Vastus teemale \'FC Kuressaare\'
Ikkagi ei meeldi mulle see kirjaviga sallil, 20.. peaks olema 30.., sorry, sõbralik nali.
Ikkagi ei meeldi mulle see kirjaviga sallil, 20.. peaks olema 30.., sorry, sõbralik nali.
Kure kaitse pidas ja rünnakul oldi ka aktiivsed. Oli kuidagi lahtine mäng ja lusti oli nii fännidel kui ka mängijatel. Dünamo surus kogu jõuga, siit ka eksimused kaitses. Hästi mängis ka nr.42 Kubõskin, kes ei jaksanud küll eriti joosta, aga ühtki eksimust kaitses tal ka ei olnud. Saab mängida küll ka vähe korpulentsem mees seda mängu (see võiks olla julgustuseks nii mõnelegi keskeas õllekõhuga isandale
! Treenerite pinge maandus ka peale 4:1 seisu. 
Aga hiidlased andsid protesti sisse ja tuli üks null esialgu ära jätta! Mis teha-head naabrid meil!
Aga Kuressaare fännid laulsid täna Levadiat vaatama tulnud kodanikud selgelt üle.
Nüüd ongi vist õige aeg tervitada kuressaare teist fänni kes oli kadriorus täna
Aga Kuressaare fännid laulsid täna Levadiat vaatama tulnud kodanikud selgelt üle.
Nüüd ongi vist õige aeg tervitada kuressaare teist fänni kes oli kadriorus täna
.seal me siis kahekesti ergutasime meeskonda,17 trummiga ja mina pasunaga.aga levadia omadest olime häälekamad
Salli võid ka siis kätte saada kui tasud postikulu ja saan sulle Haapsallu või siis Tlna saata. Mäsa omavärav oli omaette klassist
Salli võid ka siis kätte saada kui tasud postikulu ja saan sulle Haapsallu või siis Tlna saata. Mäsa omavärav oli omaette klassist
Kaala ütles ka,et tal varemgi kure postkontoriga jamasid olnud.ei soovita .
Kommentaar