jep, julmalt Kure teemasse (Y)
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Kuressaare
Collapse
X
-
Algselt postitas -thierry- Vaata postitustSaate aru Narva tuleb see aasta Eesti meistriks.
Da nahujel ma ei saa aru miks sealt ühtegi koondislast pole.. ma saan aru et mõnel pole kondakondsust, aga Gruznovil vist on ? Pole uurind ka.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas -thierry- Vaata postitustSaate aru Narva tuleb see aasta Eesti meistriks.
Da nahujel ma ei saa aru miks sealt ühtegi koondislast pole.. ma saan aru et mõnel pole kondakondsust, aga Gruznovil vist on ? Pole uurind ka.
"Vist on ?".Boše moi,da nahujel!!!No uuri siis....,seda,et....
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustKalju koduka kloon.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustKalju koduka kloon.
Ja muidu täitsa kena.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKorraks tundus, et Maagi oma.
Kommentaar
-
Kusjuures Kalju ja Kure mõlemal kodukal on ühine veel see, et Operaga on häiritud piltide vaatamine. Esmalt ei lae pilti ära, siis peab reload panema, siis korraks näitab, aga viitab kohe edasi mingile uudisega. IE-ga töötab arvatavasti kõik hästi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Erko Vaata postitustKusjuures Kalju ja Kure mõlemal kodukal on ühine veel see, et Operaga on häiritud piltide vaatamine. Esmalt ei lae pilti ära, siis peab reload panema, siis korraks näitab, aga viitab kohe edasi mingile uudisega. IE-ga töötab arvatavasti kõik hästi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustUurin ja parandan vea.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar