Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Miks ei ole publikut Eestikatel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Kõik on väga tore, nii peabki tegelikult olema, et fännklubid tekivad alles staadionil kokkusaades mitte ei ole tegemist ainult oma sõpruskonnaga. Kuid kui meil Eestis on nii kehvad fännklubid, siis miks keegi peaks tahtma nendega liituda?

Igatahes, minu arvamus on see, et olgu ennem kohal fännklubi kui mingi 10 mõttetu jorssi, kes virisevad et millised lontrused ja joodikud need fännid on. Kalju teemakohta, et see postitus oli tehtud nö meeldetuletusena.
    Sellele ma viitasingi, kui soovitasin fännidel peeglisse vaadata ja mõelda, kas nad saavad midagi teha, et publikunumbrid suuremad oleksid. Staadionile ei satu suvalisi jorsse ja üks pealtvaataja ei ole parem kui teine. Igas grupis tekib neid, kes elavad häälekamalt kaasa kui teised. Kuid kui see üks sõpruskond segab enda nägemusega jalgpallufänlusest teistel jalgpalli nautida, siis ei aita see kohe kindlasti kaasa jalgpallipubliku hulga kasvule. Pigem isegi vastupidi. Aga see teema on, miks ei ole publikut.

Olukorras, kus fännklubid on kehvad, oleks fännklubi juhtide asi kätte võtta ja fännklubi arendada, et ka teistel tekiks huvi fännklubiga liituda. Kui nad sellega hakkama ei saa, siis oleks kasulikum ja õigem ta välja vaadata. Ma ei kritiseeri siin üldsegi mitte Kalju toetajad ja klubi, kes minu nägemist mööda on üsna lühikese ajaga teinud ära suure töö. Ma näen puudu jääke üleüldises suhtumises fännikultuuri, kus käputäis inimesi võtab endale õiguse teisi pealtvaatajaid solvata ja soovitada neil mänge mitte vaatama tulla. Kurvaksegevalt palju leidub fänne, kes peavad ennast paremateks kui nö. suvalised jorsid ja enda käitumise ja tegematusega takistavad jalgpallikultuuri arengut.

Kommentaar

Tulge lugege pühapäeval Kalju - Sillamäe mängul publik kokku
      Tivoli on ka kohal
      www.jkkalju.ee
      www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

täna külastas meistrika mänge keskmiselt ainult 84 inimest
        Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

20. august. Kolmas vaba päev.
          Soccerneti kalender väidab, et täna ei toimunud mitte ühtegi jalgpallikohtumist.
          Saku Suurhall on triiki täis. Korraldajad on saanud täis ka lisatribüüni.

Selle maavõistluse on EKL (ma ei mõtle kirjanike liitu) võitnud vist seljavõiduga?
          Aivar, kas ei oleks aeg minna korvpalliliitu šoppama?
          14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Algselt postitas uvv Vaata postitust
            20. august. Kolmas vaba päev.
            Soccerneti kalender väidab, et täna ei toimunud mitte ühtegi jalgpallikohtumist.
            Saku Suurhall on triiki täis. Korraldajad on saanud täis ka lisatribüüni.

Selle maavõistluse on EKL (ma ei mõtle kirjanike liitu) võitnud vist seljavõiduga?
            Aivar, kas ei oleks aeg minna korvpalliliitu šoppama?
            Ära täna rohkem võta

Kommentaar

ai. sisuline, ak. jube sisuline.
              Sul on õigus. muidugi.
              Ja mis pealmine, mentaalne!

ja ma läheks veelgi kaugemale, ka vaimukas!
              Oleme ausad, sitaks vaimukas!

Kommentaar

Pühapäevane heategevuspäev Pärnus, kus vahepeal ka jalgpalli mängiti tõi siis Pärnu Kalevi staadioni rahvast täis.

Kommentaar

Palun väga.
                  Täh info eest, gamer. Kui Sa seda veel kuidagi numbriliselt kirjeldaks?
                  Muidugi on turundajaid ka mujal, kui korvpalliliidus.
                  ja nagu näha, suudab rahva kohale tuua ka mittejalgpall.
                  jalgpalli enda publikunumbrid on endiselt Eesti "fenomenide" seas ühed eredamad.

Kommentaar

Noh Kalevi mahutavus peaks olema 1500 inimest, minu vaatamise järgi oli ka staadion täis ja rahvast vooris koguaeg ka müügiputka jms. vahet. Muidugi tuldi vaatama ja kuulama muusikuid, eriti kuna tegemist oli tasuta üritusega.

A. Muuk oli päevajuht ja tegi ka rahvale pidevat live kommentaari muusikute-lv mängust.

Kommentaar

Mõistan, et tegemist oli täna magusa päevaga korraldada publikuüritusi, kuid samas on ju selge, et täna poleks mitte mingil juhul saanud pidada ei Meistriliiga mänge ega ka maavõistlust jalgpallis.

Teatavasti kogunes koondis ja seega oleks olnud välistatud nt Levadia - Transi etendamine tänasel päeval.

Ma saan aru uvv kibestumusest ning olen nõus, et EJL peaks asuma raha agressiivsemale reklaamile "põletama". Juba sel laupäeval on aga näiteks Levadia narkoüritus, eks siis ole näha, mis mass taas korraks kokku tuleb.

Olen nõus, et rahva suudavad kohale tuua ühekordsed (mitte)jalgpalliüritused, kuid püsivaks käimiseks on Eesti tingimustes vaja kujundada igast liigamängust enneolematu ja kordumatu meelelahutusshow, kuid sellise strateegia jaoks pole tänastel ML klubidel kindlasti ressursse.

Ja ausalt öeldes olen pisut konservatiivne ning leian, et jalgpall ei tohiks kujuneda totraks meelelahutuseks, vaid olema ikka see ehe ja puhas mäng, mida tullaks vaatama hingest tulevast huvist, mitte selleks, et lihtsalt süüa-juua ning tantsutüdrukut kiimalt vaadata.

Uvv, teades su positsiooni ja võimalust laiematele massidele infot edastada, leian, et sul endal on käes suurepärane võimalus teha oma lemmikspordialale reklaami ning aidata selle populaarsuse levikule omakasupüüdmatult kaasa.

Kommentaar

Algselt postitas ak Vaata postitust
                        Ära täna rohkem võta
                        Mis ta valesti ütles?
                        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Ma ei tea küll, millisest minu "positsioonist" piisaks selleks, et kasvatada Eesti meistrivõistluste atraktiivsust. Praegusel ajal ei ole kindlasti küsimus selles, et inimesed ei leiaks mänge üles. Küsimus on just selles haibis, mida on teinud näiteks Nõmme. Ja selle haibi koostisosa ei pea olema teps mitte tantsutüdrukud, ja "glamuursed" löö ja võida mängud.
                          Süstemaatiline, järjekindel, nutikas, atraktiivne. Surve meedia kaudu, surve mängijate ja klubide kaudu, surve mängijate vanematele, sõpradele (kuidas on praegu võimalik mõjuda kohalikele? ainult selle kaudu, et platsil või platsi ääres on lisaks headele ka omasid) jne. Publik peaks tunnetama, et see on nende jaoks, et neid oodatakse, et nemad teevad ja on osalised selles sündmuses. jne.
                          See on sadades pisiasjades, see on väikestes nüanssides. See on mängu kavades, mängu paikades, mänguga seotud tseremooniates jne.
                          jah, seda võib nimetada ka raha põletamiseks. Praegune süsteem tõesti põletab raha, sest vaatajate kaudu see tagasi ei too. Tegelikult peaks seda nimetama investeerimiseks, et kunagi hakata ka teenima piletimüügist, kõigest sellest, mida on võimalik teha siis kui kohal on keskmiselt 1-1,5K inimest.

Aga praegu, "kuskil miski kohises, omaenda veri vist."

Kommentaar

Kui korvpallikoondis peab oma valikmängu, siis oleks küll EJLil rumal üritada midagi samal ajal korraldada, et publikut ära meelitada. Või mida siin üldse tõestada taheti? Koondisemängude koha pealt pole jalkal midagi häbeneda, pigem ollakse publikuarvudes ees. Pole mõtet vastanduda jällegi.

Ja muu liiga vindub vaikselt, mis teha. Ega need Nõmme igasugused üritused ju pole mingit erilist edu andnud, kui üldjuhul alla 100 inimese mänge külastab. Vot kutsu vastasteks Nõmme linnavalitsus vs Päästeamet, vot siis tuleb 700 inimest vaatama.
                            Tuleb välja, et meie jalka on liigselt sport. Tee palagani, nagu kossuliigas, siis tuleb vaataja.
                            Eks sama tõestab ka TV, kus reporterisarnased saated, kus vahel vaatajat mõnitatakse mingi saateosa reklaamimisega oma 5 korda, et siis lõpus näidata veelkord seda sama reklaamitud lõiku ja rohkem polnudki... . Aga rahvas, kel suht ükskõik, vaatab mida näidatakse ja ei tee mingist uudisest, mis hiljem justkui tulemata jääbki, numbrit.

Kommentaar

mul ei ole vaja tõestada midagi.
                              ma tahan näha, missugune on see publikuhuvi peale seda, kui käesolev valikring läbi on. urmar teab väga hästi, miks on publikunumbrid koondisel hetkel korvpalliga võrreldavad.
                              aga ma tahaks teada, mis saab siis, kui koondis peaks kolmapäeval tulema platsilt ära tühjade pihkudega.
                              mõtetu demagoogia ja soovimatus tunnistada, et ejl ei saa tööga ilmselgelt hakkama.
                              kas sentens "ja muu liiga nindub vaikselt, mis teha" on ejl-i ametlik seisukoht?
                              urmar, lepime kokku, ära aja naturaalset jama.

Kommentaar

Demagoogiline on väita, et publikunumbrid koondistel on võrreldavad sellepärast, mida ma hästi tean? Ilmselt mõtlesid piletipakette? igatahes olid need numbrid koondiste puhul varemgi sarnased. Pigem plussiga vuti poole ja mitte ainult seepärast, et staadion suurem on, kui saku hall.

Ja kirjutama võiksid ka ikka korrektselt hakata. Mis kuradi "nindub vaikselt"? Kui ei oska korrektselt kirjutada, siis tee copy abil.
                                Ja veelkord: minu teated siin ei ole mingi EJLi ametlik seisukoht. Keegi ei pea sinu juttu ju R2 ametlikuks infiks.

Kommentaar

Working...
                                X