siin on liikuvas pildis kõik FC Viljandi - FC Kuressaare mängu 4 väravat:
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Kuressaare
Collapse
X
-
See kast on vist puhtalt esteetilistel põhjustel kuna vasakul ääres on samasugune ehitis kasutusel staadionihoonena. Kunstnike värk noh.Algselt postitas Martin Vaata postitustMis see imelik kast seal paremas ääres on suitsetajatele või? Arusaamatu ehitis, võtke detailid maha ja pange äärtesse tuuletõketeks. Ja selja taha võimalusel kah.
Leave a comment:
-
Mis see imelik kast seal paremas ääres on suitsetajatele või? Arusaamatu ehitis, võtke detailid maha ja pange äärtesse tuuletõketeks. Ja selja taha võimalusel kah.
Leave a comment:
-
kas tõesti keegi arvab, et praeguse ilma korral saab muru normaalses seisukorras olla? seega pole midagi imestada, et sinna veel peale ei lasta.
Leave a comment:
-
Tundub ikka suht sitt kirjanikerdis, ei ole osapoolte kommentaare, kuskilt mingi vihje saadud ja ühe venna peale tuld antud. Fb-s lisati veel mingi pilt, mille pealt polnud küll aru saada, et väljak valmis oleks. Minu kogemuse järgi näeb väljak välja "valmis" palju enne, kui ta seda tegelikult on.
Et ei tasu nüüd kõigil "ainult eestis" rubriigi poistel kohe karjuma hakata, ootame osapoolte kommentaare. Võis olla täiesti ratsionaalse otsus, mingisugune delfi ülepuusa kirjutatud artikkel küll kedagi leili ei tohiks veel ajada.
Leave a comment:
-
Kureee on pasad ja võit in flora oma.....aaa kurat ei läinud niii hästi muhahahahhahah ( nendele kes laulsid niiii ilusti)
Leave a comment:
-
No mis mul üle jääb kui Tal ptui Kuressaare omasi õnnitleda. Olen ennegi Kuret heade esituste puhul õnnitlenud .Kuigi jah ma ei ole eriline Kure fänn aga kui ikka arvatav peksupoiss arvatavalt võitjalt võidu võtabAlgselt postitas M13 Vaata postitustBudulojus, ma juba ootan sind ja sinu kommentaare
Leave a comment:
-
teleülekandes jooksis all ju riba - mängitud omavahel 32 mängu meistriliigas, neist 30 Flora võitu, 1 viik ja 1 kaotusAlgselt postitas daywalker Vaata postitustwow, tublid poisid!
Kas kure on üldse kunagi florast liigamängus jagu saanud? Vaatasin, et saarlaste koenfitsent oli seal 20 kandis aga noh, vaevalt et keegi nende peale julges panuseid panna.
kaotus olla aastast 2009 ; ise mäletan veel et samamoodi varakevadel
Leave a comment:
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustVaatasin, et saarlaste koenfitsent oli seal 20 kandis aga noh, vaevalt et keegi nende peale julges panuseid panna.
eks betradar näitab,
kas on harjumatult palju panuseid Kure kasuks või mitte
Leave a comment:
-
wow, tublid poisid!
Kas kure on üldse kunagi florast liigamängus jagu saanud? Vaatasin, et saarlaste koenfitsent oli seal 20 kandis aga noh, vaevalt et keegi nende peale julges panuseid panna.
Leave a comment:
-
Kuhu B.Lojus on kadunud? Aga las ta tühi olla.... Tubli töö Lavrentjevilt ja kogu satsilt!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: