Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Kuressaare
Collapse
X
-
Ohoo, ma ei teadnudki,et Paide minu lemmik on! Aga ma tänan,nüüd siis olen ka teadlik,et mis minu lemmikmeeskond on.Algselt postitas maniva16 Vaata postitustja kuda läheb budu lemmikul Paidel-algkoosseisus maks 2 meest järvamaalt, punkte üle 10 vähem kui eelmisel aastal ja pv mängu kohta üle 60 vähem...areng on meeletu jah
Aga tegelikult ei ole ma kunagi Paide poolt olnud ja ei ole ka tulevikus!
Leave a comment:
-
ja kuda läheb budu lemmikul Paidel-algkoosseisus maks 2 meest järvamaalt, punkte üle 10 vähem kui eelmisel aastal ja pv mängu kohta üle 60 vähem...areng on meeletu jah
Leave a comment:
-
Ma arvan, et olla kaks vooru enne hooaja lõppu 13 punkti taga meeskonnast, kes on minemas Premiumisse (ehk siis kolmandast kohast) ei ole üldse kehv tulemus. Meeskonnas toimusid enne tänavust hooaega muutused ja ca 95% on saarlased aga tänavu oli raske tekitada publikuhuvi kuna staadion oli remondis ja mängiti linnast 20 km kaugusel. Loodetavasti suudetakse aste madalamale langemist vältida ja järgmine aasta on publikut rohkem ja tulemus parem.Algselt postitas budu Vaata postitustMillest ma peaksin üle saama? Sellest,et Kurel hetkel suht kehvalt läheb?
Pigme esiliigas tõesti Kure,kui mõni ilma fäänideta Tallinna punt!
Leave a comment:
-
Kurel ei maksa eriti põdeda, Esiliiga A tagant kolmas jääb ju kindlalt püsima.
Esiliiga B kindel kolmas Emmaste vaevalt Esiliiga A-sse tikub ja ega saakski kui just Esiliiga A-s osalemise tingimusi ei muudetaks.
Leave a comment:
-
Millest ma peaksin üle saama? Sellest,et Kurel hetkel suht kehvalt läheb?Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustSaa üle juba ükskord...
Pigme esiliigas tõesti Kure,kui mõni ilma fäänideta Tallinna punt!
Leave a comment:
-
Saa üle juba ükskord...Algselt postitas budu Vaata postitustIkka ei ole Fänne?
Kui kõik ideaalselt läheb,siis uuel hooajal jälle uues liigas
Tegelikult kurb kuidas meistriliigast tulnud meeskond ei suuda esiliiga tipus hakkama saada.
Samas usun,et herr Vest vajadusel ikka oma lemmiklapse päästaks,kui selleks vajadus peaks tekkima
Leave a comment:
-
Ikka ei ole Fänne?
Kui kõik ideaalselt läheb,siis uuel hooajal jälle uues liigas
Tegelikult kurb kuidas meistriliigast tulnud meeskond ei suuda esiliiga tipus hakkama saada.
Samas usun,et herr Vest vajadusel ikka oma lemmiklapse päästaks,kui selleks vajadus peaks tekkima
Leave a comment:
-
Suurim fänn ju teeb kõrgliiga fänluse asemel seal vilet.Algselt postitas bubbles Vaata postitustKus fännid siis kadunud on? Vanasti ikka olid nad ikka üpris aktiivsed, nii paar aastat tagasi.
Leave a comment:
-
Kus fännid siis kadunud on? Vanasti ikka olid nad ikka üpris aktiivsed, nii paar aastat tagasi.
Leave a comment:
-
Klubi on,aga Fänne ei ole?
Kas nüüd on kindel,et FC K saab jo-jo klubi mainest lahti ja jääb ühte liigasse pidama?
Leave a comment:
-
Pajunurme sellel aastal Kure särgis enam ei näe, vähemalt praeguse seisuga.
Leave a comment:
-
Katsun augustis ise ka üle kaeda! Kas Pihtla viljaölut kah müüdi?
Leave a comment:
-
Kui Andorra jms väljajätta on Eesti vist staadionite osas kindlalt viimased. Kui ülejäänud riikides on enamvähem kõikidel kõrgliiga klubidel minimaalselt 3000-4000 istekohaga esindusstaadionid, siis Eestis jäädakse ka siukese algelise tribüünihoone ehitamisega totaalselt hätta.
Mitte, et meil hirmsasti vaja oleks selliseid kasvõi keskmise suurusega staadione, aga suht piinlik, kus nt Sillamäe ja Infonet peavad mängima
#ränt
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: