Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Miks ei ole publikut Eestikatel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Kui korvpallikoondis peab oma valikmängu, siis oleks küll EJLil rumal üritada midagi samal ajal korraldada, et publikut ära meelitada. Või mida siin üldse tõestada taheti? Koondisemängude koha pealt pole jalkal midagi häbeneda, pigem ollakse publikuarvudes ees. Pole mõtet vastanduda jällegi.

Ja muu liiga vindub vaikselt, mis teha. Ega need Nõmme igasugused üritused ju pole mingit erilist edu andnud, kui üldjuhul alla 100 inimese mänge külastab. Vot kutsu vastasteks Nõmme linnavalitsus vs Päästeamet, vot siis tuleb 700 inimest vaatama.
    Tuleb välja, et meie jalka on liigselt sport. Tee palagani, nagu kossuliigas, siis tuleb vaataja.
    Eks sama tõestab ka TV, kus reporterisarnased saated, kus vahel vaatajat mõnitatakse mingi saateosa reklaamimisega oma 5 korda, et siis lõpus näidata veelkord seda sama reklaamitud lõiku ja rohkem polnudki... . Aga rahvas, kel suht ükskõik, vaatab mida näidatakse ja ei tee mingist uudisest, mis hiljem justkui tulemata jääbki, numbrit.
    et siis nagu jalkaliiga las vindugu, samas koondiste tasemel on vaatajanumbrid vat et võrdsed? kas keegi ei peaks vastutama selle eest?
    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

vahelduseks lõbus lause Poomilt Õhtulehe töötluses:
      Väravavaht Mart Poom möönis, et võiduta jäämine võrduks homme ebaõnnestumisega. "Tabeliseis nõuab meilt võitu." Samas ei kavatse Eesti Poomi sõnul vastast alahinnata. "Oleme Andorrat seni alati võitnud, kuid iga kord on nad esinenud paremini," rääkis Poom.

Kas tõesti Andorra on iga kord esinenud paremini, kuid alati kaotanud.

Kommentaar

miks mitte siis? igakorraga tuleb võit nende vastu järjest raskemalt. mingeid 4:0 enam naljalt ei tule.

Kommentaar

ühesõnaga, panen siis teema enda osas jälle lukku mõneks ajaks.
          muidugi on urmaril õigus, see, et ma kirjutasin ta teksti siia ühe tähe osas valesti ümber, on räme viga!
          Ma püüan õppida kirjutama, ausalt!
          jah, ma mõtlesin piletipakette. jah, ma mõtlesin seda, et seekordne loosiõnn võimaldas sarnaste pakettide tekke. aga ära ei osanud jalgpalliliit seda loosiõnne sellel korral mitte kuidagi kasutada.
          ja jalgpalli armastava ning kohaliku jalgpalli pärast muret tundva inimesena on mul siiralt kahju, et endiselt:
          suuremaks kui rahva huvi tuleb egotrippi tunnistada.

ps. palun vabandust urmar, et viimases konstanteeringus on siiski teatud arütmia. silpide arv ei ole rütmi saavutamiseks vist õige.

pps. aga me teame mõlemad, et ühel päeval saab see ajastu otsa. alati on saanud ja ehki Eesti jalgpall on nähtus, mida usutavasti uurivad ka NASA planeetidevaheliste anomaaliate uurimiskomisjoni liikmed, saab ka siin otsa kunagi see aeg, kus tulemus ei ole tähtis ja publikuhuvi on miski selline, mille pärast ei ole vaja pingutada, sest aastad teevad oma töö.
          14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Väravavaht Mart Poom möönis, et võiduta jäämine võrduks homme ebaõnnestumisega. "Tabeliseis nõuab meilt võitu." Samas ei kavatse Eesti Poomi sõnul vastast alahinnata. "Oleme Andorrat seni alati võitnud, kuid iga kord on nad esinenud paremini," rääkis Poom.

Hea küll, teen puust ette: Poomi vastusest on puudu mingi sõna! Näiteks järjest paremini.

Kommentaar

Algselt postitas uvv Vaata postitust
              ühesõnaga, panen siis teema enda osas jälle lukku mõneks ajaks.
              muidugi on urmaril õigus, see, et ma kirjutasin ta teksti siia ühe tähe osas valesti ümber, on räme viga!
              Ma püüan õppida kirjutama, ausalt!
              jah, ma mõtlesin piletipakette. jah, ma mõtlesin seda, et seekordne loosiõnn võimaldas sarnaste pakettide tekke. aga ära ei osanud jalgpalliliit seda loosiõnne sellel korral mitte kuidagi kasutada.
              ja jalgpalli armastava ning kohaliku jalgpalli pärast muret tundva inimesena on mul siiralt kahju, et endiselt:
              suuremaks kui rahva huvi tuleb egotrippi tunnistada.

ps. palun vabandust urmar, et viimases konstanteeringus on siiski teatud arütmia. silpide arv ei ole rütmi saavutamiseks vist õige.

pps. aga me teame mõlemad, et ühel päeval saab see ajastu otsa. alati on saanud ja ehki Eesti jalgpall on nähtus, mida usutavasti uurivad ka NASA planeetidevaheliste anomaaliate uurimiskomisjoni liikmed, saab ka siin otsa kunagi see aeg, kus tulemus ei ole tähtis ja publikuhuvi on miski selline, mille pärast ei ole vaja pingutada, sest aastad teevad oma töö.
              Puhka siis hästi ja kasuta ka kirjaõpetajaid või kirjuta vahel aeglasemalt, kui kiirelt kribades vead sisse tulema kipuvad. Ja sõna ehki kirjutatakse ikka ehkki, kui seda ei teadnud, siis nüüd ehk tead.

Kommentaar

Tänan urmar! Eesti jalgpalli teemaline mõtlemine edenes tänu Sinu repliikidele pikkade sammudega.
                14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Rõhk lausel "õhtulehe töötluses"
                  Poom pressikal ütles,et igakord on võit tulnud raskemini!
                  Ja isegi õhtulehe töötluses on lause variant ju ok.Eesti esines Inglismaa vastu ka paremini kui 0-6 mängus Shveitsiga.

edit:Ja UVV-l õigus.EJL-lturundusinimesed pole liigavuti jaoks midagi teinud,sama käib ka muidugi klubide kohta aga kuna EJL korraldab meistrikaid siis oleks aeg inimesi vahetada ja minna tõesti kasvõi korvpalliliitu shoppama.

Aga kui mõistus otsas ja vabandusi pole siis saab ju alati hoopis kiirelt kirjutamise pärast tulnud vigade peale jutu pöörata või hoopis mingit lauslollust sisse visata
                  INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas uvv Vaata postitust
                    Tänan urmar! Eesti jalgpalli teemaline mõtlemine edenes tänu Sinu repliikidele pikkade sammudega.
                    No vähemalt ilma kirjavigadeta seekord. Seegi edusamm!

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                      Rõhk lausel "õhtulehe töötluses"
                      Poom pressikal ütles,et igakord on võit tulnud raskemini!
                      Ja isegi õhtulehe töötluses on lause variant ju ok.Eesti esines Inglismaa vastu ka paremini kui 0-6 mängus Shveitsiga.
                      Mina arvan, et tänu Õhtulehe töötlusele loeb sellest lausest välja, et Andorra mängis igas mängus paremini, kuigi alati kaotas.

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                        edit:Ja UVV-l õigus.EJL-lturundusinimesed pole liigavuti jaoks midagi teinud,sama käib ka muidugi klubide kohta aga kuna EJL korraldab meistrikaid siis oleks aeg inimesi vahetada ja minna tõesti kasvõi korvpalliliitu shoppama.

Aga kui mõistus otsas ja vabandusi pole siis saab ju alati hoopis kiirelt kirjutamise pärast tulnud vigade peale jutu pöörata või hoopis mingit lauslollust sisse visata
                        No lauslollusi viskate siia ikka teie, mina püüan asju realistlikumalt näidata. Ma ei leia küll, et oleks põhjust mingeid vabandusi otsida ja siis sellepärast kirjavigadele vihjata. Pealegi ütlen veelkord, et minu poolt ei ilmu siia mingit ametlikku infot, seda enam mingeid vabandusi.
                        Lihtsalt tahaks teada, miks kasvõi Sina ei võiks siin korrektselt kirjutada? Kas siis tõesti ei viitsita enda üllitist kordki üle lugeda, et vead parandada? Ma saan aru, et kui on loll tekst, siis on vastik lugeda, aga ära siis kirjuta...

Kommentaar

No vähemalt ilma kirjavigadeta seekord. Seegi edusamm!
                          hei-hoo, wannabe-filoloog, võiksid millestki sisulisest ka rääkida, mitte ainult tähte närida. imbetsilli mulje jääb sinust muidu.

Kommentaar

Aga ise saad aru miks sellise emotikoni lõppu panid?
                            Vaata teema pealkirja ja UVV kommentaarid võid veelkord läbi lugeda.
                            Ja kui sinu arvates on normaalsetele küsimustele mõistlik vastata (püüad asju realistlikult näidata) nii et "las liiga vindub" jne või teha mitu posti kirjavigadest mis vaevalt hariduse puudusest tuleb vaid pigem kiirustatud kirjutamisest siis pole sul endal siia teemasse mõtet kirjutada või mis?

Ja ainult ennast teed lolliks kui üritad kõik asjad mingi debiilse "naljaga" tra teab milleks keerata.
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

urmar võiks tühja loba asemel meile või vähemalt mulle selle kurikuulsa Eesti jalgpalli positiivse arengukava välja otsida, millest Kanniku üritamise ajal iga Eesti jalgpalli armastaja Eesti jalgpalli vihkajat ründas või mida vihkajatelt vähemalt nõuti.

Ma pole seni seda armastajatelt ja arendajatelt kätte saanud. Saad aidata? Ma muidugi kunagi juba küsisin, kuid ju sa siis ei näinud seda küsimust. Onju. Sest see kava on ju tegelikult olemas? Onju?
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Krt, siin on mitu jalgpallifänni, keda peaks ühendama huvi ja mure jalgpalli tuleviku pärast. Võtke end, palun, kokku ja mõelge välja, milliste sammudega jalgpalli populaarsust tõsta.
                                Urmar võiks anda oma panuse mängueelsete pressikate taseme tõstmisele ja levitamisele, miks mitte teha nii, et vooru keskse mängu eel sisaldab pressikas huvitatavat statistikat, natuke sisutihedamaid kommentaare ja muud taolist infot.
                                Uvv võiks R2s ka veidi promotööd teha, klubide poolt jagada kuulajatele tasuta pileteid või õlle/karastusjoogi vouchereid.
                                Ja Martin, sa võiksid jalgpalli positiivse arengukava ootamisel Postimehes läbi suruda selle, et iga nädala esmaspäeva-teisipäevase lehe paberversioonis oleks spordiküljel kahel veerul Eesti kõikide madalamate liigade tulemused ja tabeliseisud. Mõned võivad selle üle irvitada, kuid see on kindlasti üks tõhus viis jalgpalli propageerimisel. Mul kahjuks ei õnnestunud, ent sa oled tugevam tegija enivei.
                                Edit: Marcello käigu aga sama sihikindlalt staadionidel edasi fännamas, ostku ühe õlle asemel kaks ning on andnud parima panuse klubide arengusse

Kommentaar

Working...
                                X