Tehnilistel põhjustel näeb teisipäevasest võidumängust vaid väravat, üht kollast kaarti ja üht Paide võimalust, kuid ehk abiks seegi -
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Kuressaare
Collapse
X
-
siin on 5 minutit liikuvat pilti 04.06.211 Kuressaare-Viljandi mängust, sh mõlemad väravad ning Kure luhtunud penalti:
Leave a comment:
-
esimene värav on suht koomiline ikka
ainult eestis , nagu öeldakse
süüdistada on vast raske kedagi seal.
Leave a comment:
-
selliseid väravaid nagu täna lüüakse ilmselt küll ainult eestis. või noh, vähemalt nagu see esimene.. video siit -
Leave a comment:
-
Minu paha, 19:30 on õige aeg.Algselt postitas Medrox Vaata postitustNüüd on mängu ülevaates algusajaks 18.45!
Leave a comment:
-
Pakub vast teistelegi huvi - homme kell 9.40 Kadi raadios paarkümmend minutit vutijuttu laupäevasest Meistriliiga mängust FC Kuressaare ja FC Viljandi vahel.
Saaremaal 90,5Mhz, netis www.kadi.ee
Leave a comment:
-
Mis kell laupäeval mäng algab?Kui ma praami piletid broneerisin,oli alguseks 17.00.Nüüd hoiab rohkem 19.30 poole.
Leave a comment:
-
mina ka aru ei saa, miks nii kuri
kui on teada, et iga 100. saab palliga pihta, tuleb riskid enne mängu vorstitelgi juures ära maandada
Leave a comment:
-
võta puhkus, sõida maale, hinga värsket õhku ja naudi linnulaulu. võib-olla võta ka fotoaparaat kaasa, tee mõni ilus pilt. naudi, oled pärast palju rõõmsam ja maailmale kasulikum, ausalt.
Leave a comment:
-
kuna ise olin just teisel siis teie enda mehed üritasid palle teisele lüüa aga ei tulnud kõige paremini väljaAlgselt postitas 17 Vaata postitust
naljakas mees oled..
saladuskatte all võin öelda, et poisid said ülesandeks pallid esimesele korrusele lüüa, teisele paugutas omast geniaalsusest sooja teinud kotenko paar-kolm tükki.
Leave a comment:
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustjutt ei olnud ju FC Kuressaarest vaid nende mängijatest!
naljakas mees oled..
saladuskatte all võin öelda, et poisid said ülesandeks pallid esimesele korrusele lüüa, teisele paugutas omast geniaalsusest sooja teinud kotenko paar-kolm tükki.
Leave a comment:
-
jutt ei olnud ju FC Kuressaarest vaid nende mängijatest!Algselt postitas urmar Vaata postitustNiipalju siis lubaduste täitmisest.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: