Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ise arvan sama, aga tiim võttis ta igal juhul hästi vastu ja vaid kiidusõnu olen tema kohta kuulnud.
Siin aga homse mängu video - http://www.youtube.com/watch?v=HIJg3SWte4I
Karutoom on humorist :S. Muidugi, ega midagi head öelda pole mängu enda kohta ka, nagu treeningmäng või midagi sinnapoole. Aukartus oli kohe silmaga märgatav meie poiste poolt. Kalev suudab, aga meie mitte, jama krt
Plaanid rikuti kõik ära krt, oli mõte tulla saarde laupäevasele mängule, et reede juba kohale, kuid jäeti mäng ära mingi 48 h pärast, mis on minu arvates mõtetu edasilükkamine, sest prohfiklubi peax ju saama mängida ka 24 h pärast. Mismoodi on siis turniirid erinevad mis kestavad kax päeva?
Teisipäevane tulek ei tule nyyd kindlasti kõne alla.
Plaanid rikuti kõik ära krt, oli mõte tulla saarde laupäevasele mängule, et reede juba kohale, kuid jäeti mäng ära mingi 48 h pärast, mis on minu arvates mõtetu edasilükkamine, sest prohfiklubi peax ju saama mängida ka 24 h pärast. Mismoodi on siis turniirid erinevad mis kestavad kax päeva?
Teisipäevane tulek ei tule nyyd kindlasti kõne alla.
Njh, paljudele ei meeldi see nädalasisene teema, samas kohalikke tuleb statistika järgi rohkem kohale just nädala sees, mitte nädalavahetusel
Kommentaar