Algselt postitas IndrekL
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Miks ei ole publikut Eestikatel
Collapse
X
-
täpse arvu kokku lugemiseks on mitmeid mooduseid.. alustades siis väljapakutud kooliplikast väravas paberi ja pastaka või puldikesega lõpetades automaatsete inimloendus seadmetega (loenduskaamerad ja muu selline... integreerides need asjaliku tarkvara ja pädeva klemmiga on võimalik saada päris soliidne statistika),... küsimus on ainult tahtmises ja rahas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustSee nn kooliplika idee tundub täiesti mõistlik. Neid entusiastlikke lapsi, kes seda tegema nõus oleks, leiaks ju kindlasti.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Stauffenberg Vaata postitustMis siin naljakat oli?
Kommentaar
-
Kaks aastat tagasi kui mina suurde jalkakarusselli hüppasin, oli JL suur koosolek, kus räägiti pikalt, kuidas tippjalgpalli arendada. Üks punkt oli mäletamist mööda toitlustus. Seni kuni kõik klubid kohustuslikus korras panustama sellistesse kohustuslikesse asjadesse ei hakka, me saali pallimängudega hästi ei konkureeri. Kaljul on toitlustus alati olemas, seekord Floraga mängus oli lausa brasside restorani väliköök kohale taritud ja teine team pakkus külmi ja sooje karastusjooke. Olen ise väge sage külaline ka teistel Meistriliigade mängudel ja alati teen käivet kui on puhvet avatud. Floral on alati mingid eriti head viineripirukad, Kaljul olid eelmisel aastal head supid. Iga klubi võiks oma hitid välja mõelda, miks ei võiks Sillamäel või Narval olla mingid eriti cuulid pelmeenid, Viljandil mulgi kapsad jne. Mehed, eristuda tuleb, see ei ole keeruline!
Kommentaar
-
Kui Ahtmes oli pealtvaatajaid 200, siis Sportlandil Kalju-Flora mängul vähemalt 5000.
Võib-olla lekitaks ametlikesse protokollidesse, mida üllatus-üllatus jälgitakse ka mujal maailmas mitte ainult meie mudakolkas, publikuarvudeks vähemalt 60 000. Paneks Saksamaale ära.
Tegelikult kui komissaride arvutusvõime piirdub kahe käe sõrmedega, ärge üldse publikut loendage, on veidi ausam.
Tekib küsimus, kas EJL poolt avalikustatud mänguprotokollid on ikka usaldusväärsed või kubisevad vigadest.
Kommentaar
-
Igal juhul, on sellel laupäeval koostöös FC Floraga kõikidel Tallinna Majanduskooli omadel võimalus minna tasuta vaatama FC Flora kohtumist Levadiaga, kohapeal ootavad teid ka soe supp ja tee ning võimalus võita ka pilet Eesti - Brasiilia mängule!
Tasuta sissepääsemiseks on vaja flaierit, mida peaks varsti koolist leidma ja üritan ühikasse ka tuua neid kuskile komandandi juurde või siis printige see
http://mail.google.com/mail/?attid=0...febeb979ddd09f välja:P
Igal juhul kasutage võimalust:P
Kommentaar
-
Mix ei ole publikut? Seda mõjutab kindlasti ilm, mida on juba eespool korduvalt mainitud, publiku kaasaelamine, toitlustus (joogid-söögid), poolajal peax olema mingisugunegi tegevus fännidele-pealtvaatajatele, reklaam loomulikult klubide endi poolt ja ka fännide poolt, mängude kellaajad jne. seda kõike on juba mainitud kuid mainin weel.
Esimene mäng, mis mul meelde tuleb, millel ma käisin (aastaid tagasi). mäng toimus lumevallide vahel, joogid söögid puudusid, publik vahtis tuima näoga pealt, oli kuulda vaid kuhu peax palli söötma või mida teha jne. kaasaelamine puudus. Ega siis rohkem mänge vaatama läinudki. Jälgisin uudiseid ja tulemusi lihtsalt netist.
Eelmine hooaeg kutsuti mind kalju mängule, mõtlesin et sitta kah lään vaatan üle, et mis toimub.Ilm oli super, kaasaelamine täies hoos, emotsioonid olid hoopis teised, palju nauditavam oli mängu vaadata.
Kõik peaxid võtma kaasa kellegi, keda jalgpall vähegi huvitab, esialgu kohe kindlasti kaasa elama ta ei hakka,sest ta ei tea kaasaelamis hyydeidki, kuid olen kindel et ta saab endale paremaid emotsioone ja ülevaate fänlusest ja takkatippu jäävad ka laused meelde millega oma meeskonda ergutada ja toetada. kui niimoodi publikut juurde tekib, ülekannetel tavainimesed näevad et publikut on, huvi on, mix mitte, lään ka siis järgmine kord. see võtab loomulikult aega, kuid paraneb kindlasti.
poolajal tulex kindlasti miskit välja mõelda publikule, osad on mittesuitsetajad, supijärjekorrad pikad ja niisama istumine tyytav. arvatavasti lahkuvad ka sellepärast osad inimesed kodudesse või kusiganes. kodus teleka ees ju parem jälgida mängu, lääd siis poolajax külmkapi kallale, naabrit tyytama või mis iganes.
laupäevaseid kellaaegu tuleb kindlasti korrigeerida, kel väsitav nädvahe hakkas, kel kodus nokitsemist, ei tule elusees 11 või 14 aeg platsile kaasa elama, eriti veel siis kui ple kodumängki. kes sõltub võõrsilmängul minemisel yhistranspordist ja nende nn. tihedast graafikust, jõuab vb 18st mängust kohale 1-2 korda, kui mäng hakkab varakult.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
MA isiklikult teen sellejaoks kõik et tõsta populaarsust .Kutsun sõpru yitan mingi vähemalt20 inimeseliste kamba kokku saad aja kui iga yks kes mängule kavatseb tulla niimoodi teeks oleks päris suur pealtavaatajate arv ma arvan Eesti koht mudugih!ntks mingi keskmine rahva arv on 100 ytlema ja iga yks kutsuks veel 20 inimest oleks juba 2000 keskmine mis oleks juba päris arvestatav
Kommentaar
-
Algselt postitas willane Vaata postitustkes hakkab arvet pidama
esimese vooruga siis 904 pealtvaatajat !
kahe vooru keskmine 167.
Eriti rõõmustavad on meie masohhistlikult talvise vutihooaja näol tekkinud anomaaliad, kus Kuressaare üllatab kodumängul Tallinnas
30-ne tubli saarlasest vutihuvilisega.
Märts tuleks Eesti rahvakalendris nimetada ümber Vutikuuks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar