palju siis homme matse tuleb?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tallinna Kalev
Collapse
X
-
täna on siis Esiliiga hooaja esimene mäng muruväljakul. Jaan Roosil ei tohiks joonte osas etteheiteid teha, mängukava saavad ka huvilised, kes mängule ei jõua, näha Kalevi koduleheküljel www.jkkalev.ee
Kommentaar
-
Kes vähegi viitsib siis ajage oma taguotsad diivani pealt üles ja lähme Kalevi mängu vaatama , saab natukegi Raimole toetust .
Kahjuks on nii ,et see ,kes Eestis jalgpalli mängu organiseerimisega vähegi vaeva näeb peab oma eksistentsi eest võitlema aga see ,kes lillegi ei liiguta elab ikka rahulikult edasi.FCF Forever
Kommentaar
-
Üldiselt väga tore ja informatiivne kava, aga Sander Jenk küll Vapruse mängija ei ole. Minu mäletamist mööda oli kaval sama viga juba 2008. aastal.
Usutavasti tuleb ka täna ettearvamatu ja lahtine mäng, nagu ikka Vapruse puhul kombeksRise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKes vähegi viitsib siis ajage oma taguotsad diivani pealt üles ja lähme Kalevi mängu vaatama , saab natukegi Raimole toetust .INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas Andre93 Vaata postitustEhh, natuke reklaami ja 130 pealtvaatajat. Järgmiseks mänguks siis eesmärk äkki 200?
Ettepanek Tln Kalevi fännidele: unustage ikkagi need pasunad järgmine kord koju, toetage meeskonda kõva häälega. Sellest on mingigi fiilingu tekkimiseks palju rohkem kasu, kui sellise neutraalse pasuna piiksumisest. Iseasi, palju neid aktiivseid fänne teil on. Esimeste väravate puhul oli juubeldamist ikka kuulda.
Aga meeskond mängis sellele vaatamata meie omad selgelt üle...
Kommentaar
-
Algselt postitas Andre93 Vaata postitustEhh, natuke reklaami ja 130 pealtvaatajat. Järgmiseks mänguks siis eesmärk äkki 200?
Kas mu 7 kuine vankris olnud tütar loeti ära või mitteTundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Algselt postitas Tundmatu Vaata postitustLihtsalt huvipärast küsimus, et keda loetakse publikuks?
Kas mu 7 kuine vankris olnud tütar loeti ära või mitte
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar