Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
tänud! sünnikoha lisamine on hea mõte!
mänguprotokollidega tegeletakse ja loodame lähiajal ka selle funktsiooni korralikult toimima saada
Tubli, peamine, et asjaga tegeletakse
See vanemate hooaegade mängusärkide soodushinnaga müük on päris hea idee.
Kuressaaret külastab suvel päris palju turiste, tulevikus võiksite fänninänni müügileti kusagile tekitada.
Igati viks ja viisakas koduleht. Peaaegu kõik huvipakkuv ja vajalik info lihtsalt leitav.
Kui norida siis mängijate profiilidel võiks lisanfona olla sünnikoht. Mängijate statistika, mis kiiduväärse erandina võrreldes teiste Premium liiga klubide kodukatega viib huvilisi kogunisti 2007 aasta hooajani, võiks täiendada hooaegadega kuni klubi esimese hooajani 1997/98 a Eesti liigavutis.
Mänguprotokollid on poolikud, puuduvad toimumise koht, vahetused, kohtunik ja publikuarv.
tänud! sünnikoha lisamine on hea mõte!
mänguprotokollidega tegeletakse ja loodame lähiajal ka selle funktsiooni korralikult toimima saada
Igati viks ja viisakas koduleht. Peaaegu kõik huvipakkuv ja vajalik info lihtsalt leitav.
Kui norida siis mängijate profiilidel võiks lisanfona olla sünnikoht. Mängijate statistika, mis kiiduväärse erandina võrreldes teiste Premium liiga klubide kodukatega viib huvilisi kogunisti 2007 aasta hooajani, võiks täiendada hooaegadega kuni klubi esimese hooajani 1997/98 a Eesti liigavutis.
Mänguprotokollid on poolikud, puuduvad toimumise koht, vahetused, kohtunik ja publikuarv.
Nii ta on. Hea töö sel aastal Kuressaarelt, kiirelt ja aktuaalselt täienenud korralikud elementaarse infoga varustatud profiilid. Oleks teised klubid ka samal tasemel.
käisin ka seda õudust vaatamas. Kure oskab rünnata ainult läbi contrate. Tore, kui keegi seda hellitavalt tarkuseks nimetab. Minu meelest on see oskuste puudumine. Kui koleda jalgpalliga rahul ollakse, siis pikka pidu PLs pole.
Kui Chelsea oma umbkaitsega eelmine aasta Champions League finaali jõudis ja seal võitis, tundus see küll tarkusena? Äkki nimetad selle ka oskuste puudumiseks
Aga mina isiklikult olen vägagi rahul täiendustega ning kohtad 5-10ndani võideldakse välja viimase vooruni, aga see ainult minu arvamus ka.
Igatahes siin jutuke Viikingi poolt hooja täienduste kohta > http://fckfk.edicypages.com/uudised/uue-hooaja-ootuses
Ning kas oskaksite mulle öelda, paljud Eesti fännklubide saidi veel töös kuskil on peale Tartu oma ?
käisin ka seda õudust vaatamas. Kure oskab rünnata ainult läbi contrate. Tore, kui keegi seda hellitavalt tarkuseks nimetab. Minu meelest on see oskuste puudumine. Kui koleda jalgpalliga rahul ollakse, siis pikka pidu PLs pole.
Ah et tabeliliidri vastu peaks ummisjalu ründama jooksma jah? Iga vastase vastu valitakse vastav taktika, eilne Kure taktika peaaegu töötas, väga vähe jäi puudu, et punkt oleks võetud.
Leave a comment: