320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kohtla-Järve JK Järve

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Konflikt:Kooskõlastamatus on seadnud vastamisi jalgpallurid ja rahvatantsijad
    Laupäeval Kohtla-Järve Linnastaadionil toimuv rahvatantsupidu ähvardab pikaks ajaks rikkuda muruväljaku, kus peab meistriliigas kodumänge kohalik jalgpalliklubi Lootus.(Põhjarannik 28.05.10)

    Laupäeval toimuval Ida-Virumaa rahvatantsupeole on oodata ligemale tuhat tantsijat "See oli meie idee, tahtsime toetada suurt rahvakultuuri üritust, kuhu tuleks palju pealtvaatajaid ja osalejaid," selgitas Kohtla-Järve aselinnapea Niina Aleksejeva. "Selliseks üirituseks on vaja väga suurt platsi. Seepärast otsustasimegi tantsupidu staadioni jalgpalliväljakul korraldada, sest muid sobivaid kohti selleks meil pole."
    Taastamine nõuab aega
    Linnastaadioni muruväljakust on tänavu Eesti meistriliigasse naasnud jalgpalliklubi Lootus koduväljak. Jalgpallurite hinnangul kahjustavad tuhanded tantsijad kõvasti staadioni muru. "Muru tallatakse lihtsalt juurteni ära ja rohukamar tambitakse kinni. Kulub palju aega, et muru taas kasvama hakkaks ja lisaks tuleb seda juurde istutada. Kardan, et Eesti jalgpalliliit (EJL) määrab meile trahvi, et väljak ei vasta nõuetele. Halvemal juhul aga keelatakse koduväljakul mängimine sootuks ära," märkis Lootuse juht Andrei Skaleta.
    ''Peab tunnistama, et Kohtla-Järve jalgpalliväljaku seisund jätab niigi soovida. Vajalikke igapäevaseid hooldustöid seal ei tehta. Väga raske on hinnata, mis jääb väljakust pärast tantsupidu alles. Pinnase kinnitampimise oht on suur," märkis EJL infrastruktuuri juht Targo Kaldoja, kelle sõnul tullakse väljaku seisundit pärast tantsupidu inspekteerima. "Mitterahuldava hinnangu korral keelame väljakul mängude korraldamise ära. Kuna suveajal ei tohi kunstväljakul mängida, tuleb Lootusel hakata kodumänge pidama Sillamäe, Narva või Rakvere staadionidel." Kohtla-Järve spordikeskuse juhataja Olga Travitskaja ütles, et pakkus tantsupeo korraldajatele Jarveküla 44 asuva spordikeskuse tagust väljakut, kuid see neile ei sobinud. "Praegu toimuvad tantsupeo proovid jäähallis, kus betoonpõrand on kaetud vaipadega. Soovitame kogu üritusel sinna kolida," märkis Travitskaja.
    Kooskõlastamatuse tagajärg
    Jalgpalliväljaku eelistamist põhjendas tantsupeo üks korraldajatest Erika Kollo sellega, et sobivamat kohta neil võtta pole: ''Peoks on vaja suurt platsi, kus oleksid pealtvaatajate tribüünid. Selliseid kohti on siinkandis ainult kaks -Kohtla-Järvel ja Vokas," ütles Kollo, kelle sõnul tehti valik juba sügisel, mil Kohtla-Järve linnajuhid väljendasid soovi pidu ilmtingimata Kohtla-Järve staadionil korraldada. Ta lisas, et jäähallis võib küll proove teha, ent see on peo jaoks liiga väike ja akustika kehv.
    Niina Aleksejeva leiab, et spordikeskusel on piisavalt töötajaid, kes suudavad väljakut hooldada ja korda teha ka pärast tantsupidu. "Selleks vajalik raha on eelarves olemas," kinnitas ta
    Sillamäe Kalevi klubi president Aleksandr Starodubtsev tõdes, et suhtuks ma väga negatiivselt sellesse, kui Sillamäe väljakul korraldataks mingisuguseid massilisi rahvaüritusi. ''Muidugi kui staadioni omanik suudab väga lühikese aja jooksul staadioni korda teha, siis miks ka mitte, ent see on väga keeruline. Väljakut tuleb ju iga päev põhjalikult hooldada. Meil näiteks niidetakse iga päev muru ja märgistatakse väljakut. Pärast trenne rullitakse siledaks ja kaetakse augud mullaga," ütles ta
    Starodubtsev ütles, et tal on Andrei Skaletast siiralt kahju. ''Ta tegi kõik endast sõltuva, et meeskond saaks linna au Eesti jalgpallimaastikul kaitsta, aga linnavõimud ei ole avaldanud soovi teda selles aidata." Skaleta sõnul pole tal midagi rahvatantsuga tegelevate inimeste vastu. "'Toetan kõiki, kes tegelevad sellega, mis neile tõeliselt meeldib. Aga ma ei mõista, miks jäeti sellise ürituse korraldamise plaanid meiega kooskõlastamata," märkis ta
    Repliik
    Äkki tuleks tribüünid ehitada
    Eri inimrühmade huvide kokkupõrkest ei sünni kellelegi head.Ühest küljest on arusaadav, et korraldajad tahavad rahvatantsupeole parimaid tingimusi.Teisalt on arusaamatu, miks peab seda tegema spordikogukonna huvide arvelt.
    Võib-olla peaksid Kohtla-Järve võimud leidma varuvariandi massiliste rahvaürituste korraldamiseks? Muidu äkki tuleb Rammstein kontserti andma, neid polegi kuskil vastu võtta.Staadionimuru taastamisele miljonite kulutamise asemel oleks ilmselt odavam ehitada tribüünid , kuhu mahuksid ära kõik massiürituste külastajad ning väljak jääks kahjustamata. ( Põhjarannik )

