Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Kuressaare

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Eranio Vaata postitust
    Klubi mannetu, aga mängija läheb vabatahtlikult ilma lepinguta Fama väljakule mängima. Tore, et värava sai, aga asja risk reward pole kindlasti tasakaalus.
    Täiesti totter arvamus. Mis sa arvad, et jalgpallurid, kellel puudub profileping ei peaks peatreenerile kuuletuma? Milline klubi üldse võtaks endale sellise mängija, kes enne igat mängu võib tulla ja öelda klubile, et tema täna ei mängi? Vahepeal ma ikka imestan mis asju siin lugeda saab.

Kommentaar

Algselt postitas plain Vaata postitust

Täiesti totter arvamus. Mis sa arvad, et jalgpallurid, kellel puudub profileping ei peaks peatreenerile kuuletuma? Milline klubi üldse võtaks endale sellise mängija, kes enne igat mängu võib tulla ja öelda klubile, et tema täna ei mängi? Vahepeal ma ikka imestan mis asju siin lugeda saab.
      Ta märkis, et pakkumine peab olema motiveeriv. "Väärtustan oma tervist nüüd natuke rohkem. Ma ei ole enam nõus ebapiisava summa eest riskeerima oma tervisega selle mängu nimel. Ma olen juba nii palju kannatanud. Need vigastused näitavad, et tasub tervise peale mõelda ja mitte ennast lõhkuda. Kui lõhun oma keha ära, siis hiljem elukvaliteet kannatab. Mul on võib-olla 10 mängija-aastat, aga eluaastaid võiks tulla veel 60."

Kommentaar

Algselt postitas Andres. Vaata postitust

Ma olen üsna veendunud, et kui Kure oleks teinud kuid tagasi pöördumise oma fännide ja toetajate poole, siis oleks saadud avaliku küsimise peale ka raha kokku. See oleks küll nõudnud valehäbi allaneelamist, et äkki polegi meil nii profivärk siin kõik, aga ma usun, et inimesed oleks aidanud ja see oleks ka kogukonda liitnud.

Muidugi kui iga kuu hakkaks sihuke trall käima, siis tekiks väga suur küsimärk, et mis toimub (eriti valguses kus ollakse lõdva randmega valmis foldima 30 kiloseid rahasüste).
        Nende FB postitusele tuli kommentaar, et selline käitumine pole neil vist esmakordne, paistab, et varem pole lihtsalt viitsutud meedia kaudu asjaga tegeleda.

Algselt postitas Aleks Lesk
        Kõva! Äkki võtaks nüüd eelmistest hooaegadest sarnased olukorrad käsile ja maksaks teistele sama saatusega spordimeestele ka tagasi. Mõni mees rassib siiani meie eest iga nädal väljakul. Või teeks mõne lepingu ära näiteks?
        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Aga kui sarnane vigastus juhtub mõne esiliiga klubi mängijaga, siis on vist mängija karjääriga jokk.

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
            Aga kui sarnane vigastus juhtub mõne esiliiga klubi mängijaga, siis on vist mängija karjääriga jokk.
            3 kuud ootad järjekorras lihtsalt. Muud vahet pole.

Kommentaar

Kas keegi teab, kas PL määruse järgi peab iga PL mängija olema kindlustatud või on see iga klubi hea tahte küsimus?

Eeldan, et iga mängija, kes esindab mistahes koondist (noorte-, U21- või A-koondist), on kindlustatud. Teine küsimus on, kas koondislase kindlustus kehtib ka PL mängudele. Üldiselt on keeruline täpselt määrata, millisel perioodil või millises mängus mängija vigastuse sai.

Kommentaar

Mis siin imestada, muda iiga Euroopa mõistes ehk siin pole ei lepinguid ega midagi

Kommentaar

Algselt postitas Tallinec Vaata postitust
                  Kas keegi teab, kas PL määruse järgi peab iga PL mängija olema kindlustatud või on see iga klubi hea tahte küsimus?

Eeldan, et iga mängija, kes esindab mistahes koondist (noorte-, U21- või A-koondist), on kindlustatud. Teine küsimus on, kas koondislase kindlustus kehtib ka PL mängudele. Üldiselt on keeruline täpselt määrata, millisel perioodil või millises mängus mängija vigastuse sai.
                  Kõik litsentsitaotleja elukutselised jalgpallurid, k.a EJL-i arengustipendiumi saajad peavad olema litsentseeritavaks hooajaks litsentsitaotleja poolt õnnetusjuhtumite vastu kindlustatud. Litsentsitaotleja peab: • Elukutseliste jalgpallurite kindlustust tõendav kindlustuspoliis tuleb esitada EJL-i mängijate võistkonda ülesandmisel.

Aga reaalsuses ei ole vahet, mida see õnnetusjuhtumi kindlustus katab ja mis summas jne...

Kommentaar

Algselt postitas dud66 Vaata postitust
                    Aga reaalsuses ei ole vahet, mida see õnnetusjuhtumi kindlustus katab ja mis summas jne...
                    Kas saan õigesti aru, et kui elukutselisele jalgpallurile on sümboolne kindlustus, mis katab kahju summas 1 euro, siis on reglemendi nõue kindlustuse olemasolu kohta formaalselt täidetud? Või on olemas nõue kahjude katmise minimaalsete summade kohta?

Kommentaar

Algselt postitas Tallinec Vaata postitust
                      Kas saan õigesti aru, et kui elukutselisele jalgpallurile on sümboolne kindlustus, mis katab kahju summas 1 euro, siis on reglemendi nõue kindlustuse olemasolu kohta formaalselt täidetud? Või on olemas nõue kahjude katmise minimaalsete summade kohta?
                      See on sõna-sõnalt klubide litsentseerimise korrast -

image.png

Võtsin huvi pärast esimeselt suvaliselt kindlustuspakkuja kodulehelt endale pakkumise (sellise, mis kehtiks, kui teen ka tippsporti) - 5000€ ravikulusid ja aasta maks on 37.92 €
                      (10k oli 59.02 €) - See on ikka täis hülgemöla, et selle tarbeks eelarves raha ei ole

​​

Kommentaar

Algselt postitas dud66 Vaata postitust
                        Võtsin huvi pärast esimeselt suvaliselt kindlustuspakkuja kodulehelt endale pakkumise (sellise, mis kehtiks, kui teen ka tippsporti) - 5000€ ravikulusid ja aasta maks on 37.92 €
                        (10k oli 59.02 €) - See on ikka täis hülgemöla, et selle tarbeks eelarves raha ei ole​​
                        Kui tihti selliste vigastuste korral kindlustus tegelikult kulud katab?
                        sigpicJALGPALL on üle kõige!

Kommentaar

Working...
                        X