Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
JK Tallinna Kalev
Collapse
X
-
ma ükskord ka panin ilusat naist. usu või mitte, kuid see juhtus kaks õhtut järjest.
Erinevalt Kurest ja Tammekast on Kalevi noortesüsteem alles esimesi vilju tootmas. Ehk siis esimesed viljed peaksid kooruma nii 2-3a. pärast.Kommentaar
-
tundub jah, et viimased arengud vutiklubis on seotud sellega, et spordiselts Kalev tervikuna on sattunud ootamatutesse raskustesseGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)Kommentaar
-
-
Hr.Kaido Mägi,le!
Paistab, et te ei ole üldse mingi aumees, sest nüüd juba valetate,vingertate ja ei julge isegi telefoni vastu võtta.Teie olete sõlminud mõnede, nüüdseks juba endiste mängijatega lepinguid,mille teiepoolseid finantsilisi kohustusi te ei ole täitnud.Tänu Teile ongi Kalevist parimad mängijad lahkunud ja meeskonna praegune seis on tabelis näha. Huvitav kuidas teiesugusel aferistil lastakse veel üldse Kalevis mingi asjapulgana tegutseda.Kui Te ka edasi samasuguse autu mehena kavatsete jätkata ja enda poolt sõlmitud lepingulisi rahalisi kohustusi ära ei klaari,siis ärge lootkegi, et sellest terve nahaga pääsete.Uskuge mind, on mitmesuguseid meetoteid,nii seaduslikke kui ka muid,et Teid mõistusele tagasi tuua.Siiski loodan veel,et Teile autunne ja mõistus tagasi tulevad.See teade on Teile viimane minu poolt.
Kommentaar
-
Paistab, et te ei ole üldse mingi aumees, sest nüüd juba valetate,vingertate ja ei julge isegi telefoni vastu võtta.Teie olete sõlminud mõnede, nüüdseks juba endiste mängijatega lepinguid,mille teiepoolseid finantsilisi kohustusi te ei ole täitnud.Tänu Teile ongi Kalevist parimad mängijad lahkunud ja meeskonna praegune seis on tabelis näha. Huvitav kuidas teiesugusel aferistil lastakse veel üldse Kalevis mingi asjapulgana tegutseda.Kui Te ka edasi samasuguse autu mehena kavatsete jätkata ja enda poolt sõlmitud lepingulisi rahalisi kohustusi ära ei klaari,siis ärge lootkegi, et sellest terve nahaga pääsete.Uskuge mind, on mitmesuguseid meetoteid,nii seaduslikke kui ka muid,et Teid mõistusele tagasi tuua.Siiski loodan veel,et Teile autunne ja mõistus tagasi tulevad.See teade on Teile viimane minu poolt.
Ei tea mina seda asja kommenteerida aga nagu ma kalevi lehelt vaatasin,siis mees managerina kirjas seal....kuigi tegelikult ta ju enam kalevi manager ei ole???2002 FC EBS Team
2003 FC Nimeta
2004 FC Nimeta
2005 FC Nimeta
2006 Tallinn United FC
2007 Tallinn United FCKommentaar
-
kolmapäeval tuias staadionil ringi ning meistriliiga mängudelgi vahetuspingil kraaksunud. kuulduste järgi oli ta ojavere soosik ning loodetavasti on tema päevad sarnaselt vanapapiga varsti loetud. enda poolt antud lubaduste mittetäitmisel süüdistas aga teisi.Kommentaar
-
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar