu koht on kinnistes raviasutustes
                    mis sind debiilikut häirib?kas sa pead seda normaalseks ,et meeskond nii punkte teenib?
                    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                    Ott Järvela

                    Kommentaar


                      ma ei tea mis sul peas toimub muidugi, aga miks kure koguaeg esiliigas peaks pallima? ootad esiliigast mingit südamelähedast lasnamäe ajaxit v
                      Algselt postitas JT8055
                      Olge aktiivsemad!

                      Kommentaar


                        Mihkel, see pole küll võibolla väga õige siin mõnes osas OT teemal kirjutada, kuid selle postituse võib panna selle arvele, et olen teatud asjades kompromissitu ja jäärapäine ja loll. Nii et andku ennast puudutavana tundvad inimesed andeks.

                        Olen täiesti nõus, et reeglid on täitmiseks ja klubid peavad olema tähelepanelikud. Olen samavõrd nõus, et liit ei pea olema karistusasutus, nt see sama Paponovi näide (kuigi tegelikult võiksime küsida, kas see oli siiski ainult Levadia viga, tuleks vaadata veel ühte peeglisse, eks). Kuigi see Levadia mittekaristamine sai võimalikuks ainult tänu juhendi vildakusele ja selles võib jällegi kedagi teist, ilmselgelt aga mitte klubisid, süüdistada (kuigi süüdlaste otsimisel polegi vahet, tähtsam on viga parandada - aga olgu see siis selleks selgituseks, et kui klubid teevad vigu, siis öeldakse, et klubid olgu hoolikamad. Kui aga keegi teine teeb vea, siis öeldakse, et "tegu on reeglite tõlgendamisega").

                        Küll aga põhjustas minu praeguse postituse (Kure fännid, andke veelkord andeks, et sellest siin üldse juttu tuleb) tõsiasi, et küsida: kumb on tõsisem rikkumine - kas see, kus Sillamäe eest mängis teisejärguline mängija või see, kus Eliitliigas kasutas üks meeskond TEADLIKULT noormängijaid, kelle nädalane mängukoormus oli juhendis sätestatu ületanud ja sellega seadis klubi noormängijate tervise ohtu (teadupärast on see mängukoormuse piirang seatud just paljude noormängijate surmajuhtumite pärast)?
                        Ma ütleksin kohe ise, et ilmselgelt on teine juhtum tõsisem.

                        Ent Sillamäe tulemuse tühistamine on ilmselgelt loogiline ja pole selles osas ühtegi vastuväidet. Miks aga poeb alaliit teadliku pettuse puhul, millega saavutas pettuse sooritanud klubi endale ilmselge edu, selle taha, et öeldakse, et "juhendis polnud kirjas, kuidas antud olukorras klubi karistada", kuigi neid mängijaid saanuks võtta ilmselgelt kui diskvalifitseeritud mängijaid, ning "karistatakse" petturklubi hoiatusega ja ausat klubi seega kaotusega?

                        Vot see asi ei mahu mulle mitte kuidagi hinge ja ei hakka mahtuma ka.

                        Selle mõistukõne selgituseks siis asjast ka: U19 Eliitliiga kohtumises Kalevi ja Valga Warriori vahel kasutas viimane meeskond kahte mängukoormuse ületanud noormängijat, kellest üks lõi neli väravat ja Valga võitis mängu 5:3. Kalev juhtis küll nii kohtuniku (kes tõsi, ei saanud midagi muud ette võtta kui vaid vastasmeeskonda juhendi rikkumise osas teavitada), vastaste ja ka EJLi tähelepanu. Ja Kalevi juhtkonnani jõudis see info vastaste enda mängijatelt enne mängu, kes ütlesid ise koolipäeval Kalevi mängijatele, kahetsusnoot hääles, et ei saa mängida. Seega on Kalevi silmis tegu teadliku pettuse, noormängijate elu ohtu seadmise ja ausa mängu reeglite rikkumisega, mille osas ei saa klubi mitte kuidagi leppida nii leebe suhtumisega.
                        Vabandan teemavälise postituse pärast.

                        Kommentaar


                          Reeglid on reeglid ja need on mõeldud kõigile ja karistused ka samad, ei ole vahet kas oled Levadia, Flora või Sillamäe. Kui patustad reeglite vastu nagu seda tegi Sillamäe, siis on ka tulemus vastav ja karistus nii nagu ette nähtud. Sai Kuressaare need punktid siis sai, Sillamäel jäeb üle vaid oma lollust kiruda ja kõik. Ma ei usu, et siin oleks igasuguste budulojuste ja asjapulkade poolt samasugune hala, kui näiteks Paide oleks need 3p saanud. Ei ole vahet, kas mänguseis jäi 0:6 või 0:1 Kure poolt vaadatuna, kui Sillamäe rikkus reegleid siis on ka karistus vastav.
                          FC Flora

                          Kommentaar


                            Ei ega ma seda ei vaidlustagi ,et Sillamäelt punktid ära võeti aga ,kui jalkaliit on mingid reeglid kehtestanud siis tuleks nende täitmist igas valdkonnas sama karmilt nõuda .Suvel kunstmurul mängimine jne. Ei viitsi neid punkte otsida aga kindlasti on neid veel ,mida ei täideta ja liit vaatab neile läbi sõrmede.
                            FCF Forever

                            Kommentaar


                              Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                              Ei ega ma seda ei vaidlustagi ,et Sillamäelt punktid ära võeti aga ,kui jalkaliit on mingid reeglid kehtestanud siis tuleks nende täitmist igas valdkonnas sama karmilt nõuda .Suvel kunstmurul mängimine jne. Ei viitsi neid punkte otsida aga kindlasti on neid veel ,mida ei täideta ja liit vaatab neile läbi sõrmede.
                              Seda küll jah, mu tekst oli peamiselt mõeldud budulojusele. Muidugi need kunstmurul mängimised ja asjad on tegelikult vägagi olulised punktid, mis kuradi taseme tõusust me rääkida saame kui ML-is mängival klubil on terve hooaja vältel kodustaadioniks kunstmurustaadion, ja veel maailma mõistes sitt kunstmuru, mis mängijatele mõjub laastavalt, eriti kui teised meeskonnad peavad murult kunstmurule paariks mänguks kolima. Taseme tõusule see mitte kuidagi kaasa ei aita.

                              Vabandan, läks veidi OT-ks kätte ära.
                              FC Flora

                              Kommentaar


                                budulojus - suurim kure vihkaja 2010, tiitel on sinu !

                                Kommentaar

                                Working...
                                X