Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Peaks mingi müüri ette ehitama sinna säästukale ja kõik tribüünile kupatama
Millisele tribüünile siis ma oleks täna pidanud tulema? Te olete ikka naljakad. See väike kökats oli täna juba puupüsti täis kui ma kohale jõudsin. Krt. miks ma pean head mängu vaatama kusagilt platsi servast ühelt tasapinnalt väljakuga ,kust sittagi ei näe ,kui on võimalus hea ülevaatega säästukalt vaadata. Ei ole mõtet neid inimesi süüdistada ,kui teil korralikke tingimusi pakkuda ei ole.
Millisele tribüünile siis ma oleks täna pidanud tulema? Te olete ikka naljakad. See väike kökats oli täna juba puupüsti täis kui ma kohale jõudsin. Krt. miks ma pean head mängu vaatama kusagilt platsi servast ühelt tasapinnalt väljakuga ,kust sittagi ei näe ,kui on võimalus hea ülevaatega säästukalt vaadata. Ei ole mõtet neid inimesi süüdistada ,kui teil korralikke tingimusi pakkuda ei ole.
Siinkohal tuleb Sinuga täielikult nõustuda. Hädasti oleks lisatribüüni vaja, lubati kah, aga siiamaani kahjuks ei ole midagi.
Siinkohal tuleb Sinuga täielikult nõustuda. Hädasti oleks lisatribüüni vaja, lubati kah, aga siiamaani kahjuks ei ole midagi.
1. tribüünid olid plaanitud, siis kui läheb soojemaks ja on rahvast rohkem
2. halb vaade on küll hea vabandus, aga kui tahate eesti jalgpalli toetada, siis astuge väravast sisse, ostke pilet, ja minge säästukale "head vaadet nautima"
ISe tahate, et jalgpall areneks ja samas käitute nagu rotid, nii suur see surutis ka nüüd pole!
Siin kohal ma Kuno , sinuga absoluutselt ei nõustu. Kõik ei ole nii suured patrioodid . Hea ,et inimesed tulevad . Täna oli säästukal väga palju inimesi lastega . kus koha peal nad sinu arvates oleks pidanud olema ,et mängu näha ja lastel silm peal hoida, kui tribüün oli pilgeni täis. Jah ,kui kohti oleks siis võiks inimestele nina peale visata ,et mis te koonerdate aga tänases olukorras mitte.
Ja ,kui keegi oleks täna säästukal pileteid pakkunud siis mina oleks rahus selle ka ostnud ja ilmselt paljud teisedki aga selleks ei hakka küll keegi teie väravasse tulema. Päris nii hullud fännid kõik inimesed meil kahjuks veel ei ole.
Siin kohal ma Kuno , sinuga absoluutselt ei nõustu. Kõik ei ole nii suured patrioodid . Hea ,et inimesed tulevad . Täna oli säästukal väga palju inimesi lastega . kus koha peal nad sinu arvates oleks pidanud olema ,et mängu näha ja lastel silm peal hoida, kui tribüün oli pilgeni täis. Jah ,kui kohti oleks siis võiks inimestele nina peale visata ,et mis te koonerdate aga tänases olukorras mitte.
Ja ,kui keegi oleks täna säästukal pileteid pakkunud siis mina oleks rahus selle ka ostnud ja ilmselt paljud teisedki aga selleks ei hakka küll keegi teie väravasse tulema. Päris nii hullud fännid kõik inimesed meil kahjuks veel ei ole.
Aeg oleks need foorumid tasuliseks muuta ja raha klubidele annetada, siis oleks näha kas jutumehed oma suu sinna panevad kus raha on.
Kui kalevi spordihallis alkoholi ei müüdud siis ei oleks tohtinud seal ka alkoholi tarbida (va seaduses ettenähtud juhul) ning turvamehe märkus oli põhjendatud.
Kui kalevi spordihallis müüdi alkoholi siis ei oleks tohtinud probleemi tekkida.
tamma elik tammiste pubi ongi kalevi spordihallis..
1. tribüünid olid plaanitud, siis kui läheb soojemaks ja on rahvast rohkem
2. halb vaade on küll hea vabandus, aga kui tahate eesti jalgpalli toetada, siis astuge väravast sisse, ostke pilet, ja minge säästukale "head vaadet nautima"
ISe tahate, et jalgpall areneks ja samas käitute nagu rotid, nii suur see surutis ka nüüd pole!
mida sa seletad...surutis ei ole v6ipolla sinule nii suur...aga teistele annab kindlasti väga tugevalt tunda!
täna oli publikut sittakanti olex vaid tribyynid suuremad ja HIIULE mahutax rahvast rohkem ing säästusektor olex plakatitega varjatud vast siis olex veel suurem publiku arv. mitteametlik säästusektor oli minu lugemisel 178. kes tribyynil fännasid ja nautisid jalgpalli ei jõudnud lugeda, oletame et EJL-l on ametlikud andmed õiged, vahest ümardataxe liialt ja pannaxe ka silma järgi mingisugune nr kirja
Arusaamatu mille üle see turunduseKuno vingub. Eelmsiel aastal oli juba näha,et 300le inimesele on see tribüün väike. Lihtsalt külg külje vastu vaadates pole lõbus seda mängu vaadata.
Hiiu tribüünide probleem laheneb ära kahel juhul. Esiteks siis, kui staadioni omanikud hakkavad positiivselt koos Kaljuga mõtlema selle üle, kuidas sinna investeerida ja lisaväärtusi luua, pean siin silmas tribüüne. Täna oleme me neile pigem koormaks seal kui rõõmuks. Oleme staadionist ammu ette arenenud...Teiseks, on võimalik ka Säästukast teha nn loodustribüün, mis on lintidega piiratud kuni Säästukaga külgnevate tänavateni ja sissepääsu kontrollivad 3 turvat ja pileteid müüakse ka seal nn Säästuka väravas. Kui selline publikuhuvi Kalju mängudel on jätkuv või isegi kasvav, võtamegi ühel päeval Loodusliku Säästutribüüni kasutusele.
Kommentaar