Algselt postitas SunWolf
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti kohtunikud
Collapse
X
-
Algselt postitas vanafänn Vaata postitust
Iga lausega midagi lollimat, hetkel ju fakt on see, et VAR kohtunik ruumis ei mõistnud reegleid õigesti ja seda on mitmest allikast kinnitatud. Mis sa tahad ka Aivari kaisutuse osaliseks saada või mis paska sa ajad?
Kommentaar
-
Algselt postitas SunWolf Vaata postitust
Oledki sündinud idioodiks või Levadia prillid ei lase adekvaatne olla? Kas raskusi paarist minu kirjutatud lausest aru saada? Mis seos peaks mul mingi 'aivariga' olema? Kui aga jutt käib Pohlakust siis ootan ja loodan, et mees kaob veel minu elu jooksul EJL juurest nii kaugele kui võimalik. Aga paistab, et levale ja nende fännidele tuli aiVAR paari aasta tagust võlga tagasi nõutama. Ei meeldigi enam või?
Kommentaar
-
Oledki sündinud idioodiks või Levadia prillid ei lase adekvaatne olla? Kas raskusi paarist minu kirjutatud lausest aru saada? Mis seos peaks mul mingi 'aivariga' olema? Kui aga jutt käib Pohlakust siis ootan ja loodan, et mees kaob veel minu elu jooksul EJL juurest nii kaugele kui võimalik. Aga paistab, et levale ja nende fännidele tuli karma paari aasta tagust võlga tagasi nõutama. Ei meeldigi enam või?
Koomiline aga toimiv viis kuidas vastata- nii kahjuks on teinud valitsus paar kuud, EJL mõned aastad ja päikesehunt viimase kahe tunni jooksul.
Kommentaar
-
Tallinna FCI Levadia saatis 2. novembri õhtul Eesti Jalgpalli Liidule Premium liiga mängu Tallinna FCI Levadia - Pärnu JK Vaprus kohta protesti, et "selgitada olukorda", "õigluse taastamiseks uurida neid episoode", "hinnata kohtunikebrigaadi tegevust" ja "võtta vastutusele mängu FCI Levadia - Pärnu JK Vaprus kohtunikud".
Käsi on juhuslik v mitte ei ole faktilik. Sitt seletus EJLilt kus eksinud kohtuniku olukorda selgitavad ise eksides. FANTAST.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas vanafänn Vaata postitust
Sa oledki puhas harilik eesti jobu lihtsalt. Sa kirjutad vastused täiesti mõistmatu nurga alt ja siis väidad et teised on tondid.
Koomiline aga toimiv viis kuidas vastata- nii kahjuks on teinud valitsus paar kuud, EJL mõned aastad ja päikesehunt viimase kahe tunni jooksul.
Kommentaar
-
SN võiks mängu teenindanud kohtunikud ja VARi mehed üles otsida ja neilt endilt küsida, miks nad sellised otsused langetasid. Miks nemad 'ei näinud' Peetsoni loomuliku asendiga käest rikošetti meeskonnakaaslasele vaid pidasid seda käega tehtud sööduks. Ei tahtnud näha? Palli põrge vastu kätt kujuneski sööduks? Lihtsalt ei olnud õige otsuse langetamiseks paremat kaamerapilti võtta?
Kommentaar
-
Ma varutan nii nagu heaks arvan, oma arvamuse esitamiseks luba avalikus foorumis taotlema ei pea sinult küsima..Kui inimese 'teise nurga alt' arutluse mõistmine käib üle jõu, siis ära sekku. sellesse. Tõllakaid, kes väidavad, et kohtunikud eksisid 'avari' käsul, et Levadiale ära teha on SN kommentaarium niigi täis. Ja nüüd kao mu sabast ära, oled mu ära tüüdanud.
Muidu toetan seda järgmist postitust sinu poolt, et VAR võiks enda seisukohta selgitada aga no mis neil enam suurt öelda on? Kõige rohkem häirib, et peale Külljastineni vea tunnistamist on härra siiski määratud mängule vilistama. Kui tegemist oleks kuskil hooaja alguse-keskel mänguga siis vast mõistaks. Aga teha sellisel hetkel, selline kala kõrvaltvaatajana näitab täieliku pädematust vilistada ja hinnata mänge nii tähtsal hetkel.
Hetkel EJL põleb enne jõule säraküünlana ja detsembris näeb äkki ilutulestiku ka.
Kommentaar
-
Ei taha küll Levadia fännidele soola haavale raputada aga mina oleks samuti värava tühistanud. Kerisin tükk aega pilti erinevatel kiirustel edasi-tagasi ja nägi iga kord Peetsoni käepuutes tahtlikust nagu ka VAR. Värava ära lugemine oleks Vaprusele liiga tegemine.
Kommentaar
-
Algselt postitas Supelman Vaata postitustKõige naljakam on see, et mängu näinud teavad rääkida, et kohtunikud tegid hea partii. Aga noh, meie foorumis on tegelikult päris eksperdid
Elagu hädaldamine, kõik on pees
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas vanafänn Vaata postitustTekkis üleüldine küsimus VAR osas peale seda üles-alla hooaega. Palju eksimusi tehti enne VARi ja palju peale seda (kohtunike poolt)?
Mul on tekkinud tunne, et VAR rohkem toob esile kohtunike vigasid, kuid proportsionaalselt läbi hooaja on neid sama palju.Kohtunikud ei jaga endiselt midagi ja VAR teeb asja ainult hullemaks! Või: kohtunike töö on paranenud, aga VAR toob ka eksimused selgemini välja? Emotsioonide ja statistika vahele mahuvad 36 vooru jagu Premium liiga mänge, videokohtunike debüütaasta, hulk häid ja paraku ka peotäis halbu otsuseid ning kokkuvõttes õppimisaeg, millest vilju annab lõigata juba märtsis, kui uus hooaeg jälle käima lükatakse.
Siin artiklis on kogu statistika olemas. Lühidalt: 2023. aasta oli Premium liigas kohtunike otsuste täpsuse järgi parim hooaeg.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar