EJL võiks üldse kõigile koondise mängude külastajatele pakkuda näiteks järgmise valiktsükli jooksul tasuta pääsmeid kõikidele meistriliiga mängudele
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Miks ei ole publikut Eestikatel
Collapse
X
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustkeegi võiks liveonsat.com-le ka edastada info mängu(de) toimumistest teleekraanidelRien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
Kusjuures mul väike uitmõte: publikunumbrid saavad teleülekannete kaudu esialgu tagasilöögi. Samas ei kanta vooru kõiki mänge,et teistel peaks olema enam vähem, samas võivad osad koonduda ka teleka taha,et mugavas jalgpalli nautida.
See loomulikult ei tähenda,et ma olen ülekannete vastu! Oh ei,vastupidi, kuid lihtsalt tasuks arvestada,et esialgu on selline variant võimalik
Kommentaar
-
Algselt postitas -mirko- Vaata postitustKusjuures mul väike uitmõte: publikunumbrid saavad teleülekannete kaudu esialgu tagasilöögi.
Ahaaaa. Tõesti.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Mul tuli mõte, et kuidas natuke inimesi juurde mängule saada:P
Ühesõnaga võiks klubid nii toredad olla ja panna mängupäeval mingisuguse bussi liikuma, mis transpordiks inimesi staadionile, sest tavaliselt on staadionid sellistes kohtades, et sinna saamiseks peab palju kõmpima. Teeks nagu mingi linnaliini bussi, mis sõidaks a la Floral võiks olla nii, et sõidab buss mustamäelt a le coqile ja siis teine kesklinnast a le coqile. Geniaalne
Kommentaar
-
Algselt postitas varix Vaata postitustMul tuli mõte, et kuidas natuke inimesi juurde mängule saada:P
Ühesõnaga võiks klubid nii toredad olla ja panna mängupäeval mingisuguse bussi liikuma, mis transpordiks inimesi staadionile.
Samuti on Alati orgunnitud ka mängudele võõrsil transport.
Kuressaares sai käidud suure bussiga. Ning vajadusel oleks laupäeva hommikul ka teise bussi juurde saanud..
Kommentaar
-
Algselt postitas varix Vaata postitustMul tuli mõte, et kuidas natuke inimesi juurde mängule saada:P
Ühesõnaga võiks klubid nii toredad olla ja panna mängupäeval mingisuguse bussi liikuma, mis transpordiks inimesi staadionile, sest tavaliselt on staadionid sellistes kohtades, et sinna saamiseks peab palju kõmpima. Teeks nagu mingi linnaliini bussi, mis sõidaks a la Floral võiks olla nii, et sõidab buss mustamäelt a le coqile ja siis teine kesklinnast a le coqile. GeniaalneAlgselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustJa kust sa need inimesed praegu võtad kes tahavad sõita staadionile?
öösel joodad klubis kliendid maani täis ja siis hommikuks tellid klubi ukse ette bussi ja sõit läheb staadioni pooleCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas LadyPink Vaata postitustKalju fännid sõidavad kodumängudele juba märtsist 2007 nii, kesklinnast ilusti bussiga Hiiule ja pärast koju.
Samuti on Alati orgunnitud ka mängudele võõrsil transport.
Kuressaares sai käidud suure bussiga. Ning vajadusel oleks laupäeva hommikul ka teise bussi juurde saanud.
Sama ju igalpool mujal, kes fännavad.. nt Pärnus ja Floras.. ka Tartus vist nata reisiti. Kõik nad orgunnisid ju trantspordi võõrsilmängudele või teise riigi mängudele.. nt florakad käisid Norras ja Lätis koos, kus sai kah buss tellitud ju.
Aga kulla sõber Varix, selle bussi võib ju asendada sellega, et me(florakad) saame enne mängu kenasti kokku kuskil linnas tavaliselt.. istume baaris nt või niisama tuleme ühiselt mängule, samuti autod, mis ei tekita pealevõtmise muret ju
Aga mõte ei ole paha...paha on see, et ei ole raha.. mis floral või usun ka, et teistel klubidel võimaldaks sellist bussi liikvele saata.Parem georg otsas kui Paul keres.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar