Algselt postitas atleticomadrid
Vaata postitust
100-ga pihta! 1. FC Flora - Ei saaks nagu öelda, et Flora tugevnenud oleks, samas on meeskonna tuum niivõrd kõrge tasemega, et see teeb neist loomulikult tiitlifavoriidi. Mu kõhutunne samas ütleb, et Henn on tänavu kuidagi väsinum ja meeskond ka. Võidavad aga vaid paari punktiga!
100-ga mööda! 2. Nõmme Kalju - Täiendused on head, eriti ründesuunal ning meeskond tundub päris paljulubav! Suur küsimus on kas peatreeneriga pandi täppi või lõigati näppu, kindlasti on see Kaido Koppeli karjääri suurim aasta. Eeldan edu.
Pigem ju pihta? 3. FCI Levadia - Meeskond ise on absoluutselt tiitlimaterjal! Aga kuna eelmise hooaja lõpp on veel värskelt meeles ja "Team Spain" on täiesti tundmatu suurus ja potentsiaalne tikitaka sobimatu, siis võib Levada käsi olla tänavu kas väärismetallis või pe**se orgaan-aines.
Kohaga pihta.4. Paide LM - Voolaid on leidnud oma kutse ja selleks on olla karikaspetsialist! Kas Real Madridi tulevane loots? Liigas kaotatakse taas liiga palju punkte ja Saarma liigub suvel kindlalt edasi. Koosseis muidu on kah nagu õhuke?
Täiega mööda! 5. FC Kuressaare - "Resumm on kõva", nagu ütles Ervin Aabel. Head täiendused ja Kozukovski Eesti tingimustesse valitud Atletico Madridi stiil paitab mu hinge. Loodetavasti ka riietub see aasta Simeonele sarnasemalt!
Üllataski meeldivalt! Vähemalt karikas. 6. Narva Trans - Piirilinn minu hinnangul hoopis üllatab meeldivalt! Eks-Legioni kutid ja mõned põnevad mehed kaugelt ladinast on suutelised saarlastele sappa võtma küll! Terehhovi usun ka.
YES! Aga tuli veel nõrgem. 7. Tartu Tammeka - Üleüldiselt nõrk sooritus.
Läks mööda. 8. Pärnu Vaprus - No kas oleks aeg lõpuks? Äkki seekord, kuigi ründesuund ja keskväli on ikka kohutavalt lahjad ja tegelikult äärekatseid ostes vist ka randa ei sõua just ja...miks ma nad üldse panen kaheksandaks? Prins teab asju mida mina ei tea.
Kõvasti madistasid kõigiga. Mööda, napilt. 9. Harju JK Laagri - Kõvasti madistavad nii Tartu kui Pärnuga. Kalevi jätavad selja taha.
Hahaha, siin ei olegi midagi öelda. Õnnitlused, Kalev! 10. Tallinna Kalev - Ats on vanem, Ioani pole ja mõni noor saadakse Itaaliasse. Klavan ei mängi. Teise aasta värk.
Kommentaar