Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tegelikult oli alguses plaanitud kiri sallile \"Eesti meister 200.\" Aga hiidlased andsid protesti sisse ja tuli üks null esialgu ära jätta! Mis teha-head naabrid meil!
Kure-Dünamo mäng oli väga sümpaatne, vigu ja toorust ei olnud. Kohtunikud küll eksisid pisiasjades, aga suured apsud olid olemata. Kure kaitse pidas ja rünnakul oldi ka aktiivsed. Oli kuidagi lahtine mäng ja lusti oli nii fännidel kui ka mängijatel. Dünamo surus kogu jõuga, siit ka eksimused kaitses. Hästi mängis ka nr.42 Kubõskin, kes ei jaksanud küll eriti joosta, aga ühtki eksimust kaitses tal ka ei olnud. Saab mängida küll ka vähe korpulentsem mees seda mängu (see võiks olla julgustuseks nii mõnelegi keskeas õllekõhuga isandale! Treenerite pinge maandus ka peale 4:1 seisu.
OLEE, KURE!
Tegelikult oli alguses plaanitud kiri sallile \"Eesti meister 200.\" Aga hiidlased andsid protesti sisse ja tuli üks null esialgu ära jätta! Mis teha-head naabrid meil!
Niiakaua kui Kuressaare Florast sõltuv on, ei saa te meistriks ka aastal 4000.
On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Olen ma siis nüüd õigesti aru saanud, et siinsetest foorumlastest soovivad salli...
Indrec
Oll
asdf
Hmf
poisike(?)
fittibaldi
Tahan jah! Kellele raha ja kust k2tte saab?
Algselt postitas tank
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
Aga Kuressaare fännid laulsid täna Levadiat vaatama tulnud kodanikud selgelt üle. Nüüd ongi vist õige aeg tervitada kuressaare teist fänni kes oli kadriorus täna
Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Aga Kuressaare fännid laulsid täna Levadiat vaatama tulnud kodanikud selgelt üle. Nüüd ongi vist õige aeg tervitada kuressaare teist fänni kes oli kadriorus täna
Tohoh, m6lemad olid kohal?:P
kahjuks ei j6udnud t2na Kadriorgu. Millal on j2rgmine v6imalus sall k2tte saada?
Algselt postitas tank
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
Tohoh, m6lemad olid kohal?:P
kahjuks ei j6udnud t2na Kadriorgu. Millal on j2rgmine v6imalus sall k2tte saada?
17 ootas teisi kah sinna kes salli tahtsid saada,aga paraku ei tulnud kedagi peale minu .seal me siis kahekesti ergutasime meeskonda,17 trummiga ja mina pasunaga.aga levadia omadest olime häälekamad
17 vist siiani sõidab kuressaare poole.
Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Ei sõida, täitsa kohal olen. Lihtsalt õelda pole midagi... Kurb oli Salli võid ka siis kätte saada kui tasud postikulu ja saan sulle Haapsallu või siis Tlna saata. Mäsa omavärav oli omaette klassist
Ei sõida, täitsa kohal olen. Lihtsalt õelda pole midagi... Kurb oli Salli võid ka siis kätte saada kui tasud postikulu ja saan sulle Haapsallu või siis Tlna saata. Mäsa omavärav oli omaette klassist
n2gin ka TV3st omav2ravat- p2ris t2kk jah!
Kas see hooaeg pole enam plaani Tallinna s6ita?
Algselt postitas tank
apppiii,ärge te postiga küll midagi saatke,ma siiamaani ootan raamatut mis mulle 3 nadalat tagasi kurest teele saadeti,siiani pole ma seda kätte saanud. Kaala ütles ka,et tal varemgi kure postkontoriga jamasid olnud.ei soovita .
Kommentaar