Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kohtla-Järve JK Järve

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Rootsi Kunn, mis vahe on venekeelne klubi on või eestikeelne? Kõik mängivad EESTIS EESTI meistrivõistlustel ja EESTI liigas! Aga positiivne point on selles, et vaatamata sellele, et Ida-Virumaa klubidel ei ole selliseid sponsoreid nagu Viktor Levada koos Levadiaga, Pohlak koos EJL-ga, Nõmme maffiat, meie näite head jalgpalli ning saavutame Eestis kõrged kohad. See fakt, et järgmisel aastal mängivad Sillamäe, Kohtla-Järve ja Narva on palju positiivsem fakt, kui mängiks jälle 3 Flora süsteemi klubi.
    Usume Ida-Virumaasse!
    Lootus sureb viimasena!

Kommentaar

Algselt postitas Patriot(BYL) Vaata postitust
      Rootsi Kunn, mis vahe on venekeelne klubi on või eestikeelne? Kõik mängivad EESTIS EESTI meistrivõistlustel ja EESTI liigas! Aga positiivne point on selles, et vaatamata sellele, et Ida-Virumaa klubidel ei ole selliseid sponsoreid nagu Viktor Levada koos Levadiaga, Pohlak koos EJL-ga, Nõmme maffiat, meie näite head jalgpalli ning saavutame Eestis kõrged kohad. See fakt, et järgmisel aastal mängivad Sillamäe, Kohtla-Järve ja Narva on palju positiivsem fakt, kui mängiks jälle 3 Flora süsteemi klubi.
      Usume Ida-Virumaasse!
      Mõistlik jutt toetan !
      Sillamäe Kalev lööb meistriliigas laineid

Kommentaar

Usume Ida-Virumaasse!
        5+++ Ahahaha @Nõmme maffia Aga tere tulemast tagasi, ja oi kui piinlik hooaeg tuleb nii palju reisidega Ida-Virumaale... Aga see on kindlasti parem kui 5-6 mõttetut Tallinna või Flora süsteemi satsi.
        Elagu iseseisvad klubid! Kui ainult Pärnu veel leiaks teed tagasi..

Edu, Kohtla!

Kommentaar

Usume Ida-Virumaasse!
          Ära saa valesti aru , ma ei taha midagi halvasti öelda Ida-Virumaa jalgpalli kohta. Vastupidi , ma olen sinuga täiesti nõus selles suhtes ,et olete väga tublid ,kuigi rahaliselt vaesemad kindlasti ,kui Tallinna klubid. Loomulikult olete te Eesti klubid igas mõttes ,kuigi räägite vene keelt .Mind see fakt üldse ei häiri. Ma lihtsalt ootan ,millal sealkandis tekiks mõni klubi ,kus eestlased või eesti lapsed saaksid trennis käia. Ilmselt on probeem selles ,et pole treenereid.
          FCF Forever

Kommentaar

Ida-Virumaal elab 175 000 elanikku, kellest 140 000 on venelased ja need venelased suudavad Meistriliigasse orgunnida kolm klubi.
            Eestlasi elab seal 35 000 ehk 20%. Venelased on koondunud immigrantide kombel põhiliselt linnadesse, ajaloo kiuste sinnakanti allesjäänud põliselanikest eestlased enamasti hajutatult linnadest välja.
            Narva, Sillamäe, K-Järve, Jõhvi linnades kokku ca 130 000 venelast ja kõigest ca 15 000 eestlast ehk Ida-Viru linnades eestlasi ca 11%, Narvas ja Sillamäel alla 5%.
            Loomulik, et eestikeelne jalgpall on sealkandis praktiliselt võimatu.

Pigem on kahetsusväärne kogu Virumaad silmas pidades et valdavalt eestikeelse Lääne-Virumaa keskuses Rakveres eestikeelsele vutile jalgu alla ei saada.

Miks aga Ida-Virumaaga pea võrdse rahvaarvuga Tartumaalt(koos Tartuga) on Meistri-ja Esiliigas ainult üks klubi, miks Pärnu võitleb Esiliigas koha eest päikese all? Haapsalu, Rapla, Võru.....

Kui altpoolt tõusevad veel Kiviõli, Jõhvi, Lasnamäe, Kopli Dünamo võib TV 14 kinni panna ja Eesti(NSV) ML ülekanded Pervõi Baltiiskisse üle viia.

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
              Kui altpoolt tõusevad veel Kiviõli, Jõhvi, Lasnamäe, Kopli Dünamo võib TV 14 kinni panna ja Eesti(NSV) ML ülekanded Pervõi Baltiiskisse üle viia.
              Eesti Vabariigi võiks ka ju kinni panna ja sibulatele anda. Niikuinii on neid igal pool. Eesti on täiesti perses.

Kommentaar

Nõmme maffiat

See fakt, et järgmisel aastal mängivad Sillamäe, Kohtla-Järve ja Narva on palju positiivsem fakt, kui mängiks jälle 3 Flora süsteemi klubi.
                Usume Ida-Virumaasse!
                Olen nõus sellega, et parem juba Ida-Virumaa klubid kui Flora tütred, aga no loodan, et üle kolme Ida-Viru klubi Meistriliigas minu silm nägema ei pea - mitte midagi halvas mõttes

Kommentaar

To ROOTSI KUNN: Siin pole mingit probleemi. Lihtlast eesti rahvuse poistel ja tüdrukutel raske midagi saavutada sellises piirkonnas vene rahvuse meeskondade sees. Samamoodi oleks raske ainukesel vene meeskonnal saavutada midagi Haapsalus või Kuressaares. Sama põhjuste järgi.

To Somebody Someone: kolmest piisab ma arvan!

To Shermann: just! Oled persses! Mine Antarktikasse!
                  Lootus sureb viimasena!

Kommentaar

To ROOTSI KUNN: Siin pole mingit probleemi. Lihtlast eesti rahvuse poistel ja tüdrukutel raske midagi saavutada sellises piirkonnas vene rahvuse meeskondade sees. Samamoodi oleks raske ainukesel vene meeskonnal saavutada midagi Haapsalus või Kuressaares. Sama põhjuste järgi.

To Somebody Someone: kolmest piisab ma arvan!

Haapsalus ilmselt ei oleks kuigi raske vene meeskonnal midagi saavutada Muidugi kui asjaolud viimase mõne aastaga muutunud pole.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Minu postitus oli irooniline vastus kesale.

Kommentaar

Ok, selge!
                        Ma ei tea, kuidas teie jaoks, minu jaoks on absoluutselt pohhui, mis keeles räägib esimene või teine meeskond. Point on selles, et meistriliiga on iga aastaga üsna huvitavam. Tallinn, Paide, Kuressaare, Viljandi, Narva, Sillamäe... nüüd ka Kohtla-Järve. Oleks veel Pärnu ja Valga! Olen Lootuse pärast väga uhke! Edu meeskonnale ja treeneritele! Usun, et ida-virumaa DERBY-d Lootus - Trans, Kalev - Trans on alati palju huvitavam kui Levadia - Nõmme või Flora - Nõmme mängud...
                        Lootus sureb viimasena!

Kommentaar

Ok, selge!
                          Ma ei tea, kuidas teie jaoks, minu jaoks on absoluutselt pohhui, mis keeles räägib esimene või teine meeskond. Point on selles, et meistriliiga on iga aastaga üsna huvitavam. Tallinn, Paide, Kuressaare, Viljandi, Narva, Sillamäe... nüüd ka Kohtla-Järve. Oleks veel Pärnu ja Valga! Olen Lootuse pärast väga uhke! Edu meeskonnale ja treeneritele! Usun, et ida-virumaa DERBY-d Lootus - Trans, Kalev - Trans on alati palju huvitavam kui Levadia - Nõmme või Flora - Nõmme mängud...
                          Saan aru,et oled uhke jne aga juba ennast ida-virumaa derby alla nimetada on ka natuke totter,kuna alles pürgisite ML-i.Ning see jutt,et Ida-virumaa derbyd huvitavamad kui Flora-Nõmme või Flora-Levadia või kasvõi Nõmme-Levadia mängud on juba sorry,aga laus idiootsus Ära pikka viha pea
                          sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..

Kommentaar

Tallinn, Paide, Kuressaare, Viljandi, Narva, Sillamäe... nüüd ka Kohtla-Järve. Oleks veel Pärnu ja Valga!
                            Ja Tartut polegi?
                            Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                            Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Ok, selge!
                              Derby'd on alati ägedad, ma loodan, et Lootusel on fänne aga kui on super Ida-Virumaa derby ja seal on publikut ~10 pealtvaataja jagu, siis on see pigem siiski miinus jalgpalli populaarsusele. Lisaks huvitavus on muidugi subjektiivne mõiste aga kui me objektiivses võtmes üritame rääkida huvitavatest mängudest, siis need sinu toodud näited ei sobi hästi ebahuvitavate kategooriasse. Pigem on ebahuvitavad mängud a'la Kuressaare-Kalev (no offence kallid saarlased ja ...Kalevi fännid).

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Algselt postitas HaTe Vaata postitust
                                Saan aru,et oled uhke jne aga juba ennast ida-virumaa derby alla nimetada on ka natuke totter,kuna alles pürgisite ML-i.Ning see jutt,et Ida-virumaa derbyd huvitavamad kui Flora-Nõmme või Flora-Levadia või kasvõi Nõmme-Levadia mängud on juba sorry,aga laus idiootsus Ära pikka viha pea
                                Ida-Virumaa DERBydel on pikk ajalugu, selleparast nad on huvitavad.
                                Lootus sureb viimasena!

Kommentaar

Working...
                                X