Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Kuressaare

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• urmar
    replied
    Algselt postitas 17 Vaata postitust
    Kel vähegi huvi, siis täna kell 16.00 toimuvast sõprusmängust FC Viikingitega teeb tavapärase LIVE-ülekande ka FC Kuressaare Twitter -

www.twitter.com/fc_kuressaare
    Ometi on mingil meeskonnal, st. siis FC Kuressaarel neist tvitteritest või vaisspukkidest kasu ja seda juba eelmisel aastalgi. Ülejäänud koguvad sinna vaid fännidenumbreid või kopivad kodukauudiseid või muud promovärki.

Pean häbiga tunnistama, et eriti hästi neis ei orienteeru, kuna kontosid ei oma ja seega ei tea, kas panen räigelt puusse, kui arvan, et sinna on väga lihtne vastava võimega telefonist teadet värske mängu tulemuse kohta postitada. Kui nii, siis ma ei saa aru, miks seda ei tehta.

PS: Tuleb tunnistada, et kirjutisega samal hetkel on T.Kalevil pakkuda positiivseid uudiseid selles vallas.

Leave a comment:

• 17
    replied
    Kel vähegi huvi, siis täna kell 16.00 toimuvast sõprusmängust FC Viikingitega teeb tavapärase LIVE-ülekande ka FC Kuressaare Twitter -

Leave a comment:

• maamesilane
    replied
    Mõnedel on kahte vaja,üks on tõlk!

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Selleks on vaja ainult ühte inimest.

Enamikel ML klubidel nii palju jõudu kahjuks ei ole.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Respekt Kuressaarele, et alati on olemas ülevaatlik mängukirjeldus koos koosseisudega.

Leave a comment:

• 17
    replied
    Tänane võidukas koosseis ja väravalööjad siit -

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Kuressaare - Tamme Auto 4:1, koosseisud veidi hiljem

Leave a comment:

• kriitikameel
    replied
    minu kummardus.
    Puumalt endalt oma koosseisu avaldamist loota oleks selge liialdus olnud.

Leave a comment:

• 17
    replied
    Algselt postitas kriitikameel Vaata postitust
    eelmine mäng saite infoneti koosseisuga hakkama. vaevalt, et see kord puuma omaga saate. või äkki ma eksin.
    Ma küll ei tea, miks see nii eriline ülesanne on, aga olemas ta igal juhul on -

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas kriitikameel Vaata postitust
    eelmine mäng saite infoneti koosseisuga hakkama. vaevalt, et see kord puuma omaga saate. või äkki ma eksin.
    ma usun, et eksid. Aga mitte kohe, vaid veidi hiljem.

Leave a comment:

• kriitikameel
    replied

Leave a comment:

• dobermann
    replied
    Kure - Puuma 2:1 (0:0)
    Tõnu Ilves, Elari Valmas - pen. Pavel Apalinski

Kure: Priit Pikker, Argo Aava, Kaarel Saar, Urmas Rajaver, Sander Viira, Lauri Mihkelson, Rene Aljas, Andre Ilves, Endrik Jäger, Elari Valmas, Martti Pukk.
    Vahetusest: Riido Reiman, Taavi Azarov, Taavi Trasberg, Rauno Reiman, Tõnu Ilves.

Leave a comment:

• 17
    replied
    Piiluge, vaadake, huvitavat informatsiooni lekib siitkaudu..

Leave a comment:

• 17
    replied
    Infonetiga 1:1 -

Leave a comment:

• maamesilane
    replied
    Küsi Paul alati kui miskit ebaselgeks jääb! Kõik aitavad sul normaalsesse ellu tagasi pöörduda!

Leave a comment:

Working...
X