    Kommentaar


      Jalkaliidul on ju spetsiaalne murukate olemas .las saadavad sinna ja asi tahe ,krt ega siis ei saa lihtsalt niisama peal tantsida ja perse keerata.
      Eriti naljakas on muidugi Kaldoja jutt kunstmurust- Kalju mängib jubas mitu aastat suvi läbi oma vaibal ja muhvigi ei tehta.
      Ja lõpuks on see järjekordne näide sellest ,kui palju Eestis mingi ametnik jagab üldse jalgpallist ja sellest milline peab olema üks jalgpalli staadioni muru. Nende arvates on kõik üks heinamaa.K-Järve poistest on siiralt kahju.
      See näitab ,et meuil on ikkagi vaja klubidele oma ,puhtalt ainult jalgpalli jaoks mõeldud staadione.
      Järgmine muru persekeeramine toimub 12-13 juun Rakveres ,kui algab mingi meestetantsupidu .
      Tehku parem tööd selle asemel ,et tantsida
      FCF Forever

      Kommentaar


        Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
        Tehku parem tööd selle asemel ,et tantsida
        Meeste tantsupidu kõlab nagu väikestviisi gei-paraad. Võtku naised ka punti oleks veel muru asja pärast rikutud, aga kui mehed omavahel tantsivad, siis on nagu kahtlane. Ei tea kas Tarvase poisid ka tantsima lähevad?
        Algselt postitas alehis
        "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
        Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

        Kommentaar


          Algselt postitas Piksenool Vaata postitust
          Meeste tantsupidu kõlab nagu väikestviisi gei-paraad. Võtku naised ka punti oleks veel muru asja pärast rikutud, aga kui mehed omavahel tantsivad, siis on nagu kahtlane. Ei tea kas Tarvase poisid ka tantsima lähevad?
          kuidas kellelegi, eks igaüks vaatab ikka asju oma mätta otsast.
          BVB - Vaprus

          Kommentaar


            Kus kalju siis kodumänge pidama hakkab ?
            eelmainitud ju,et suveajal kunstil mängida ei tohi.

            Kommentaar


              kas nüüd ongi kohtla järve statka täiesti persse keerat´, et lootus jõhvis mängis?

              kuradi linnavalitsuse võiks juba vangi ära panna, kaua see KAPO ootab.
              tell your mother, we are hooligans!

              Kommentaar


                Algselt postitas mg Vaata postitust
                kas nüüd ongi kohtla järve statka täiesti persse keerat´, et lootus jõhvis mängis?

                kuradi linnavalitsuse võiks juba vangi ära panna, kaua see KAPO ootab.
                Lootus mängis Jõhvis sest mänguga samalajal oli Lootuse staadionil rahvatantsu pidu.

                Kommentaar


                  Algselt postitas SainAru Vaata postitust
                  Lootus mängis Jõhvis sest mänguga samalajal oli Lootuse staadionil rahvatantsu pidu.

                  Ja see samune rahvatantsu pidu sunnib ilmselt Lootust ka edaspidi mõnda aega Jõhvis mängima kuna staadioni muru lihtsalt keerati persse seal.
                  FC Flora

                  Kommentaar


                    Sama saatus tabab vist ka Rakvere satse, seal siis Meeste tantsupidu. Ehk kolitakse kunstmurudele.
                    Algselt postitas JT8055
                    Olge aktiivsemad!

                    Kommentaar


                      Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
                      Sama saatus tabab vist ka Rakvere satse, seal siis Meeste tantsupidu. Ehk kolitakse kunstmurudele.
                      tantsutrennid toimuvad kunstmurul, loodetavasti peab see vastu ja ehk peab vastu ka pärismuru, mis sai näiteks eelmisel pühapäeval tunda nii vihma, kui ka järjest kolme mängu, aga jäi endiselt roheliseks ja kaugelt vaadates ka ilusaks. Räägitakse küll, et ega ta nii hea ei olegi, mättaline veits olla.

                      Kommentaar


                        kes neid staadioneid maajndab ja haldab ning kas EJL ei oleks sõnaõigust ,et sellist porri mitte lubada?
                        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                        Ott Järvela

                        Kommentaar


                          Semjonov on siis oma esimese mängu teinud see hooaeg, nimelt Tuleviku vastu .

                          Kommentaar


                            täna peate Kuressaarest ja Salongist paremad olema

                            Kommentaar


                              Vedehhhhhov !

                              Mitu minutit mäng kokku kestis?

                              Kommentaar


                                Kuskil 94

                                Kommentaar

                                Working...
                                X