Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tallinna Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

videot vaadates imes kohtunik viigi välja. penaltid olid üldse minu arvates mõTTetud.

Kommentaar

sest Hermanson sõitis komandeeringusse

Kommentaar

Reelo oli supper. hiilgas mitmete-mitmete supper tõrjetega

Kommentaar

Sarap 80' tribüünil
          Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
            Reelo oli supper. hiilgas mitmete-mitmete supper tõrjetega
            ma ei imestaks üldse kui Reelo kuuluks see nädal n.ö. nädala meeskonda.

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
              Sarap 80' tribüünil
              Kelle Sarap jälle persse saatis?
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Eks ikka kohtuniku

Kommentaar

Kas 4 juuli mäng Kalev- Tammeka toimub kunstika peale? Seal keskstaadionil ju tantsupidu käimas.

Kommentaar

Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitust
                    Eks ikka kohtuniku

"kas sa ohtlikust mängust midagi oled kuulnud?"
                    per...e saatmist ei olnud

Kommentaar

Aavo nõudis jah viigivärava puhul kõrget jalga, aga siis peaks enamus käärlöögid lõppema kohtuniku vilega reegliterikkumise tõttu.

Kommentaar

Algselt postitas Vahkito Vaata postitust
                        Kas 4 juuli mäng Kalev- Tammeka toimub kunstika peale? Seal keskstaadionil ju tantsupidu käimas.
                        Arvan, et küll. Ma ise samal ajal kahjuks laulupeol , ei saa mängu vaatama minna .

Kommentaar

mäng peaks toimuma alekoki esimesel muruväljakul.

Kommentaar

1 auto täis Tammeka fänne homme Lillekülla teel ja veel teise autoga mängijate lapsevanemad ka.
                            Kalevi fännidele tahtsin seda öelda, et ärge oma pasunaid mängule kaasa võtke, kuna see ei käia jalgpalli juurde ja te olete ainukesed liigas, kes kasutab neid !

Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!

Kommentaar

Algselt postitas Mällar Vaata postitust
                              1 auto täis Tammeka fänne homme Lillekülla teel ja veel teise autoga mängijate lapsevanemad ka.
                              Kalevi fännidele tahtsin seda öelda, et ärge oma pasunaid mängule kaasa võtke, kuna see ei käia jalgpalli juurde ja te olete ainukesed liigas, kes kasutab neid !
                              Teie peaksite seda teemat kõige vähem kommenteerima aga väga positiivne, et Tammeka fännid on suutnud oma suurest pasunakastist loobuda ja leida tee pininata fänluse juurde
                              FC Flora

Kommentaar

selline küsimus, palju maksab homsele mängule pilet?

Kommentaar

Working...
                                X