Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Miks ei ole publikut Eestikatel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tegelikult on meistriliiga mängud palju huvitavamad kui koondise mängud,pealegi on Eesti koondisesse kogunenud mingi kari venelasi.Mina küll ei tea keda nad esindavad ja missugune riik ja maa neile kõige olulisem on.

Kommentaar

Algselt postitas Art1 Vaata postitust
      Tegelikult on meistriliiga mängud palju huvitavamad kui koondise mängud,pealegi on Eesti koondisesse kogunenud mingi kari venelasi.Mina küll ei tea keda nad esindavad ja missugune riik ja maa neile kõige olulisem on.
      Kes need sind vihastavad (umb)venelased siis on?

Kommentaar

Art, ei tahaks küll sitasti öelda, aga hetkel paned sa oma jutuga eriti mööda. Kas kari venelasi on terve elu Eestis elanud ning riigikeele ära õppinud Andrei Stepanov ja Dmitri Kruglov? Või Terja?

Kommentaar

See venelaste jutt jah eriti tõele ei vasta, aga huvitavamad on küll meistriliiga mängud. Muidugi kui teemasse süvenenud pole, siis võib tundunda küll lihtne palliveeretamine, aga kui tead tabeliseise, mängjaid ja muud sellist, siis on see minu meelest palju huvitavam ja ei pea ootama kuid järgmist mängu, vaid näed üle nädala.

Kommentaar

Algselt postitas Erko Vaata postitust
            See venelaste jutt jah eriti tõele ei vasta, aga huvitavamad on küll meistriliiga mängud. Muidugi kui teemasse süvenenud pole, siis võib tundunda küll lihtne palliveeretamine, aga kui tead tabeliseise, mängjaid ja muud sellist, siis on see minu meelest palju huvitavam ja ei pea ootama kuid järgmist mängu, vaid näed üle nädala.
            selles asi ongi et enamus inimesi pole "teemasse süvenenud". Meiesugused muidugi teavad igast mängijast midagi pajatada...kus ta varem mänginud on ja millega silma paistnud jne. Aga tavaline kodanik seda ei tea ju.
            Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Aga koondise mängude puhul pole see probleem, sest sellest, et Eestil pole ühtegi punkti ja löödud pole ühtegi väravat kuulsin ja lugesin ma mõne päeva jooksul oma 20-30 korda.

Kommentaar

Jagage inimestele õlut ja küll publikut ka tuleb.

Kommentaar

Tegelikult võiks teha sellise diili, et inimesed, kellel on koondise piletid tugevate vastaste vastu, saavad valida tasuta ühe meistriliiga pileti vabalt valitud mängule. Ühe vooru tulu jääb osadel saamata, aga see eest näidatakse rahvale, et jalgpalli mängitakse Eestis ka siis, kui koondisel ei ole mõni mäng.
                  Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

See on üks järjekordne hea mõte, mida kahjuks vist tegelikult ellu ei viida. Sellise diili võiks teha küll ja klubid võiksid siis pärast saadud piletid jalgpalliliidust raha vastu vahetada või midagi. Maksma läheks see alaliidule ma arvan, et heal juhul mõni tuhat krooni, aga seisu, kus iga pealvaataja on arvel, oleks kasutegur palju suurem.

Kommentaar

Algselt postitas TheGunners Vaata postitust
                      Tegelikult võiks teha sellise diili, et inimesed, kellel on koondise piletid tugevate vastaste vastu, saavad valida tasuta ühe meistriliiga pileti vabalt valitud mängule. Ühe vooru tulu jääb osadel saamata, aga see eest näidatakse rahvale, et jalgpalli mängitakse Eestis ka siis, kui koondisel ei ole mõni mäng.
                      Miks ainult tugevate vastaste vastu? Koondis on koondis ju.
                      Vahet ei ole kas vastaseks on Andorra või Inglismaa, pileti hind on igaljuhul (ametlikult) 250 krooni.

Ja kui mul on terve valiktsükli pilet, kas siis saan mitmele mängule tasuta?

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
                        Miks ainult tugevate vastaste vastu? Koondis on koondis ju.
                        Vahet ei ole kas vastaseks on Andorra või Inglismaa, pileti hind on igaljuhul (ametlikult) 250 krooni.

Ja kui mul on terve valiktsükli pilet, kas siis saan mitmele mängule tasuta?
                        Ainult tugevate vastu seetõttu, et kui hakkaks jagama peale igat koondise mängu 4000-6000 piletit, siis oleks varsti paljud klubid ja EJL pankrotis.
                        Terve valiktsükli peale võiks olla nii 3-4 mängu, kus käides saad tasuta pileti. Seekordses valikgrupis võiks olla need mängud Eesti-Venemaa, Eesti-Horvaatia ja Eesti-Inglismaa.
                        Meistrika külastatavus peaks ikka korralikult tõusma.
                        Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

Ma kohe üldse ei usu, et alaliit kohe sellepärast hullu kahjumit saab. Kui selline võimalus oleks, siis ma ei usu, et üle 1000 inimese seda kasutaks ja kui kasutaks oleks see ainult kasulik, sest nende hulgas oleks kindlasti mingi protsent, kes varem ei käinud ja nüüd hakkaks käima ka meistriliiga mängudel. Asja miinuseks oleks võib-olla see, et kasu saaks sellest enamjaolt Tallinna klubid, sest suurem osa huvilisi, kes meistriliiga mängudel ei käi ja koondise tegemisi vaatavad on pärit ikkagi Tallinnast. Ühesõnaga mõte on tegelikult ikkagi selles, et tuleks meelitada koondise mängudel käivad inimesi kuidagi ka meistriliigat vaatama. Kui seda oskuslikult teha, siis võib probleemile kindlasti lahenduse saada mingil määral.

Kommentaar

Kas piletid on tõesti nii kallid, et seepärast ei käida mänge vaatamas? Eriti ei usu.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                              Kas piletid on tõesti nii kallid, et seepärast ei käida mänge vaatamas? Eriti ei usu.
                              ma olen aru saanud et pealinnas on 50 eeku pilet. Seda on küll palju minu arust.
                              Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

kas äkki pole see mitte EJL-i rida, et välja uurida mis hind on normaalne? loomulikult peaksid ka klubid olema sellest huvitatud. aga tundub, et Eestis vist küll ei uurita. kellele seda asja üldse tehakse, kui isegi sihtgrupiga ei tegelda?
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X