transiga
Gerassimovi postilöök ja reinsalu tühjast väravast napikas oleksid vöinud önne körval võidu koju tuua seekord.vaatamata koosseisule kurelt sümpaatne mäng
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Kuressaare
Collapse
X
-
Väga arvamusi ei tule, aga loodan, et vähemalt osadel on huvitav mängu eelset ja mängu käiku läbi ühe Kure fänni ka tore lugeda, sest nii ju seda jalgpalli arendamegi
. http://fckfk.edicypages.com/uudised/...andi-mangust-1 Aga palun
Leave a comment:
-
http://fckfk.edicypages.com/uudised/...sseonnistamine - Et oleks ikka teil millegi üle arutada

Tegelikult oleks väga hea kuulda üldisi arvamusi Viikingite kodulehe üle
Leave a comment:
-
No Kaljul olid suisa sellised poisid-tüdrukud, et nad ei saanud pahatihti oma nooruse tõttu arugi mida nad tegema peavad. Mängisid seal omakeski ja siis kui hüüti, et andku palli, siis ei saanud aru kellele seda andma peab. Selle vältimiseks ongi vanusepiirang peale pandud.
Leave a comment:
-
Kui kaotusseisus on võõrsil palliv meeskond, siis on pallipoisse normaalselt juhendatud. Polegi vaja kiirustada.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust8-aastased ei ole kindlasti adekvaatsed teenindama mänge pallipoisina, nii mõnigi kord ju olnud, et kaotusseisus oleva tiimi mängija valab oma viha pallipoisi peale välja kui palli piisavalt kiiresti ei saa.
Leave a comment:
-
No pallipoiste kokku saamine ei tohiks normaalsetele klubidele probleem olla. Igas klubis ju käib noortetöö erinevate vanustegruppidega ja sealt saab kindlasti vanemaid poiss võtta.Algselt postitas fizth Vaata postitustKalju mängudel Hiiul olid ka eelmise hooaja viimasel mängul ikka väga pisikesed, ei jõud palli visata, istusid pallide peal ning , kui kiiresti taheti mängida siis visati isegi pall mängijast mööda ! Tähtis on see, et klubi vähemalt saab pallipoisid kokku ma arvan !
Leave a comment:
-
Kalju mängudel Hiiul olid ka eelmise hooaja viimasel mängul ikka väga pisikesed, ei jõud palli visata, istusid pallide peal ning , kui kiiresti taheti mängida siis visati isegi pall mängijast mööda ! Tähtis on see, et klubi vähemalt saab pallipoisid kokku ma arvan !
Leave a comment:
-
Pakun, et -RoMaRiO- vihjas sellele kuidas see nii noorele lapsele mõjuda võiks.
Leave a comment:
-
Ega pallipoiss süüdi ole kui mõne närvihaige otsa satub. või ma ei tabanud su mõtet ära?Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust8-aastased ei ole kindlasti adekvaatsed teenindama mänge pallipoisina, nii mõnigi kord ju olnud, et kaotusseisus oleva tiimi mängija valab oma viha pallipoisi peale välja kui palli piisavalt kiiresti ei saa.
Leave a comment:
-
8-aastased ei ole kindlasti adekvaatsed teenindama mänge pallipoisina, nii mõnigi kord ju olnud, et kaotusseisus oleva tiimi mängija valab oma viha pallipoisi peale välja kui palli piisavalt kiiresti ei saa.
Leave a comment:
-
Ma arvan, et noorte pallipoiste toomine Meistriliiga mängule on igati positiivne, sest see süstib neisse rohkem jalgpallipisikut. Näevad kodumaa paremaid poegasid mängimas ja mõtlevad, et tahavad isegi kunagi nii head(?) olla.
Leave a comment:
-
Saaremaa mehed on juba ajaloost tuntud kiirema arenguga kui mandri lapsed.
Leave a comment:
-
Väljavõte Meistriliiga ja Esiliiga juhendist:Algselt postitas Elari#3 Vaata postitust- Ma ei saa aru, mis see siia puutub, kui vanad pallipoisid on, nad said oma ülesandega väga hästi hakkama. Kas tõesti arvad, et pallipoisid ei tohi nii noored olla? Imelik suhtumine tõesti
Artikkel 51 – Pallipoisid
Võistkondade soojenduse ja mängu ajal peab staadionil olema vähemalt kaheksa
pallipoissi, kes on mängijatest erinevas ühtses riietuses ning on vähemalt 12-
aastased. Pallipoisid peavad olema instrueeritud.
Leave a comment:
-
Kuigi ma ei mõista Budulojuse nii suurt pahameelt ja ei näinud väga suurt mõnitust, arvestades, mis mõnel teisel mängul on juba sel aastal tehtudAlgselt postitas PraS Vaata postitustVabandan ülekohtu pärast!
*Turvad olid kuid ei takistatud liikumast väljakule minekut pealtvaatajatel
*Teadustust polnd
*Pallipoisid olid vanuses 7-8a.
Loodetavasti areneb ajapikku nende kure poiste mängukorraldus
.
- Turvade tegevus jättis tõesti vägagi soovida, olen sellega päri ja uue hooaja kahjuks tulid ka uued turvamehed, kes veel ei tea korralikult, mida tohib ja mida mitte staadionil.
- Teadvustust polnud sellepärast, et kahjuks lakkas töötamast tehnika enne mängu algust, kõike ei saa ka ette näha
- Ma ei saa aru, mis see siia puutub, kui vanad pallipoisid on, nad said oma ülesandega väga hästi hakkama. Kas tõesti arvad, et pallipoisid ei tohi nii noored olla? Imelik suhtumine tõesti
Ja tavaliselt on mängukorraldus väga soliidne, lihtsalt sa pole enne Kuressaarde mängule sattunud ja ei näe üldpilti. Sellel mängul lihtsalt tõesti läks mitu asja korraga valesti ja sellest tekkis ka suht suur negatiivne vaade sul
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: