Alfonso, ole hea, mine ravile!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tallinna Kalev
Collapse
X
-
Algselt postitas Alfonso Vaata postitustMina arvan, et Viljandi mängijad tulidki sinna kaklema. Miks nad siis platsile ei jooksnud, vaid salakavalalt istusid piiri taga ja nigu kellegi pea üle piiri läks, kohe panid molli. Hea et Kalevil on meeskonnas selline mees, kes kohtuniku asemel ohjad enda kätte võttis ja need huligaanid korrale kutsus, kahjuks sai ta ise hoopis karistada...
Väga kahtlased sündmused toimusid igatahes selles mängus.
Vperjod Kaljev! Karpõtšev lutšii! Sellist kirge oleks kiiresti ka Meistriliigasse vaja, et publikut juurde meelitada.
Jõudu ja jaksu ka Kopli liinide hirmule trahvirahade leidmisel.
Aga need Tuleviku mängijad tuleks rahule jätta. Ega see nende süü ole, et nad mulgi jõmmid on.
TALLINNA KALEV - KOPLI LIINIDE UHKUS!
Kommentaar
-
Algselt postitas Vicente14 Vaata postitustWarriroril sellise koosseisuga polegi asja meistriliigasse, olen ma seda väitnud kusagil?? Ma arvan, et see pole ka nende eesmärk, sest meistriliigas olemas Viljandi Tulevik, kelle duubel Warrior on ning kes vähegi paremast kyljest ennast näitab, saab ka Tulevikuga kõrgemat liigat mängida. Kalevi puhul on aga enamasti tegu kogenud endiste meistriliiga mängijatega, natuke häbi võiks ikka olla Sel korral tegi kohtunik oma töö, eelmisel nv-l sai Kalev 3-5 Warriorilt tappa nii et ristid paukusid
Kommentaar
-
Algselt postitas Mayhem Vaata postitustMis tegelane see Sean Tremaine Whalen on? Numbrit (10) järgi peaks mängima ründes.
Jänki:
The Official Athletic Site of Stanford University, partner of WMT Digital. The most comprehensive coverage of Stanford Athletics with rosters, schedules, scores, highlights, game recaps, and more!
Spordimeditsiin?
KOKO288 merupakan situs slot terkemuka di Asia yang menawarkan beragam permainan dan fitur terbaru. Dengan teknologi canggih untuk keamanan dan kenyamanan, serta layanan pelanggan yang responsif, KOKO288 siap memberikan pengalaman bermain yang mengesankan. Bergabunglah dan nikmati promosi serta bonus menarik yang ditawarkan!
Kommentaar
-
Algselt postitas maisi lapsed Vaata postitustTallinna Kalev-Kopli liinide uhkus! ,sa Petuhhin kysi selle slöugani eest Kalevilt autoritasu!
Olgu see minu tagasihoidlik panus klubi hüvanguks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Petuhhin Vaata postitustAhh, Raimol nagunii ainult võlad. Sealt ei võta surm kah.
Olgu see minu tagasihoidlik panus klubi hüvanguks.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas Even Vaata postitustkas sa oled mingi vigastusega või niisama peast idioot?
Aga kust sa aru said?
Algselt postitas Petuhhin Vaata postitustVigastusega ja niisama peast idioot.
Aga kust sa aru said?
Collapse
Kommentaar