Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium Liiga 2023

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• kesa
    replied
    Jah muidugi, vaatad ennelõunal selle kohaliku uniselt atmosfääritu sudimise ära ja siis kogu päev aega valmistuda mõneks õhtuseks rahvaürituseks või lebotad teleka ees või õlleklaasi taga pubis mõnda sellise võõra riigi vutti vaadates, kus publiku kohalolu väärtustatakse.
    Kasvatame kohalikku vutikultuuri.....

Leave a comment:

• vigastus
    replied
    12:30 kodumänguks väga mōnus aeg. võōrsil ilmselt mitte nii väga aga kodumänguna väga hea, jääb veel ilusti terve päev järele. eks mis kellegile sobib ongi väga erinev ja et kõik rahul oleks, pole ilmselt võimalik.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Algselt postitas suits Vaata postitust

12.30 on väga normaalne aeg mängimiseks.
    Jah, nooruses oli päris vinge nädalavahetuse hommikul varakult kuni lõunani hoovivutti taguda....

Leave a comment:

• suits
    replied
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Vaatan neid kummaliselt varajasi liigamängude kellaaegu, eriti Esilligade 12.30-seid

Ehk võiks kalendri koostaja küsida NOEP-ilt, kelle kontsert meil A.Le Coqil korraldamisel, mida ta arvaks,
    kui tõstaks õige kontserdi algusaja kella 12.30-ks.
    12.30 on väga normaalne aeg mängimiseks.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Vaatan neid kummaliselt varajasi liigamängude kellaaegu, eriti Esilligade 12.30-seid

Ehk võiks kalendri koostaja küsida NOEP-ilt, kelle kontsert meil A.Le Coqil korraldamisel, mida ta arvaks,
    HUH? Inglased jne mängivad ka Laupäeval 12.30 ja pole kunagi keegi jorisenud, see tundub väga okei aeg millal kohalikud inimesed uksest välja saada.

Leave a comment:

• Reina
    replied
    Narva võõrsilfit on ilus, oleks mängupilt sama. Meenutab Toulouse'i

Leave a comment:

• kesa
    replied

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Esimese hooga tekitas mõnusa rahulolutunde tõik, et vähemalt Kuressaaregi lõikas 2. vooru kodumängu edasitõstmisega 2.juunile suurima võidu aga võta näpust 2. juuni !!!!! mäng Kuressaare-Tammeka on kalendrist nähtavalt paigutatud Kuressaares masina- ja traktorijaama vaatega Kuressaare KUNSTMURULE.
    Kui see tõsi on, siis IDIOOTSUS ruudus.,

Põhjuseks vist 1-4 juunini Kuressaares peetav malefestival.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Piisaks vaid kaks nädalat liiga alustamisega hoogu pidada ja tulemus oleks palju parem. Lumi ei ummista platsi, väljas on väikesed aga juba viisakad plusskraadid ning staadionil viibimine pole ei mängijatele ega publikule katsumus.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Telekast on väga meeleolukas atmosfäär kuulda ja üldse ei sega - ma ei tea kuidas nad kohapeal tunduvad.
    Ma vaatasin telekast.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Okei, esimest korda vaatan Harju mängu ja ikka veel need pasunad olemas, kuigi ei tohiks nagu ma aru olen saanud? Päris vastik pinin.
    Telekast on väga meeleolukas atmosfäär kuulda ja üldse ei sega - ma ei tea kuidas nad kohapeal tunduvad.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas enrito Vaata postitust

Kuidas sulle siis ei meeldi vaiksel pühapäeval non stop pasunaid kuulda?
    Õnneks mul pohmakat pole.

Leave a comment:

• enrito
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Okei, esimest korda vaatan Harju mängu ja ikka veel need pasunad olemas, kuigi ei tohiks nagu ma aru olen saanud? Päris vastik pinin.
    Kuidas sulle siis ei meeldi vaiksel pühapäeval non stop pasunaid kuulda?

Leave a comment:

• ElNino9
    replied

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    motlesingi, et kust ta kadunud on hiljuti.

Leave a comment:

Working...
X