sa ei tea milline ta väljagi näeb..jobu
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tallinna Kalev
Collapse
X
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustsa ei tea milline ta väljagi näeb..jobu
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustsa ei tea milline ta väljagi näeb..jobu"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustNÕMME JK KALJU - JK TALLINNA KALEV 0:1 HETKESEIS
Väravad: 16. Edwin Stüf
we already love him!
Ei ole nagu märganud, et sa neid siin tähistanud oleksid. Jah, tundsin puudutatuna, kuid siinkohal tundub et asi on rohkem selles, et see värav löödi Kaljule.
Ole hea kutt ning saa sellest Kalju vaenust üle! Jaa mul on ainult hea meel, kui ma kujutan seda endale ette.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustEi ole nagu märganud, et sa neid siin tähistanud oleksid. Jah, tundsin puudutatuna, kuid siinkohal tundub et asi on rohkem selles, et see värav löödi Kaljule.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustIga viimne kui Eesti inimene peab Kalju fänn olema?!
Aga kas ma tulen foorumisse armatsema mingi suvalise vene russiga, kes Kuressaarele värava lõi?
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustEi pea, ja õnneks polegi.
Aga kas ma tulen foorumisse armatsema mingi suvalise vene russiga, kes Kuressaarele värava lõi?Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitusttule. Ma arvan et 17-le pole sellest sooja ega külma
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitusttule. Ma arvan et 17-le pole sellest sooja ega külma
Samas meenutades mõningaid mälestusi, kus ma rõõmustasin Kuressaare kaotuste üle, siis 17 küll nii rahulik polnud, päris äksi täis oli
Aga aitab OT-st.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar