320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tallinna Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas 17 Vaata postitust
    Kas Kalevi fenomen hakkab lõppema?
    enam pole kuhugi tõusta ega kuhugi langeda.
    Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
      enam pole kuhugi tõusta ega kuhugi langeda.

Nüüd poete selle taha
      Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
        Nüüd poete selle taha
        kuhu taha mina pugema pean Ma olen saarlane ju
        Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Kuna portaalis ei soovitud seda avaldada, kirjutan siia:

Kalevlased on sõnatud

Pärast kohtumise lõppu, lootuses saada mängujärgset kommentaari ka Tallinna Kalevi peatreener Aavo Sarapilt, kes televiisoris tuntud kui pika ja ladusa jutuga kommentaatorina, kohkus aga staadionihoonest väljudes sõnatuks ning katkestas hetkeks kohtuniku kallal tõrelemise ning leidis aega lühikeseks vastuseks ka ajakirjanikele.

"Ei, rääkige oma kuradi, teil nagunii kirjutate oma juttu," ei haakunud Sarapi kommentaar just kuigi täpselt mänguga. (Tsitaat on õigluse huvides sõna-sõnalt kirjutatud)

Kommentaar

Mis toimub?Miks tõepoolest Kalevil nii vähe mehi Saaremaal kaasas oli?Kiisil olid kaardid,aga näiteks Tiismann,Murumets,Kahr,Demutski,Teino jne.Imelik.Kõik vigastatud?Lisaks on ju veel Kalev2,kust mehi võtta.

Kommentaar

Algselt postitas Art1 Vaata postitust
              Mis toimub?Miks tõepoolest Kalevil nii vähe mehi Saaremaal kaasas oli?Kiisil olid kaardid,aga näiteks Tiismann,Murumets,Kahr,Demutski,Teino jne.Imelik.Kõik vigastatud?Lisaks on ju veel Kalev2,kust mehi võtta.
              Demutski sai teisipäeval ikka väga valusasti haiget liigamängus. Tema vist kindlasti vigane, kuid ju oli siis amatööridel muud tegemist.

Kommentaar

Fotod JK Tallinna Kalev vs FC Kuressaare: http://www.flickr.com/photos/-cather...7601536520348/

Kommentaar

Täna siis Narvaga Kalevis jälle .

Kommentaar

Narva oli muidugi parem ja võitis teenitult. Tribüünilt kannatas vaid esimest poolaega vaadata, mil platsil ka palli mängiti. Teisel poolajal ... nojah. Nii igavat aja täisveeretamist (eriti just Narva poolt) polnud ma ammu näinud.

Kommentaar

Palju Transi 5:1 võidu koef. oli?

Kommentaar

mnjah... tänase järgi on Kalevil ikka patareid täiesti tühjad... oodatakse juba hooaja lõppu vms
                        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Eks tööpäev oli niivõrd raske, ja pealekauba pidi sealt otse arenale sõitma

Kommentaar

Mis patareid tühjad, meestel on lihtsalt pohui, kuna lõppkoht on pmst saavutatud, eesmärk täidetud ja Aavo sisuliselt välja hõiganud, et enam pole kuhugi tõusta ja langeda vms

Kommentaar

aga Afanasovi värav oli super.

Kommentaar

Algselt postitas Raimo Vaata postitust
                                aga Afanasovi värav oli super.
                                Oli, vägagi vinge.

Patareid ongi tühjad. Pole enam jaksu ega tahtsmist mängida.
                                olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Working...
                                X