Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Kuressaare

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Gleb Pevtsov on päris tark vend

Kommentaar

Täna üles pandud Kure-Paide mängu highlightse näinuna tahan öelda, et mulle väga meeldib, kui Saaremaa (identiteediga) klubi mängu kommenteeribki tugeva saare hääldusega kommentaator, kellele ongi see loomulik keel, mitte poosetamine a la vana-vanaema oli sjeto. Inglise jalgpalli kommenteerivad tegelased on ju kah eri paikadest ja eri hääldusega. Ma ei tea, kes too saare mees on, aga soovin talle jõudu ja kui ta kellegi suurema nimega kommentaatori kõrval kommenteerib, tuleb väga asjalik asi.

Kommentaar

Algselt postitas Cooked Vaata postitust
        Täna üles pandud Kure-Paide mängu highlightse näinuna tahan öelda, et mulle väga meeldib, kui Saaremaa (identiteediga) klubi mängu kommenteeribki tugeva saare hääldusega kommentaator, kellele ongi see loomulik keel, mitte poosetamine a la vana-vanaema oli sjeto. Inglise jalgpalli kommenteerivad tegelased on ju kah eri paikadest ja eri hääldusega. Ma ei tea, kes too saare mees on, aga soovin talle jõudu ja kui ta kellegi suurema nimega kommentaatori kõrval kommenteerib, tuleb väga asjalik asi.
        Alver Kivi. Pikalt juba Kure teadustaja olnud. Saaremaa spordisõprade jaoks pole teps mitte võõras mees.

Kommentaar

Kus Kure Flora täiendused on? Miks nad Pärnu läksid? MV

Kommentaar

Algselt postitas Meh Vaata postitust
            Kus Kure Flora täiendused on? Miks nad Pärnu läksid? MV

pakuks et pärnu maksab nende palga kinni mida ilmselt kure ei teeks.

Kommentaar

Respekt Otto-Robert Lipp ja RIP FC Kuressaare

Mitte keegi ei väida, et 3500 eurot poleks suur raha, aga 800 000 euro suuruse eelarvega klubi jaoks peab see olema summa, mis leitakse tingimusteta - see moodustab klubi eelarvest 0,4 protsenti. Paneme asjad võrdlusesse: 0,4 protsenti aastaeelarvest moodustab keskmist palka teeniva inimese jaoks 100-eurone ootamatu väljaminek. See, et klubi teeb näo, et sellist summat ei ole mitte ühegi nipiga võimalik leida, tundub lihtsalt väiklane ja absurdne.

Kommentaar

Kas see 800 000 eelarve sisaldab Aivari uusi krunte või kuhu see raha läheb?

Kommentaar

image.png

Nimi: MARKUS JÜRGENSON
                  Konto nr: EE082200221063623274
                  Selgitusse: ORL toetuseks​

Kommentaar

No lõpuks maksti võlg ära, hea seegi. Aga tahaks hirmsasti teada kust võttis klubi kiiresti need 3k mida neil varem polnud SMS laen?

Kommentaar

Selline ongi meie jalgpall? Faking absurdihuumor.

Klubi süüdistab mängijat, et läks meediasse, aga kui rsk poleks läinud, poleks too "lahe" tööandja end ehk kokku võtnudki.

Sõjas ei peaks haavatuid maha jätma, aga nüüd on teada, milline on FC Kuressaare.

Kommentaar

Algselt postitas MNa Vaata postitust
                        No lõpuks maksti võlg ära, hea seegi. Aga tahaks hirmsasti teada kust võttis klubi kiiresti need 3k mida neil varem polnud SMS laen?
                        Tehti vesti-issile appi-kõne, tead küll.

Kommentaar

Rämpsklubi.

Kommentaar

Täna seda rongiõnnetuse lugu lugeda, siis võib nentida, et see on õpetus sellest, et miks tasub teha kära (+ ilmestab ka hästi suhtumist, mis mind Eesti jalgpallis kõige rohkem leili ajab).

Soccerneti artiklist:

Mis saab edasi?

Pruuli sõnul on ebatõenäoline, et Kuressaare maksab Lipule tagantjärele kõik kulud kinni. "Kui vaadata seda läbi emotsionaalse pilgu, siis tahaks seda teha, aga peame vaatama ratsionaalselt - seis on sama nagu kaks aastat tagasi ehk eelarve on jätkuvalt väga pingul. Neid vahendeid ei ole üle jäämas," lausus klubi juhatuse liige.

Küsimusele, mis saab, kui praegu mõne Kuressaare mängijaga midagi sarnast juhtub, vastas Pruul: "Eks me õpime oma vigadest. Praegune kajastus ei aita edaspidi mängijate heaolu eest paremini hoolitseda, aga eks siis tuleb leida need vahendid, ei ole midagi teha. Joonase jaoks leidsime ja tuleb kuidagi juhtumi haaval sellest lähtuda."

+ lepingu teemal: "Kõigepealt tuleb Otto endaga rääkida. Ütlen ausalt, et see situatsioon, kuhu ta on ennast pannud, ei ole võib-olla kõige targem tegu tema poolt. Mina isiklikult ei ole temaga nendel teemadel rääkinud. Ta läks meediasse seda olukorda arutama ja ma ei oska kommenteerida, kas ta sai selle südamelt ära ja on nüüd motiveeritud või kuidas see talle mõjus."
                            Ma olen üsna veendunud, et kui Kure oleks teinud kuid tagasi pöördumise oma fännide ja toetajate poole, siis oleks saadud avaliku küsimise peale ka raha kokku. See oleks küll nõudnud valehäbi allaneelamist, et äkki polegi meil nii profivärk siin kõik, aga ma usun, et inimesed oleks aidanud ja see oleks ka kogukonda liitnud.

Muidugi kui iga kuu hakkaks sihuke trall käima, siis tekiks väga suur küsimärk, et mis toimub (eriti valguses kus ollakse lõdva randmega valmis foldima 30 kiloseid rahasüste).

Kommentaar

Miks Eesti vutt selline ämbris sitt on? Või kõik mida Aivar puutub, muutubki sitaks?

Kommentaar

Klubi mannetu, aga mängija läheb vabatahtlikult ilma lepinguta Fama väljakule mängima. Tore, et värava sai, aga asja risk reward pole kindlasti tasakaalus.

Kommentaar

Working...
                                X