Tegelikult on meistriliiga mängud palju huvitavamad kui koondise mängud,pealegi on Eesti koondisesse kogunenud mingi kari venelasi.Mina küll ei tea keda nad esindavad ja missugune riik ja maa neile kõige olulisem on.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Miks ei ole publikut Eestikatel
Collapse
X
-
Algselt postitas Art1 Vaata postitustTegelikult on meistriliiga mängud palju huvitavamad kui koondise mängud,pealegi on Eesti koondisesse kogunenud mingi kari venelasi.Mina küll ei tea keda nad esindavad ja missugune riik ja maa neile kõige olulisem on.
Kommentaar
-
See venelaste jutt jah eriti tõele ei vasta, aga huvitavamad on küll meistriliiga mängud. Muidugi kui teemasse süvenenud pole, siis võib tundunda küll lihtne palliveeretamine, aga kui tead tabeliseise, mängjaid ja muud sellist, siis on see minu meelest palju huvitavam ja ei pea ootama kuid järgmist mängu, vaid näed üle nädala.
Kommentaar
-
Algselt postitas Erko Vaata postitustSee venelaste jutt jah eriti tõele ei vasta, aga huvitavamad on küll meistriliiga mängud. Muidugi kui teemasse süvenenud pole, siis võib tundunda küll lihtne palliveeretamine, aga kui tead tabeliseise, mängjaid ja muud sellist, siis on see minu meelest palju huvitavam ja ei pea ootama kuid järgmist mängu, vaid näed üle nädala.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Tegelikult võiks teha sellise diili, et inimesed, kellel on koondise piletid tugevate vastaste vastu, saavad valida tasuta ühe meistriliiga pileti vabalt valitud mängule. Ühe vooru tulu jääb osadel saamata, aga see eest näidatakse rahvale, et jalgpalli mängitakse Eestis ka siis, kui koondisel ei ole mõni mäng.Rien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
See on üks järjekordne hea mõte, mida kahjuks vist tegelikult ellu ei viida. Sellise diili võiks teha küll ja klubid võiksid siis pärast saadud piletid jalgpalliliidust raha vastu vahetada või midagi. Maksma läheks see alaliidule ma arvan, et heal juhul mõni tuhat krooni, aga seisu, kus iga pealvaataja on arvel, oleks kasutegur palju suurem.
Kommentaar
-
Algselt postitas TheGunners Vaata postitustTegelikult võiks teha sellise diili, et inimesed, kellel on koondise piletid tugevate vastaste vastu, saavad valida tasuta ühe meistriliiga pileti vabalt valitud mängule. Ühe vooru tulu jääb osadel saamata, aga see eest näidatakse rahvale, et jalgpalli mängitakse Eestis ka siis, kui koondisel ei ole mõni mäng.
Vahet ei ole kas vastaseks on Andorra või Inglismaa, pileti hind on igaljuhul (ametlikult) 250 krooni.
Ja kui mul on terve valiktsükli pilet, kas siis saan mitmele mängule tasuta?
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustMiks ainult tugevate vastaste vastu? Koondis on koondis ju.
Vahet ei ole kas vastaseks on Andorra või Inglismaa, pileti hind on igaljuhul (ametlikult) 250 krooni.
Ja kui mul on terve valiktsükli pilet, kas siis saan mitmele mängule tasuta?
Terve valiktsükli peale võiks olla nii 3-4 mängu, kus käides saad tasuta pileti. Seekordses valikgrupis võiks olla need mängud Eesti-Venemaa, Eesti-Horvaatia ja Eesti-Inglismaa.
Meistrika külastatavus peaks ikka korralikult tõusma.Rien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
Ma kohe üldse ei usu, et alaliit kohe sellepärast hullu kahjumit saab. Kui selline võimalus oleks, siis ma ei usu, et üle 1000 inimese seda kasutaks ja kui kasutaks oleks see ainult kasulik, sest nende hulgas oleks kindlasti mingi protsent, kes varem ei käinud ja nüüd hakkaks käima ka meistriliiga mängudel. Asja miinuseks oleks võib-olla see, et kasu saaks sellest enamjaolt Tallinna klubid, sest suurem osa huvilisi, kes meistriliiga mängudel ei käi ja koondise tegemisi vaatavad on pärit ikkagi Tallinnast. Ühesõnaga mõte on tegelikult ikkagi selles, et tuleks meelitada koondise mängudel käivad inimesi kuidagi ka meistriliigat vaatama. Kui seda oskuslikult teha, siis võib probleemile kindlasti lahenduse saada mingil määral.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKas piletid on tõesti nii kallid, et seepärast ei käida mänge vaatamas? Eriti ei usu.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar