Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Kuressaare

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• gooner
    replied
    siin on liikuvas pildis kõik FC Viljandi - FC Kuressaare mängu 4 väravat:

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    tõmmake see kast maha ja pange tuuletõkkeks ja katuseks

Leave a comment:

• zip
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Mis see imelik kast seal paremas ääres on suitsetajatele või? Arusaamatu ehitis, võtke detailid maha ja pange äärtesse tuuletõketeks. Ja selja taha võimalusel kah.
    See kast on vist puhtalt esteetilistel põhjustel kuna vasakul ääres on samasugune ehitis kasutusel staadionihoonena. Kunstnike värk noh.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Mis see imelik kast seal paremas ääres on suitsetajatele või? Arusaamatu ehitis, võtke detailid maha ja pange äärtesse tuuletõketeks. Ja selja taha võimalusel kah.

Leave a comment:

• zip
    replied
    Kuressaare staadioni lõplik kavand:

http://kta.ee/kuressaare-stadium-2

Leave a comment:

• elx
    replied
    kas tõesti keegi arvab, et praeguse ilma korral saab muru normaalses seisukorras olla? seega pole midagi imestada, et sinna veel peale ei lasta.

Leave a comment:

• nurmalna
    replied
    Tundub ikka suht sitt kirjanikerdis, ei ole osapoolte kommentaare, kuskilt mingi vihje saadud ja ühe venna peale tuld antud. Fb-s lisati veel mingi pilt, mille pealt polnud küll aru saada, et väljak valmis oleks. Minu kogemuse järgi näeb väljak välja "valmis" palju enne, kui ta seda tegelikult on.

Et ei tasu nüüd kõigil "ainult eestis" rubriigi poistel kohe karjuma hakata, ootame osapoolte kommentaare. Võis olla täiesti ratsionaalse otsus, mingisugune delfi ülepuusa kirjutatud artikkel küll kedagi leili ei tohiks veel ajada.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied

nojah.

Leave a comment:

• Street
    replied
    Kureee on pasad ja võit in flora oma.....aaa kurat ei läinud niii hästi muhahahahhahah ( nendele kes laulsid niiii ilusti)

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas M13 Vaata postitust
    Budulojus, ma juba ootan sind ja sinu kommentaare
    No mis mul üle jääb kui Tal ptui Kuressaare omasi õnnitleda. Olen ennegi Kuret heade esituste puhul õnnitlenud .Kuigi jah ma ei ole eriline Kure fänn aga kui ikka arvatav peksupoiss arvatavalt võitjalt võidu võtab

Leave a comment:

• olll
    replied
    Algselt postitas daywalker Vaata postitust
    wow, tublid poisid!
    Kas kure on üldse kunagi florast liigamängus jagu saanud? Vaatasin, et saarlaste koenfitsent oli seal 20 kandis aga noh, vaevalt et keegi nende peale julges panuseid panna.
    teleülekandes jooksis all ju riba - mängitud omavahel 32 mängu meistriliigas, neist 30 Flora võitu, 1 viik ja 1 kaotus
    kaotus olla aastast 2009 ; ise mäletan veel et samamoodi varakevadel

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    Algselt postitas daywalker Vaata postitust
    Vaatasin, et saarlaste koenfitsent oli seal 20 kandis aga noh, vaevalt et keegi nende peale julges panuseid panna.

eks betradar näitab,
    kas on harjumatult palju panuseid Kure kasuks või mitte

Leave a comment:

• kaitz
    replied
    ahahhaha nu üllatused on alati teretulnud

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    wow, tublid poisid!
    Kas kure on üldse kunagi florast liigamängus jagu saanud? Vaatasin, et saarlaste koenfitsent oli seal 20 kandis aga noh, vaevalt et keegi nende peale julges panuseid panna.

Leave a comment:

• maamesilane
    replied
    Kuhu B.Lojus on kadunud? Aga las ta tühi olla.... Tubli töö Lavrentjevilt ja kogu satsilt!

Leave a comment:

Working...
X